سلام
دوستان ممنونم میشم لطف کنید شیک ترین و الگانت ترین عطر تابستانی زنونه ای که میشناسید رو معرفی کنید. که هم مناسب روز و هم شب باشه
تکراری نباشه، خیلی شیک باشه، بوی شوینده و صابون و اینا نده، رزی نباشه، خیلی خنک یا خیلی گرم نباشه، مناسب یه دختر ۲۴ ۲۵ ساله که عاشق چیزهای فنسی ولی در عین حال الگانت هست و تا حالا نتونسته عطر تابستونی خودش رو پیدا کنه😂دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم😁😂خوشحال میشم پیشنهاداتتون رو ببینم🙏🏻❤️
بترتیب گرون به ارزون :
#آمواج لاو میموسا Love Mimosa
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
#ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche
بترتیب گرون به ارزون :
#آمواج لاو میموسا Love Mimosa
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
#ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche
ممنونم جناب دانیال از پیشنهاداتون
با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزهی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت
از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂
از دو پیشنهاد دیگتون هم ممنونم حتما سعی میکنم تستشون کنم
با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزهی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت
از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂
شاید کار خیلی خاصی به نظر نیاد ولی ماهیت تابستانه درخشانی داره:
#ورساچه پور فمه دیلن تورکویز Versace Pour Femme Dylan Turquoise
سلام خوبی
با این توصیفی که از عطر دلخواهت کردی یه عطر به ذهنم رسید . البته تستش نکردم و توی لیست خریدم هست.نظرات خارجیا رو درموردش خوندم این بود که بوی چوب خیس و دریا در کنار لیمو شیرین. که یه عطر ساحلی رو ساخته.
#لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri
عطر بامبو هارمونی یه بوی خنک ، بوی چای سبز و نارگیل میده
#بای کیلیان بامبو هارمونی Bamboo Harmony
عطر کرید سیلور مونتین هم خیلی خنکه و خوشبوئه ، یه کار یونی هست موندگاریشم خوبه
سلام،
این عطر رو مد نظرتون داشته باشید
#زرجوف دولچه آمالفی Dolce Amalfi
ببخشید اولش شمارو با خانم نگین اشتباه گرفتم:)
شاید کار خیلی خاصی به نظر نیاد ولی ماهیت تابستانه درخشانی داره:
#ورساچه پور فمه دیلن تورکویز Versace Pour Femme Dylan Turquoise
نگین عزیزم ممنونم از پیشنهادت، از خوندن نظراتش هیجان زده شدم، مخصوصا که عاااشق لیمو و زست لیمو و هلاک کیک لیمو هستم.
حتما تستس میکنم
سلام خوبی
با این توصیفی که از عطر دلخواهت کردی یه عطر به ذهنم رسید . البته تستش نکردم و توی لیست خریدم هست.نظرات خارجیا رو درموردش خوندم این بود که بوی چوب خیس و دریا در کنار لیمو شیرین. که یه عطر ساحلی رو ساخته.
#لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri
شکیبای عزیز ممنونم از پیشنهادت، چه جالب توصیفاتی که از دیلن تورکویز که نگین جان پیشنهاد دادن شده هم همینه تقریبا
حتما سعی میکنم تستش کنم