کمک در پیدا کردن اسم عطر

با درود بر استادان عزیز و گرانقدر

پیشاپیش کمال تشکر و قدردانی دارم از شما سروران

خانم بنده حدود ۳۵ سال سن داره و در جوامع پزشکی رفت و آمد میکنه، چند وقت پیش وارد یه داروخانه میشه و بوی عطر خاصی به مشامش میرسه که ذهنشو به سمت هتل های لاکچری و پاساژهای دبی میبره. 🤦🏻‍♂️

ازون روز بنده خیلی جست و جو کردم ولی متاسفانه به هیچ نتیجه ای نرسیدم و تنها امید باقی مانده‌ام شد اینجا و شما استادان عزیز

ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای داشتند راهنمایی بفرمایند که آیا چنین عطری وجود داره و از چه برندی هستش!

راستی مشخصات همسرم را صرفا جهت کمک به شناخت راحت‌تر  روحیات و شاید درک حس بویایی ایشون ذکر کردم چون شاید اصلا همچین عطری نبوده و فقط ذهن ایشون همچین تصویر سازی کرده

با تشکر و قدردانی فراوان

Mercedes Mercedes
1403/03/08

در هتل های اونجا معمولا عود دست ساز میسوزونن و یا چوب عود و انواع دیگر چوب ها 

پس با این حساب باید دنبال روایح گرم و عودی،با تم عربی باشید 

اگه بیشتر از مشخصات اون رایحه بگید بهتره مثلا تلخ،شیرین،تند و ادویه ای،مردانه بود؟زنانه بود؟و...

این نوع فضا رو عطر های زیر شاید بتوانند تداعی کنند 

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum #میسون فرانسیس کورکجان باکارات رژ 540 اکسترایت د پارفوم قرمز Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 

Chic Shaik No 70 #چیک شیخ نو 70 (شماره 70) Chic Shaik No 70 

Oud Malaki #چوپارد عود ملکی Oud Malaki 

Interlude 53 #آمواج اینترلود 53 Interlude 53 

Reliqvia #فیلیپو سورسینلی رلیکویا Reliqvia 

Black Incense Malaki #چوپارد بلک انسنس ملکی Black Incense Malaki 

Arabian Desert #دانهیل عربین دیزرت Arabian Desert 

​​​​​​

Bade'e Al Oud Oud for Glory #لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory 

Ameer Al Oudh Intense Oud #لطافه امیر ال عود اینتنس عود Ameer Al Oudh Intense Oud 

رایان تردیشن مای عود 

[EDITED] 1403/03/08 12:34
در پاسخ به Mercedes :

اگه بیشتر از مشخصات اون رایحه بگید بهتره مثلا تلخ،شیرین،تند و ادویه ای،مردانه بود؟زنانه بود؟و...

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum #میسون فرانسیس کورکجان باکارات رژ 540 اکسترایت د پارفوم قرمز Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 

​​​​​​

Bade'e Al Oud Oud for Glory #لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory 

Ameer Al Oudh Intense Oud #لطافه امیر ال عود اینتنس عود Ameer Al Oudh Intense Oud 

رایان تردیشن مای عود 

اول تشکر میکنم بابت پیامتون

والا تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه ازون فضا روایح خنک ، معتدل ترش و دریایی ، کهربایی و نیمه پودری؛ هیچ بوی اسموکیی و عودی توی ذهن بنده نیست! البته شاید هم عودی بوده باشه ولی خیلی کم یا شاید هم شامه بنده توان تشخیصشو نداشته! بوی گرم هم مطمعنم نبود.

در پاسخ به Mercedes :

​​​​​​

رایان تردیشن مای عود 

اول تشکر میکنم بابت پیامتون

والا تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه ازون فضا روایح خنک ، معتدل ترش و دریایی ، کهربایی و نیمه پودری؛ هیچ بوی اسموکیی و عودی توی ذهن بنده نیست! البته شاید هم عودی بوده باشه ولی خیلی کم یا شاید هم شامه بنده توان تشخیصشو نداشته! بوی گرم هم مطمعنم نبود.

مهسا مهسا
1403/03/10

سلام دوست عزیز اتفاقا ماهم چند روز تو یه هتل لوکس انتالیا بودیم 

خ‌شبوکننده ای ک توی لابی ها میزدن خیلیییی خوشبو بود

منم کنجکاو شدم از اون رایحه تهیه کنم که نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم 

کولونیا بود از برند ازدیلک

floral musk sadem

توی هتلهای ترکیه معمولا رایحه های مشکی پودری صابونی استفاده میکنن

سلام 

در هتل ها و پاساژهای دبی همه عطرها پخش هستن . چون همگی عطرهای بسیار عالی استفاده میکنن عطرها قاطی هم میشن و همه ی فضاها ( تاکید می‌کنم: همه فضاها ) معطر به عطرهای مختلف هستن . احتمال میدم نتونید عطر خاصی رو پیدا کنید با این حال دو راه به فکرم میاد

اول اینکه دوباره به همون داروخانه تشریف ببرید اگر در فضای اونجا معطری استفاده کرده بودن یا افراد حاضر اون عطر رو پوشیده بودن احتمالا باز همون رایحه وجود خواهد داشت و شما سوال کنید که چه عطریه. 

دوم اینکه به فروشگاههای عطر سر بزنید. اگر تهران تشریف دارید برید فروشگاه معروف دور میدان آرژانتین و سبک رایحه رو توضیح بدید اونجا راهنماییتون میکنن که کدام عطر مشابه میتونه باشه و با هر تست ممکنه به نتیجه نزدیک بشید یا حتی همون رایحه رو پیدا کنید  . 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟