سلام
دوستان ممنونم میشم لطف کنید شیک ترین و الگانت ترین عطر تابستانی زنونه ای که میشناسید رو معرفی کنید. که هم مناسب روز و هم شب باشه
تکراری نباشه، خیلی شیک باشه، بوی شوینده و صابون و اینا نده، رزی نباشه، خیلی خنک یا خیلی گرم نباشه، مناسب یه دختر ۲۴ ۲۵ ساله که عاشق چیزهای فنسی ولی در عین حال الگانت هست و تا حالا نتونسته عطر تابستونی خودش رو پیدا کنه😂دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم😁😂خوشحال میشم پیشنهاداتتون رو ببینم🙏🏻❤️
عطر بامبو هارمونی یه بوی خنک ، بوی چای سبز و نارگیل میده
#بای کیلیان بامبو هارمونی Bamboo Harmony
عطر کرید سیلور مونتین هم خیلی خنکه و خوشبوئه ، یه کار یونی هست موندگاریشم خوبه
ممنونم مریم عزیز، با اینکه اصلا شیشهش رو درک نمیکنم😂و زیبایی شیشه عطر حداقل به اندازهی رایحه برام مهمه ولی حتما سعی میکنم تستش کنم
ممنونم جناب دانیال از پیشنهاداتون
با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزهی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت
از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂
از دو پیشنهاد دیگتون هم ممنونم حتما سعی میکنم تستشون کنم
اون اولی رو است کن خاصه...
ممنونم جناب دانیال از پیشنهاداتون
با احترام به نظر شما ولی من دنبال یه چیز خیلی خاص تر از شنل چنس اوفرش میگردم. واقعا کاش توصیفی وجود داشت برای اون بویی که توی مشمامم هست و دنبالش میگردم تا راحت تر با راهنمایی دوستان پیداش کنم ولی نیست. من بویی میخوام که حس یه تصویر از آفتاب گرفتن تو ساحل تو هوای گرم ولی نه خیلی گرم با یه نوشیدنی ترش و شیرین خوشمزهی استوایی پر از یخ رو بده. منظورم زیاد بوی دریایی یا بوی اون نوشیدنیه نیست😅منظورم بویی هست که به اون تصویر بیاد شاید بوی دریا و بوی نوشیدنی هم قاطیش باشه. در کل در تصورم یه بوی لطیفه، کمی خنک همزمان خیلی کم گرمای دلنشین شاید یکم بوی نمکی طور، کمی میوه ای ولی خاص و متفاوت
از این بو ها که با یک نفس نتونی بفهمی دقیقا چیه. چقدر پیدا کردن عطر تابستونی سخته واقعا🥴😂
از دو پیشنهاد دیگتون هم ممنونم حتما سعی میکنم تستشون کنم
اون اولی رو تست کن خاصه هم خودش هم قیمتش
ممنون از پیشنهادتون آقای علی🙏🏻
با توجه به نظرات فکر میکنم بیشتر مناسب آقایون باشه و فرش تر از اون چیزی که مد نظر منه ولی سعی میکنم تست کنم حتما
با تشکر از پیشنهاد جذابتون جناب ملکی
با توجه به نت هاش خیلی هیجان انگیز به نظر میرسه
وقتی میبینم نظرات مربوط به یه عطر همه مختص به آقایونه یکم دلسرد میشم نسبت بهش
ولی حتما سعی میکنم تست کنم
سلام،
این عطر رو مد نظرتون داشته باشید
#زرجوف دولچه آمالفی Dolce Amalfi
ببخشید اولش شمارو با خانم نگین اشتباه گرفتم:)
نازنین جان چون کامنتتون خطاب به نگین عزیز بود میپرسم
بنظرتون دولچه آمالفی به توصیفات من میخوره؟ چون بنظر خودم که خیلی هیجان انگیزه فقط نت میخکش منو به شک میندازه
ممنون جناب دانیال حتما تست میکنم آمواژ رو، نسبتا بهتر هم میشه پیداشون کرد برای تست خداروشکر
ممنون جناب دانیال حتما تست میکنم آمواژ رو، نسبتا بهتر هم میشه پیداشون کرد برای تست خداروشکر
نازنین جان چون کامنتتون خطاب به نگین عزیز بود میپرسم
بنظرتون دولچه آمالفی به توصیفات من میخوره؟ چون بنظر خودم که خیلی هیجان انگیزه فقط نت میخکش منو به شک میندازه
S.rasi عزیز خطاب به شما بود کامنتم.. با خانم نگین اشتباه گرفته بودم اولش..
وایبش به توصیفات شما خیلی نزدیکه بنظرم و خب دواچه آمالفی عطر خاص و زیباییه و نه همه گیر شده و نه تکراریه..
منتهی اون زمان که من تست اش کرده بودم اون نتِ میخک و ادویه ایفلفلی ای که داشت مشخص بود کاملا و خب میتونه حساسیت ایجاد کنه برای برخی.. به خاطر همین قبلش حتما تست کنید🌹
#شنل پاریس ادیمبورگ Paris – Édimbourg
#لوئیس ویتون ال ایممنسیت L’Immensité Louis Vuitton
از اونجایی که غیر تکراری و یونیک مدنظرتونه احتمال قریب به یقین این دوتا کار راضیتون کنه ؛
ادیمبورگ پرفورمنسش متوسطه و دوروبر ۱۰ تومنه
اما ویتون پرفورمنس خوبی داره البته با برچسب قیمتیِ بالا ...