فرهاد فرهاد
41
1403/03/16

مهمترین اشتباهات دوران عطربازی خودتون رو بگید

درود بر شما دوستان عزیز

میخواستم هر کدوم از شما عزیزان، اشتباهاتی رو که در طول دوران عطربازی (یعنی از زمانی که به خرید و تست عطرهای مختلف علاقه مند شدید تا حالا) در رابطه با خریدعطر، تست عطر، انتخاب، تغییر ذائقه، و... داشتید رو اینجا بنویسد.

تا هم خود شما و هم بقیه دوستان مخصوصاً افرادی که تازه وارد این دنیای زیبا شدن اون اشتباهات رو تکرار نکنند. چون حتی دوستان باتجربه و اساتید هم بالاخره باتجربه تر از خودشون هست و ممکنه همین الان هم اشتباهاتی رو انجام بدن که 5 سال بعد متوجه اش بشن

با سلام.

دقیق یادم نیس ولی خیلی سال پیش بلایندبای که نمیشه گفت،بااحترام به سلایق دوستان،حماقت وار کاپیتان بلک گرفتم

فک کنم یبار استفاده کردم.

یدونه دیگه عطر گرفتم خداروشاکرم اسمشم یادم رفته رایحه ش ترکیبی از مشک و پارافین و شکلات بود 🤦

درود فرهاد جان.چند روز پیش سوالی همراستای سوالت پرسیدم در مورد انتخاب صحیح عطر و کلکسیون. من فکر میکنم قبل از شروع خرید بهتره فرمولی برای انتخاب ها داشته باشیم. اصل پاسخ رو جناب سخی عزیز به زیبایی فرمودند. اول خودشناسی در این زمینه و اینکه سبک زندگی ما چگونه است و چه گونه نیازی به عطر داریم؟

نکته ی مهم دیگه ای که بعضی عزیزان ممکنه تحت تاثیر قرار بگیرند بلاگرها هستند که تولید محتوی قطعا هدفمندی دارند حداقل هدفم میتونه این باشه موجودی فروشگاه دوستان عزیزشون رو تبلیغ کنند.در همین راستا همونطور که ریویو خواندن میتونه مفید باشه ولی همونطور هم میتونه همون تاثیر بلاگرها رو روی فرد بگذاره لذا با چشم باز و ذهن باز باید سمتش رفت و سپس تست .باهات موافقم که نباید همه چیز رو تست کرد البته برای اول راه یکبار خرید دستریز های متفاوت مفیده ازین بابت که به صورت عینی میفهمی که این خرید اشتباهه و بهتره بیشتر دنبالسلیقه ی خودت باشی و سهم کوچکی رو فقط برای تجربه های جدید بگذاریی که باعث رشد و اگاهی خودت بشه.

بنده خودم دور از شهرو خانه در محل کارم زندگی میکنم و ماهی دوماهی یکبار به منزل میرم برای چند روز و بیشتر نظرم این هست که اون چند روز رو نیش بزنم (دقت بفرمایید :نییش بزنم😅)بنابرین تا اینجا چند درصد کمی تکلیفم معلوم است تعداد زیاد بدردم نخواهد خورد. عطر دم دستی چندان بدردم نخواهد خورد. البته همیشه اینجا چون تکو تنها و شیفت شب هستم همیشه چندین سمپلو دستریز همراهم دارم و از این دنیا دور نیستم.

ولی هنوز با این مشکل مواجهم که فرمول خودم رو پیدا نکردم.

خرید بی رویه واقعا مشگل بزرگیست که زیر پوستی مقطعی وارد زندگی همه ما شده. ودلایل روانشناختی متفاوتی هم میتونه داشته باشه.جایگزین کردن این عشق بازی بجای کاستی های گذشته و خلا ها... خرید های انتحاری برای خالی کردن خشم پنهان از اون خلا ها...بای بلایند بنظر من میتونه خیلی هیجان انگیز باشه بشرظی که خرید انتحاری نباشه یا فقط از ترس عقب افتادن از قافله نباشه یا فقط بخاطر قیمت مناسب نباشه.

[EDITED] 1403/04/22 13:45
فرهاد فرهاد
1403/04/22
در پاسخ به حسین سلیمی :

با سلام.

دقیق یادم نیس ولی خیلی سال پیش بلایندبای که نمیشه گفت،بااحترام به سلایق دوستان،حماقت وار کاپیتان بلک گرفتم

فک کنم یبار استفاده کردم.

یدونه دیگه عطر گرفتم خداروشاکرم اسمشم یادم رفته رایحه ش ترکیبی از مشک و پارافین و شکلات بود 🤦

درود بر شما

درسته نمیشه به نظرات اکتفا کرد، من خودم قبل خرید حتما تست میکنم.

کاپیتان بلک چند نسخه تو بازار موجود هست. اتفاقا من کاپیتان بلک پور هوم (پاینش نوشته ریچارد کاپیتان) رو دوست دارم 😂😂 به نسبت قیمتش عطر خوبیه. یه رایحه تنباکویی، آلبالویی و وانیلی داره،لامصب ماندگاری زیادی هم داره و اگه خوشت نیاد نمیتونی از دستش خلاص شی

فرهاد فرهاد
1403/04/22

درود محمد گرامی

من چند وقته سرم شلوغ بوده و بخش پرسش و پاسخ رو چک نکردم. بله به نظر من هم بهترین راه همینه که اول تکلیف خودمون رو روشن کنیم که هدفمون چیه از خرید عطر؟ و قراره کجا استفاده کنیم این کار رو؟

هرچند الان با وجود اینکه مشخص کردم که هدفم جمع کردن کلکسیون نیست و به قول استاد سخی میخوام بیست نهایتا 30 عطر خوب داشته باشم... اما نمیشه جلوی خودت رو بگیری برای خرید😂 (حتی با جیب خالی ... لامصب خود به خود جور میشه 😂 وقتی یه عطر عالی رو تست میکنی و میره تو اولویت لیست خریدت، از این ور میزنی و از اون ور میگری که جور کنی پولش رو)

امیدوارم نیش هایی که میزنید زیاد بقیه رو اذیت نکنه 😂 پس شما هم مثل بنده مصرف عطرتون زیاد نیست. که به نظر من  هم خوبه و هم بد. خوبه چون که مصرف عطرتون کمتر میشه و هزنیه ها پایین میاد و میتونید به جای خرید عطرهای بیشتر کارهای باکیفیت تر و خاص تر رو بخرید.و بده چون دیر دیر عطرهاتون تموم میشن و نمیشه عطرهای جدید رو تست کرد.

من هم دو شغل دارم که برا شغل اصلیم اغلب تو خونه و پای کامپیوترم، و چون همسرم کمی حساسیت داره نمیتونم زیاد عطر تست کنم و در کل مصرف عطرم پایینه و تو 2 سال گذشته که وارد دنیای روایح شدم، هنوز دارم از دستریزها و سمپل هام استفاده میکنم و تموم نشدن که برم سراغ باتل ها.

اگه فردی از نظر مالی مشکلی نداشته باشه، بلایند بای واقعا لذت بخشه ... که اینطور افرادی کمتر پیدا میشن. بنابراین بهترین راه، خرید دکانت و سمپل هست اونم با توجه به شناخت خود، وضعیت مالی، هدف خرید و ..

🙏🙏🙏

افرین دقیقا اصلا نمیدونی از کجا جور میشه. و این بده چون اگه بی هدف باشه ادم خرید بیرویه مث اب خوردنه.

درمورد استفاده از دکانت اصلا من خیلی عطر ها رو واقعا دوست داشتم ولی در حد دکانت.یعنی حد قابل تصورم برای استفاده ش برام 5 میل بیشتر نبوده.

متاسفانه دوستانی رو دیدم که حتی مدت هاس لباس نو نخریدن یا احتیاجات مهم تر از این ولی هر ماه خرید عطرو دارن.

امیدوارم اولویت اینشکلی نباشه برای کسی

Amir Amir
1403/05/23

درود

یکی از مهم ترین اشتباهاتم که با اینکه نمیخوام دوباره انجامش بدم اما دوباره ناخواسته مرتکب این اشتباه میشم،زود قضاوت کردن درباره ی عطرهاست.

برای مثال تام فورد توسکان لدر (‌البته شرکتی) تا بوییدمش کلا کنارش گذاشتم،البته پیش خودم گفتم که حتما اورجینالش بهتره اما بازم میگفتم که تا چقدر می‌تونه تفاوت داشته باشه حتما اورجینال هم همین بوی مصیبت رو داره.

اما خب با تست کار اورجینال به کل نظرم عوض شد.

درباره ی آمواج لیلاک لاو،تام فورد آمبر لدر و چند تا عطر دیگه بازم مرتکب همین اشتباه شدم و بهشون اجازه ندادم که کامل نمایان بشن.

اما جدیداً هر عطری که موردپسندم نباشه رو درجا کنار نمیذارم،بهش اجازه میدم که خودشو نشون بده. اگه واقعا مورد پسندم نبود که میره تو لیست نمی پسندم

ولی خب عطر بدبو وجود نداره،فقط سلایق آدمهاست که فرق میکنه و باید بهشون احترام بگذاریم

[EDITED] 1403/05/23 20:18
Behrad Behrad
1403/05/23

سلام و عرض ادب به جناب اقای فرهاد عزیز،

من معمولا بعد از یک اشتباه دیگه به خودم اجازه نمیدم به دومی و سومین خطاا کشیده بشه ولی خوب این هم بعد کلی تجربه به دست اوردم

چند اشتباهی که در گذشته حدود ۸-۱۰ سال پیش داشتم این بود که شاید بالای ۲۰-۳۰ شیشه عطر بسیار با ارزش رو مثل زرجوف مور دن وردز

اپوس ۵ - اپوس ۷ - اینترلود- بلک افغانو و خیلی های دیگه رو

یا دور انداختم یا دادم به دوستان برای ویترین 

الان متوجه میشم که چه چیزهایی رو از دست دادم میتونستم هرکدون رو ۱۰-۲۰ میل برای خودم نگه دارم به یادگار،

اشتباه دوم خرید با مقدار کم از فروشگاه عطرینه استور بود که بعد از کلی انتظار و دلخوشی عطری افتضاااااااح فیک داغون به دستم رسید

از اون به بعد چشمانم باز تر شد برای خرید

[EDITED] 1403/05/23 21:52
فرهاد فرهاد
1403/05/23
در پاسخ به Amir :

درود

یکی از مهم ترین اشتباهاتم که با اینکه نمیخوام دوباره انجامش بدم اما دوباره ناخواسته مرتکب این اشتباه میشم،زود قضاوت کردن درباره ی عطرهاست.

برای مثال تام فورد توسکان لدر (‌البته شرکتی) تا بوییدمش کلا کنارش گذاشتم،البته پیش خودم گفتم که حتما اورجینالش بهتره اما بازم میگفتم که تا چقدر می‌تونه تفاوت داشته باشه حتما اورجینال هم همین بوی مصیبت رو داره.

اما خب با تست کار اورجینال به کل نظرم عوض شد.

درباره ی آمواج لیلاک لاو،تام فورد آمبر لدر و چند تا عطر دیگه بازم مرتکب همین اشتباه شدم و بهشون اجازه ندادم که کامل نمایان بشن.

اما جدیداً هر عطری که موردپسندم نباشه رو درجا کنار نمیذارم،بهش اجازه میدم که خودشو نشون بده. اگه واقعا مورد پسندم نبود که میره تو لیست نمی پسندم

ولی خب عطر بدبو وجود نداره،فقط سلایق آدمهاست که فرق میکنه و باید بهشون احترام بگذاریم

درود بر شما دوست عزیز

متوجه این مورد اول شدم، چون نظرات رو پیگیری میکنم، بعدا پیام دادید و اصلاح کردید. اتفاقا بعد اون صفحه کاربری شما رو هم چک کردم دیدم 5 عطری که توی بخش نمیپسندم صفحه شما قرار داره، عطرهایی هستن که تو چند سال گذشته هایپ شدن. با خودم گفتم احتمالا شما نه بر اساس علاقه به رایحه، بلکه به خاطر هایپ بودن این عطرها رو تو بخش نمیپسندم قرار دادید.

در مورد عطرهای مشابه موافقم با شما، اصلا نمیشه بر اساس اونها عطرهای اصلی رو قضاوت کرد. به نظر من هیچوقت براساس تست عطر مشابه تو صفحه اون عطر ریویو نزارید، چون ممکنه دوستانی رو که با توجه به نظر شما دست به خرید میزنن، یا منصرف میشن از خرید رو به اشتباه بندازه.

برا من هم زیاد پیش میاد که برداشتی که از تست یک عطر داشتم، بعد یک هفته به راحتی 30 الی 40 درصد با تست مجدد از همون عطر تغییر کرده و در کل شرایط دمایی، حالات روحی و جسمی و حتی ساعات شبانه روز و ... بر درک ما از یه عطر اثرگذاره

سپاس از اینکه تجربه و  دیدگاهت رو مطرح کردید

فرهاد فرهاد
1403/05/24
در پاسخ به Behrad :

سلام و عرض ادب به جناب اقای فرهاد عزیز،

من معمولا بعد از یک اشتباه دیگه به خودم اجازه نمیدم به دومی و سومین خطاا کشیده بشه ولی خوب این هم بعد کلی تجربه به دست اوردم

چند اشتباهی که در گذشته حدود ۸-۱۰ سال پیش داشتم این بود که شاید بالای ۲۰-۳۰ شیشه عطر بسیار با ارزش رو مثل زرجوف مور دن وردز

اپوس ۵ - اپوس ۷ - اینترلود- بلک افغانو و خیلی های دیگه رو

یا دور انداختم یا دادم به دوستان برای ویترین 

الان متوجه میشم که چه چیزهایی رو از دست دادم میتونستم هرکدون رو ۱۰-۲۰ میل برای خودم نگه دارم به یادگار،

اشتباه دوم خرید با مقدار کم از فروشگاه عطرینه استور بود که بعد از کلی انتظار و دلخوشی عطری افتضاااااااح فیک داغون به دستم رسید

از اون به بعد چشمانم باز تر شد برای خرید

درود آقا بهراد عزیز

دور انداختن عطرها که کار اشتباهی نبوده، اتفاقا کار بجایی بوده.... فقط دفعه بعد خواستید دور بندازید اطلاع بدید بنده میام زحمتتون رو کم میکنم و دور ریزهاتون رو برمیدارم😄

اینکه هدیه دادید به دوستان کار اشتباهی نبوده، خیلی هم ارزشمنده. اما چرا دور انداختید؟ اگه خودتون علاقه ای به کلکسیون عطر نداشتید، نگه میداشتید به عنوان یه مرجع، که علاوه بر خودتون دوستان و آشنایان هم برا تست میتونستن استفاده کنن. حتی به قول اساتید باتجربه تر این محفل عطرافشان، ممکنه بعد چند سال سلیقه بویایی شما تغییر کنه و عطرهایی رو که قبلا موردپسند نبوده جزو مورد علاقه هاتون قرار بگیره.

آخ گفتید... منم از این ....ینه استور دل خوشی ندارم، اما اشتباه بنده این بود که با علم به احتمال فیک بودن باز هم خرید کردم ازشون. من قبل خرید باتل، حتما دکانت یا سمپل عطر رو تست میکنم و بعد میخرم. حدودا 15 عطر بود که هرچی منتظر بودم فروشگاه های معتبر دستریزشون رو موجود نمیکردن، منم طاقت نیاوردم  و با اینکه میدونستم .....ینه استور فیک فروشه فقط برای اینکه با فضای اون عطرها آشنا شم از عطرینه استور خرید کردم که چند موردشون انگار رنگ غذا ریخته بود تو دکانت که رنگش رو عوض کنه، 5 موردش که 100 درصد فیک بود. بقیه هم چون دسترسی به عطر اصلی ندارم نمیدونم فیک هستن یا نه.

درکل جدا از هزینه ای که هدر رفت، الان شک دارم که با تجربه تست این دکانت ها بخوام باتل اصلی رو بگیرم. چون ممکنه متفاوت باشه از اون چیزی که به اسم عطر اصلی بهم دادن😁

الان فقط از تیا..یتو، عطرافشان، عطر ا...ین، و پرفیوم شاپ...گ و پرف...م لند دکانت یا سمپل میگیرم. البته اوایل خیلی از ری..ا دکانت میگرفتم که مطمئن هم هستن، اما خیلی گرون فروشن

سپاس از اشتراک گذاری تجربه ات 🌹

Behrad Behrad
1403/05/24
در پاسخ به فرهاد :

درود آقا بهراد عزیز

دور انداختن عطرها که کار اشتباهی نبوده، اتفاقا کار بجایی بوده.... فقط دفعه بعد خواستید دور بندازید اطلاع بدید بنده میام زحمتتون رو کم میکنم و دور ریزهاتون رو برمیدارم😄

اینکه هدیه دادید به دوستان کار اشتباهی نبوده، خیلی هم ارزشمنده. اما چرا دور انداختید؟ اگه خودتون علاقه ای به کلکسیون عطر نداشتید، نگه میداشتید به عنوان یه مرجع، که علاوه بر خودتون دوستان و آشنایان هم برا تست میتونستن استفاده کنن. حتی به قول اساتید باتجربه تر این محفل عطرافشان، ممکنه بعد چند سال سلیقه بویایی شما تغییر کنه و عطرهایی رو که قبلا موردپسند نبوده جزو مورد علاقه هاتون قرار بگیره.

آخ گفتید... منم از این ....ینه استور دل خوشی ندارم، اما اشتباه بنده این بود که با علم به احتمال فیک بودن باز هم خرید کردم ازشون. من قبل خرید باتل، حتما دکانت یا سمپل عطر رو تست میکنم و بعد میخرم. حدودا 15 عطر بود که هرچی منتظر بودم فروشگاه های معتبر دستریزشون رو موجود نمیکردن، منم طاقت نیاوردم  و با اینکه میدونستم .....ینه استور فیک فروشه فقط برای اینکه با فضای اون عطرها آشنا شم از عطرینه استور خرید کردم که چند موردشون انگار رنگ غذا ریخته بود تو دکانت که رنگش رو عوض کنه، 5 موردش که 100 درصد فیک بود. بقیه هم چون دسترسی به عطر اصلی ندارم نمیدونم فیک هستن یا نه.

درکل جدا از هزینه ای که هدر رفت، الان شک دارم که با تجربه تست این دکانت ها بخوام باتل اصلی رو بگیرم. چون ممکنه متفاوت باشه از اون چیزی که به اسم عطر اصلی بهم دادن😁

الان فقط از تیا..یتو، عطرافشان، عطر ا...ین، و پرفیوم شاپ...گ و پرف...م لند دکانت یا سمپل میگیرم. البته اوایل خیلی از ری..ا دکانت میگرفتم که مطمئن هم هستن، اما خیلی گرون فروشن

سپاس از اشتراک گذاری تجربه ات 🌹

جناب فرهاد عزیز عرض ادب

من سالیان پیش از ج..ال پاسداران عطر خریداری میکردم اون زمانی که امواج ها ۶۰۰-۷۰۰ و کرید ۱/۲۰۰ و زرجوف ها هم ۷۰۰-۸۰۰ بودن 

با خودم میگفتم میزنم تموم میشه میندازم دور یکی دیگه سریع میخرم

امان از اینکه این جواهرات روزی دست نیافتنی میشن از لحاظ قیمت و ریفورموله شدن

بله عطر...ه استور به هیچ وجه مرجع خوبی نیست و همرو یک بار به سمت خودش کشیده

برای خرید سمپل هم درست میفرماید عطر افشان عزیز عالیه🌹🙏🏻🌹

و ر..ا به شدت گرون و اینکه دیگه عطر نیش و گرون قیمت داخل سایتش موجود نیست نمیدونم چرا!!

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟