چه عطری دقیقا میتونه این دختر باشه؟
🦋دختری با پوست گندمی و موهای موج دار مشکی تا پایین کمر و یه چال گونه عمیق و دندونای خرگوشی که همیشه هم در حال خندیدنه، همه اونو به عنوان یه دختر کم رو و خجالتی میشناسن ولی به موقه اش خیلی شیطون و پر حرفه و یه شخصیت کاملا قابل اعتماد آروم و مهربون داره ولی تا حدودی مغرور💗
🦋با اینکه 27 سالشه ولی به نظر همه سنش بیشتر از 20 سال به نظر نمیاد به شدت بی بی فیس هست
روحیه ای لطیف و گاهی بچگانه داره و لوس شدن رو دوس داره
🦋همیشه هم لب و لپاشو با تینت صورتی کرده🌷 و یه خط چشم کوچولو هم گوشه چشماش داره عاشق بارون و هوای ابریه 🌧️و از افتاب اصلا خوشش نمیاد قدش حدودا 163 هست و اندام ظریفی داره از نظر بقیه خیلی شخصیت آرامش بخشی داره و عاشق اینه از آرامشش به بقیه ببخشه و همه رو عاشق و وابسته ی خودش کنه جوری که همه ی نگاه ها و فکر ها فقط به سمت اون باشه💗
ممنونم از شما🌷🦋
سلام ممنونم ازتون حتما تستش میکنم💗☁️😍
وای عاشقشم 😍😍 همین هفته ی پیش بود که دوستم بامب شل دوست داشتنیم رو خالی کرد و شیشه اش رو گذاشت توی دستم 😂اونم عاشقش شده بود توی چند روز تمومش کرد
درود بر شما دخت ایران زمین
باتوجه به توصیفاتی که از خودتون داشتین پیشنهادم برای کاراکتر شما روایح گلی میوه ای هست
ممنون از پیشنهادتون حتما تست میکنم💗🦋☁️
ولی به نظر من #لطافه یارا Yara >>>
چقدر جالب این چند روز خیلی درموردش خوندم حتما تستش میکنم مرسی از پیشنهادت💗☁️
اين تيپ شخصيت ها به نظرم دسته عطرهاى گلى - ميوه اى خيلى با روحياتشون مطابقت داره
چند موردى كه الان تو ذهنم هست
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
ویکتوریا یه عطر چند سالمه ولی جویسی رو حتما تست میکنم 😍ممنونم از پیشنهادت زیبا💗☁️
عطر گل سنجد ترکیب بشه با گل صد تومانی عطر شماست
ممنونم ازتون 💗☁️برای این دو مورد عطر مشابهی میشناسید معرفی کنید؟🌷