S rasi S rasi
22
1403/03/06

شیک ترین و غیر تکراری ترین عطر تابستانی زنونه

سلام

دوستان ممنونم میشم لطف کنید شیک ترین و الگانت ترین عطر تابستانی زنونه ای که میشناسید رو معرفی کنید. که هم مناسب روز و هم شب باشه

تکراری نباشه، خیلی شیک باشه، بوی شوینده و‌ صابون و اینا نده، رزی نباشه، خیلی خنک یا خیلی گرم نباشه، مناسب یه دختر ۲۴ ۲۵ ساله که عاشق چیزهای فنسی ولی در عین حال الگانت هست و تا حالا نتونسته عطر تابستونی خودش رو پیدا کنه😂دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم😁😂خوشحال میشم پیشنهاداتتون رو ببینم🙏🏻❤️

S rasi S rasi
1403/03/06

ممنونم جناب دانیال از پیشنهاداتون

با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزه‌ی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت

از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂

از دو پیشنهاد دیگتون هم ممنونم حتما سعی میکنم تستشون کنم

[EDITED] 1403/03/06 22:42
در پاسخ به S rasi :

با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزه‌ی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت

از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂

شاید کار خیلی خاصی به نظر نیاد ولی ماهیت تابستانه درخشانی داره:

Versace Pour Femme Dylan Turquoise #ورساچه پور فمه دیلن تورکویز Versace Pour Femme Dylan Turquoise 

*_* *_*
1403/03/06
در پاسخ به S rasi :

سلام خوبی

با این توصیفی که از عطر دلخواهت کردی  یه عطر به ذهنم رسید . البته تستش نکردم  و توی لیست خریدم هست.نظرات   خارجیا رو درموردش خوندم  این بود که  بوی چوب خیس و دریا  در کنار لیمو شیرین. که یه عطر ساحلی  رو  ساخته.

A Girl In Capri #لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri 

[EDITED] 1403/03/07 14:37
مریم ی مریم ی
1403/03/07

عطر بامبو هارمونی یه بوی خنک ، بوی چای سبز و نارگیل میده 

Bamboo Harmony #بای کیلیان بامبو هارمونی Bamboo Harmony 

عطر کرید سیلور مونتین هم خیلی خنکه و خوشبوئه ، یه کار یونی هست موندگاریشم خوبه 

علی علی
1403/03/07

درود بر شما

عطر خاص تابستانی

Bois Impérial #اسنشیال پرفیومز بویس امپریال Bois Impérial 

سلام وقت بخیر 

فکر کنم منظور شما دقیقا این عطر باشه 

Aqua Sextius #ژول ات مد اکوا سکستیوس Aqua Sextius 

nazanin nazanin
1403/03/07

سلام، 

این عطر رو مد نظرتون داشته باشید

Dolce Amalfi #زرجوف دولچه آمالفی Dolce Amalfi

ببخشید اولش شمارو با خانم نگین اشتباه گرفتم:) 

[EDITED] 1403/03/07 20:48
S rasi S rasi
1403/03/07
در پاسخ به نگین داودی :

شاید کار خیلی خاصی به نظر نیاد ولی ماهیت تابستانه درخشانی داره:

Versace Pour Femme Dylan Turquoise #ورساچه پور فمه دیلن تورکویز Versace Pour Femme Dylan Turquoise 

نگین عزیزم ممنونم از پیشنهادت، از خوندن نظراتش هیجان زده شدم، مخصوصا که عاااشق لیمو و زست لیمو و هلاک کیک لیمو هستم.

حتما تستس میکنم

S rasi S rasi
1403/03/07
در پاسخ به *_* :

سلام خوبی

با این توصیفی که از عطر دلخواهت کردی  یه عطر به ذهنم رسید . البته تستش نکردم  و توی لیست خریدم هست.نظرات   خارجیا رو درموردش خوندم  این بود که  بوی چوب خیس و دریا  در کنار لیمو شیرین. که یه عطر ساحلی  رو  ساخته.

A Girl In Capri #لانوین اِ گرل این کپری A Girl In Capri 

شکیبای عزیز ممنونم از پیشنهادت، چه جالب توصیفاتی که از دیلن تورکویز که نگین جان پیشنهاد دادن شده هم همینه تقریبا

حتما سعی میکنم تستش کنم

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟