سارا سارا
13
1403/03/12

دکانت عطر

سلام وقت بخیر دوستان من از سایت ع.ط.ر .ا.ی.ن.ا.س.ت.و.ر دکانت تهیه کنم آیا کسی از شما دوستان خرید کرد محصولاتشون ارجینال هست؟؟ ممنون میشم کمکم کنید

شکیبا شکیبا
1403/03/16
در پاسخ به ابراهيم عباسی راکی :

سلام. محصولات عطر .. استور به نظرم فیکه من بهشون زنگ زدم گفتم فیلم زنده از دکانت گیری برایم در واتساپ ارسال کنید که بسته پستی برای من با نام من کنار دکانت گیریتون باشه و نشونش بدید در هنگام دکانت گرفتن اما گفتن ما اصلا اینکار رو نمی کنیم و من هم اصلا خرید نکردم. حتی گفتم حضوری میام آدرستون برای دیدن دکانت گیری که گفتن اصلا نمیشه

برای من  وقتی فرستاد  ، روی جعبه  پستی  اسم و ادرس خودش  نبود  .فقط نوشته  بود  رشت.😂 

آرامیس آرامیس
1403/03/17
در پاسخ به سارا :

سلام آرامیس جان راستش به دکانت های ر..حا اطمینانی ندارم دو و سه یار که ازشون خریدم کردم زیاد راضی نبودم

من حداقل پنجاه تا دکانت از ر ی ح ا تا الان سفارش دادم از بین اینها فقط یک عطر اشتباه ارسال کردن به جای مارک جاکوبز دیزی درم عطر مارک جاکوبز هانی رو فرستاده بودن برای من تا الان اصلا عطر فیک نفرستادن چون خودم راحت عطر فیک و تشخیص میدم اگر برا شما اشتباه ارسال کردن از سایت ا ی ر ا ن وس دکانت بگیرین فروشگاه معتبریه من عطر صد میلم اگر عطر افشان موجود نداشته ازشون گرفتم که اصلی بودن

سارا سارا
1403/03/18
در پاسخ به آرامیس :

من حداقل پنجاه تا دکانت از ر ی ح ا تا الان سفارش دادم از بین اینها فقط یک عطر اشتباه ارسال کردن به جای مارک جاکوبز دیزی درم عطر مارک جاکوبز هانی رو فرستاده بودن برای من تا الان اصلا عطر فیک نفرستادن چون خودم راحت عطر فیک و تشخیص میدم اگر برا شما اشتباه ارسال کردن از سایت ا ی ر ا ن وس دکانت بگیرین فروشگاه معتبریه من عطر صد میلم اگر عطر افشان موجود نداشته ازشون گرفتم که اصلی بودن

مرسی عزیزم فعلا ۵ دکانت از ایرا.وس سفارش بیصرانه منتظرم که برسن ممنون از معرفتون😍

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟