سارا سارا
13
1403/03/12

دکانت عطر

سلام وقت بخیر دوستان من از سایت ع.ط.ر .ا.ی.ن.ا.س.ت.و.ر دکانت تهیه کنم آیا کسی از شما دوستان خرید کرد محصولاتشون ارجینال هست؟؟ ممنون میشم کمکم کنید

Perfumoholic Perfumoholic
1403/03/13

سلام.
اگه منظورتون عط..نه استور هست، خیر اصلا معتبر نیست و خیلی از بچه ها که ازش خرید کردن فیک براشون فرستاده شده. همچنین ایرا...کانت و رویال ک..لن هم متعلق به همون آقایی هست که عط..نه استور بهش تعلق داره.

اما اگه منظورتون آترین استار هست، بله معتبر هستن.

مهربد مهربد
1403/03/13

سلام

متاسفانه محصولات این سایت فیکه

سارا سارا
1403/03/13
در پاسخ به Perfumoholic :

سلام.
اگه منظورتون عط..نه استور هست، خیر اصلا معتبر نیست و خیلی از بچه ها که ازش خرید کردن فیک براشون فرستاده شده. همچنین ایرا...کانت و رویال ک..لن هم متعلق به همون آقایی هست که عط..نه استور بهش تعلق داره.

اما اگه منظورتون آترین استار هست، بله معتبر هستن.

خیلی ممنون که گفتین می خواستم ازشون چندتا دکانت تهیه کنم 🥺🥺

سارا سارا
1403/03/13
در پاسخ به مهربد :

سلام

متاسفانه محصولات این سایت فیکه

سلام خیلی ممنون که گفتین🥺

سلام. محصولات عطر .. استور به نظرم فیکه من بهشون زنگ زدم گفتم فیلم زنده از دکانت گیری برایم در واتساپ ارسال کنید که بسته پستی برای من با نام من کنار دکانت گیریتون باشه و نشونش بدید در هنگام دکانت گرفتن اما گفتن ما اصلا اینکار رو نمی کنیم و من هم اصلا خرید نکردم. حتی گفتم حضوری میام آدرستون برای دیدن دکانت گیری که گفتن اصلا نمیشه

آرامیس آرامیس
1403/03/14

دکانتهاتون و از این دو سایت خرید کنین معتبر و اصل میفرستن من مشتری ثابت این دو فروشگاه هستم

ر ی ح ا

ا ی ر ا ن و س

سارا سارا
1403/03/14
در پاسخ به ابراهيم عباسی راکی :

سلام. محصولات عطر .. استور به نظرم فیکه من بهشون زنگ زدم گفتم فیلم زنده از دکانت گیری برایم در واتساپ ارسال کنید که بسته پستی برای من با نام من کنار دکانت گیریتون باشه و نشونش بدید در هنگام دکانت گرفتن اما گفتن ما اصلا اینکار رو نمی کنیم و من هم اصلا خرید نکردم. حتی گفتم حضوری میام آدرستون برای دیدن دکانت گیری که گفتن اصلا نمیشه

سلام وقت بخیر اقای راکی ممنون از پیاتون 

سارا سارا
1403/03/14
در پاسخ به آرامیس :

دکانتهاتون و از این دو سایت خرید کنین معتبر و اصل میفرستن من مشتری ثابت این دو فروشگاه هستم

ر ی ح ا

ا ی ر ا ن و س

سلام آرامیس جان راستش به دکانت های ر..حا اطمینانی ندارم دو و سه یار که ازشون خریدم کردم زیاد راضی نبودم

سلام عطر.مین و خ.یفه چی میتونین تهیه کنین همینطور پیج سن.یا تو اینستا، گالری طر.قت اینا دکانت دارن 

سارا سارا
1403/03/15
در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام عطر.مین و خ.یفه چی میتونین تهیه کنین همینطور پیج سن.یا تو اینستا، گالری طر.قت اینا دکانت دارن 

سلام خیلی ممنون از پیشنهادتون  اقای کنعانی

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟