پيمان پيمان
8
1403/03/11

مقایسه فلنکرهای Le Male از برند ژان پل گوتیه

سلام و احترام حضور دوستان گرامی. 

من می‌خواستم نسخه اصلی عطر "لو مال" Le Male #ژان پل گوتیر (گوتیه) له میل Le Male از برند ژان پل گوتیه یا یکی از فلنکرهای اون شامل:

Le Male Le Parfum #ژان پل گوتیه له میل له پرفیوم Le Male Le Parfum ​​​​​​Ultra Male #ژان پل گوتیر (گوتیه) اولترا میل Ultra Male  و یا Le Male Elixir #ژان پل گوتیه له میل الکسیر Le Male Elixir  

رو تهیه کنم. متاسفانه جایی برای تست حضوری پیدا نکردم. 

از میان دوستان آیا کسی هست که این عطر و فلنکرهای اونرو تست کرده باشه و بتونه اونها را با هم مقایسه کنه؟ 

ممنون میشم نقطه نظراتتون در این خصوص رو مطرح کنین. 

با سپاس فراوان. 

سلام من له میل له پرفیوم و اولترا میل رو دارم و در نظرات و همچین عطرگرامم توضیحات رو نوشتم درخصوص این دو عطر 

الکسیر هم دوستانی که تست داشتند میگن کاملا شبیه له میل له پرفیوم هست با این تفاوت که در نت اولیه بوی نعنا اونو فرش تر کرده و پرفورمنس قوی تری هم داره 

پيمان پيمان
1403/03/12
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام من له میل له پرفیوم و اولترا میل رو دارم و در نظرات و همچین عطرگرامم توضیحات رو نوشتم درخصوص این دو عطر 

الکسیر هم دوستانی که تست داشتند میگن کاملا شبیه له میل له پرفیوم هست با این تفاوت که در نت اولیه بوی نعنا اونو فرش تر کرده و پرفورمنس قوی تری هم داره 

سلام دوست گرامی. 

ممنونم از راهنمایی و‌ پاسختون. لطف کردین. 

🙏🌸🙏

از همه بهتر اولترا میله

مهریار مهریار
1403/03/12

درود جناب آقای پیمان  ، من الکسیر و و الترا میل رو تست داشته ام ،   ، ظاهرا الکسیر و له میل پرفیوم ، شبیه به هم هستند ، ولی له میل الکسیر در اپنینگ یه بک گراند نعناع داره ولی له پرفیوم بجاش هل داره ، از نظر شخصی من الکسیر یه عطر قوی و بسیار خوش رایحه  با پرفورمنس قوی هست که در عین حال شیرینی اون رو ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن ، ولی الترا میل زیاد ربطی به الکسیر نداره ، اونم جذاب وبسیار خوش بازخورده ولی تویه مایه دیگه ای هست لذا راه الکسیر و له پرفیوم از الترا میل یه جورائی جداست ( البته  این نظر منه و بچه های قدیمی سایت حتما بهتر راهنمایی می کنن)، حالا اگه شما له میل رو دارین یا تست داشته این و متر شما برای مقایسه هست پیشنهاد می کنم  دکانت الکسیر و الترا رو تست کنین تا بهتر نتیجه بگیرین ، فروشگاه ت ی ا...تو  الان هر دو تاش رو موجود داره ، شاد و سلامت باشید

پيمان پيمان
1403/03/12
در پاسخ به حسین الن دلن :

از همه بهتر اولترا میله

سلام و احترام دوست گرامی. 

خیلی لطف کردین. ممنونم از ابراز نظر و راهنمایی‌تون. 

🙏🌸🙏

پيمان پيمان
1403/03/12
در پاسخ به مهریار :

درود جناب آقای پیمان  ، من الکسیر و و الترا میل رو تست داشته ام ،   ، ظاهرا الکسیر و له میل پرفیوم ، شبیه به هم هستند ، ولی له میل الکسیر در اپنینگ یه بک گراند نعناع داره ولی له پرفیوم بجاش هل داره ، از نظر شخصی من الکسیر یه عطر قوی و بسیار خوش رایحه  با پرفورمنس قوی هست که در عین حال شیرینی اون رو ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن ، ولی الترا میل زیاد ربطی به الکسیر نداره ، اونم جذاب وبسیار خوش بازخورده ولی تویه مایه دیگه ای هست لذا راه الکسیر و له پرفیوم از الترا میل یه جورائی جداست ( البته  این نظر منه و بچه های قدیمی سایت حتما بهتر راهنمایی می کنن)، حالا اگه شما له میل رو دارین یا تست داشته این و متر شما برای مقایسه هست پیشنهاد می کنم  دکانت الکسیر و الترا رو تست کنین تا بهتر نتیجه بگیرین ، فروشگاه ت ی ا...تو  الان هر دو تاش رو موجود داره ، شاد و سلامت باشید

سلام و ارادت جناب مهریار. 

خیلی ممنونم از توضیحات و راهنمایی های جنابعالی. لطف کردین. 

🙏🌸🙏

من له میل رو خیلی میپسندم . بقیه رو تست نداشتم ولی له میل برای استفاده روزمره هم عالیه و عطر با کاراکتر و خوشبوئیه

پيمان پيمان
1403/03/13
در پاسخ به فاطمه فیضی :

من له میل رو خیلی میپسندم . بقیه رو تست نداشتم ولی له میل برای استفاده روزمره هم عالیه و عطر با کاراکتر و خوشبوئیه

سلام و احترام سرکار خانم فیضی. 

خیلی ممنون از اینکه صرف وقت کردین و ابراز نظر فرمودین. 

سپاس فراوان

🙏🌸🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟