فرهاد فرهاد
41
1403/03/16

مهمترین اشتباهات دوران عطربازی خودتون رو بگید

درود بر شما دوستان عزیز

میخواستم هر کدوم از شما عزیزان، اشتباهاتی رو که در طول دوران عطربازی (یعنی از زمانی که به خرید و تست عطرهای مختلف علاقه مند شدید تا حالا) در رابطه با خریدعطر، تست عطر، انتخاب، تغییر ذائقه، و... داشتید رو اینجا بنویسد.

تا هم خود شما و هم بقیه دوستان مخصوصاً افرادی که تازه وارد این دنیای زیبا شدن اون اشتباهات رو تکرار نکنند. چون حتی دوستان باتجربه و اساتید هم بالاخره باتجربه تر از خودشون هست و ممکنه همین الان هم اشتباهاتی رو انجام بدن که 5 سال بعد متوجه اش بشن

Amir Amir
1403/05/25
در پاسخ به فرهاد :

درود بر شما دوست عزیز

متوجه این مورد اول شدم، چون نظرات رو پیگیری میکنم، بعدا پیام دادید و اصلاح کردید. اتفاقا بعد اون صفحه کاربری شما رو هم چک کردم دیدم 5 عطری که توی بخش نمیپسندم صفحه شما قرار داره، عطرهایی هستن که تو چند سال گذشته هایپ شدن. با خودم گفتم احتمالا شما نه بر اساس علاقه به رایحه، بلکه به خاطر هایپ بودن این عطرها رو تو بخش نمیپسندم قرار دادید.

در مورد عطرهای مشابه موافقم با شما، اصلا نمیشه بر اساس اونها عطرهای اصلی رو قضاوت کرد. به نظر من هیچوقت براساس تست عطر مشابه تو صفحه اون عطر ریویو نزارید، چون ممکنه دوستانی رو که با توجه به نظر شما دست به خرید میزنن، یا منصرف میشن از خرید رو به اشتباه بندازه.

برا من هم زیاد پیش میاد که برداشتی که از تست یک عطر داشتم، بعد یک هفته به راحتی 30 الی 40 درصد با تست مجدد از همون عطر تغییر کرده و در کل شرایط دمایی، حالات روحی و جسمی و حتی ساعات شبانه روز و ... بر درک ما از یه عطر اثرگذاره

سپاس از اینکه تجربه و  دیدگاهت رو مطرح کردید

کاملا درسته👍

البته هم باکارات رژ ها هم جیو و بلک افغان رو اصلا رایحشون رو دوست ندارم و بخاطر هایپ شدن نیست.

اما اونتوس،اونتوس رو دیروز دوباره بوییدمش،پیش خودم گفتم که بوش خوبه پس چرا علاقه ای بهش ندارم؟

انگار یه حصار دور خودم کشیدم و تکرار میکنم که از اونتوس بیزارم،درحالی که اونتوس رایحه ی خوبی داره و چیزی که باعث تنفرم ازش شده بوییدن اونتوس البته فیک و گرمی و... از افراد مختلفه.

در مورد عطرهای مشابه هم بگم که متاسفانه جایی که زندگی میکنم جایی نیست که فروشگاه های عطر و ادکلن زیادی و متنوعی داشته باشه و البته بودجه زیادی هم واسه خریدن عطر ندارم،یعنی خیلی عطر و ادکلن دارم.ولی خب بین اطرافیان فقط من همه ی درآمدم رو خرج ادکلن میکنم و میزم پر از عطره،ولی خب کم کم هم هزینه عطر ها داره بالا میره،هم هزینه زندگی و معیشت،دیگه کم کم باید تعداد خرید عطرهای اورجینال رو کمتر کنم چون واقعاً نمیشه با این قیمتا خریدشون.

بنظرم مشابه های خوب هم از شرکت لطافه و الحمبرا وجود داره،با اینکه کارهای اورجینال از هر لحاظ بهترن ولی خب بعضیا مجبورن دیگه😕

و اینکه سعی میکنم کار های حجم کمتر رو بخرم ( مثلا مارلی 75 میل یا زرجوف 50 میل)

مارلی هام همشون 75 میلن چون واقعاً پول خریدن یه عطر مارلی خیلیه.

تا تموم کردن درسم و گرفتن یه شغل درست حسابی ( به شغل های عادی راضی نیستم😁)باید از کارهای شرکتی(ولی باکیفیت) استفاده کنم دیگه چه میشه کرد.

از موضوع اصلی جدا شدم😅🤭 

آها،البته یکی دیگه از اشتباهام بلایندبای کردنم با نظر دیگرانه،مثلا همین آکوا دی جیو😕

الان دیگه وقتی میخوام بلایندبای کنم هم نت ها رو بررسی میکنم و البته هنوز هم نظر افراد واسم مهمه و بررسیشون میکنم ولی خب باید به نت ها،طبع عطر،شیرین یا تند بودنش و...توجه کرد بنظرم👍

[EDITED] 1403/05/25 14:28
فرهاد فرهاد
1403/05/25

من هم دوست دارم عطری که استفاده میکنم هایپ نباشه، اما خیلی هم به این مساله اهمیت نمیدم. اونو موافقم به هیچ وجه نمیشه بیخیال کرید اونتوس شد حتی با هاپ شدن.

بنده هم مشکل شما رو دارم و دسترسی به تست حضوری تو فروشگاه رو ندارم، برا همین دکانت های 1 میل از آنلاین شاپ های معتبر میگیرم و درصورت پسندیدن رایحه در شرایط مختلف، اون عطر رو میخرم (البته اگه، اگه... پولش جور شه😁)

اتفاقا کارهای الحمبرا با کیفیت هستن و درصد تشابه زیادی هم به عطر اصلی دارن، مخصوصلا عطرهای لاین پرایوت تام فورد رو عالی کپی کردن، در حدی که یه مصرف کننده معمولی نمیتونه تفاوتشون رو تشخیص بده. فقط کمی توی پخش ضعیف ان که میشه با تعداد پاف بیشتر حل کرد این مشکل رو.

لطفا در صورتی که عطر شرکتی، مشابه و ... رو تست کردید، موقع ریویو توی صفحه اون عطر ، قید کنید که تست از روی کار مشابه بوده 🙏

بلایند بای خیلی لذت بخشه درصورتی که از نظر مالی مشکلی نداشته باشی و گرنه باعث عذاب میشه.

حالا با آکوا دی جیو چیکار کردید؟ میتونید توی کانال های خرید و فروش عطر عوض کنید یا بفروشید

ایشالا به زودی کاری رو که دوست دارید پیدا کنید و بتونید هر عطری رو دوست داشتی بدون توجه به قیمت خرید کنی

موفق و پیروز باشید

Amir Amir
1403/05/25
در پاسخ به فرهاد :

من هم دوست دارم عطری که استفاده میکنم هایپ نباشه، اما خیلی هم به این مساله اهمیت نمیدم. اونو موافقم به هیچ وجه نمیشه بیخیال کرید اونتوس شد حتی با هاپ شدن.

بنده هم مشکل شما رو دارم و دسترسی به تست حضوری تو فروشگاه رو ندارم، برا همین دکانت های 1 میل از آنلاین شاپ های معتبر میگیرم و درصورت پسندیدن رایحه در شرایط مختلف، اون عطر رو میخرم (البته اگه، اگه... پولش جور شه😁)

اتفاقا کارهای الحمبرا با کیفیت هستن و درصد تشابه زیادی هم به عطر اصلی دارن، مخصوصلا عطرهای لاین پرایوت تام فورد رو عالی کپی کردن، در حدی که یه مصرف کننده معمولی نمیتونه تفاوتشون رو تشخیص بده. فقط کمی توی پخش ضعیف ان که میشه با تعداد پاف بیشتر حل کرد این مشکل رو.

لطفا در صورتی که عطر شرکتی، مشابه و ... رو تست کردید، موقع ریویو توی صفحه اون عطر ، قید کنید که تست از روی کار مشابه بوده 🙏

بلایند بای خیلی لذت بخشه درصورتی که از نظر مالی مشکلی نداشته باشی و گرنه باعث عذاب میشه.

حالا با آکوا دی جیو چیکار کردید؟ میتونید توی کانال های خرید و فروش عطر عوض کنید یا بفروشید

ایشالا به زودی کاری رو که دوست دارید پیدا کنید و بتونید هر عطری رو دوست داشتی بدون توجه به قیمت خرید کنی

موفق و پیروز باشید

سلام و درود 

درسته👌

آکوا دی جیو رو خوشبختانه یکی از دوستانم با همون قیمت خرید.

🙏بسیار متشکرم🙏

Mahdis Mahdis
1403/05/26

سلام و درود خدمت شما بزرگوار :)

ولع خرید .. و همچنین خرید زیاد

و اینکه گاهی انقدر ي عطري رو دوست دارم حيفم مياد تا مدتها استفاده اش كنم و به خودم ميام ميبينم هايپ شده و من موندم و ي دنيا حسرت😂:)

در مورد لاست چري و ليرا و حتي بوكي ايديل عزيزم :) اين اتفاق افتاد واسم

فرهاد فرهاد
1403/05/27

درود بر شما مهدیس گرامی

داشتن ولع خرید که کار اشتباهی نیست... اتفاقا یکی از ویزگی های بارز یک عطر دوست و عطرباز خوب داشتن ولع خریده😄

انگار هایپ شدن فقط مختص به عطر نیست، خیلی از رفتارها مثل همین ولع خرید تو افراد عطردوست هایپ میشه و مثل یه بیماری ویروسی همه گیره... مثلا من خودم از زمستان 1400 به بعد شروع به تست عطرهای مختلف کردم و علاقه بیش از حدم به عطر شروع شد. تو این مدت اینقدر دستریز و سمپل گرفتم که هنوز بعضی ها رو نرسیدم تست کنم، اما با این وجود مجدد دارم خرید میکنم.. چند روز پیش یه عطر رو سفارش دادم که فقط 40 درصد پولشو داشتم و بقیشو از یکی از دوستان قرض کردم😁 😭 خب یکی نیست بگه برا چی اینکارو میکنی در صورتی که کلی دکانت استفاده نشده و باتل ها اکبند باز نشده داری؟ اون شیطونگ روی شونه چپم اینطوری وسوسه ام کرد که: الان احتمال جنگ زیاده و دلار همینطور داره میره بالا و تا بیشتر گرون نشده بخر...😈

حیفت نیاد استفاده کن و لذت اش رو ببر، به قول دوستان کسی نمیدونه فردا چی میشه... بعدشم حتی ممکنه سلیقه ات عوض شه (یکی باید این ها رو به خودم بگه😁)

متاسفانه تو این اوضاع اقتصادی واقعا خرید عطرهای اصلی سخته، حتی برا افرادی که از نظر مالی هم مشکل ندارن... مثلا همون لاست چری هر پاف حدودا 30 ت میشه😂 آخه چطور میشه بهش فکر نکرد و با خیال راحت استفاده کرد؟!!

سپاس از اشتراک گذاری تجربه ات🙏

Little Grace Little Grace
1403/05/28
در پاسخ به فرهاد :

موفق و پیروز باشید

سلام ممنون از اینکه این پرسش و پاسخ مفید رو شروع کردید. امکانش هست کانال معتبری برای تعویض یا فروش عطر ها معرفی بفرمایید.

در پاسخ به فرهاد :

از خودم شروع میکنم:

1- اشتباه اولم بی توجهی به این نصیحت نیوتن بود که میگه:

If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants.""

«اگر توانستم دوردست‌ها را ببینم، برای این بود روی شانه غول‌ها ایستاده بودم»

منظورم چیه؟

در ابتدای شروع تست عطرهای مختلف(اواخر 1400)، هدفم انتخاب بهترین و باکیفیت ترین عطر هر لاین و رایحه بود که بعدا باتل کامل اون کار رو بخرم. اما اشتباهم اینجا بود که مثلا برا انتخاب بهترین کار تنباکویی از شرکتی ها و دیزاینرهای ارزون تا نیش­های گرون همگی رو تست کردم و کلی هزینه هدر دادم. در صورتی که وقتی من هدفم انتخاب بهترین و باکیفیت ترین کار بدون در نظر گرفتن قیمت (چون مصرفم خیلی کمه، قیمت برام معیار مهمی نیست) بود، باید با توجه به تجربه اساتید و بزرگان این حوزه مثل دوستان عطرافشان و ... لیست بهترین ها روتهیه میکردم و فقط اونها رو تست میکردم. این شد که توی 2 سال حدود 160 تا سمپل و دکانت از دیزانیر و نیش و.. خریدم که میشد با پولش چند باتل کار خیلی خوب گرفت.

2- خرید بک آپ برای یک عطر خاص بدون شناخت کامل از سلیقه:

در اوایل یکی از کارهایی رو خیلی خوشم اومد ازش و متاسفانه کمیابه سرج لوتنز فیل ان ایگولز بود. که یکی رو به صورت استفاده شده از دوستان خریدم و چون دیدم کمیابه و موجود نیست تو بازار ، گفتم نکنه دیگه هیچوقت پیدا نکنم، برا همون یکی دیگه هم گرفتم.

بعدا با تست لاین های دیگه متوجه شدم علاقه اصلی من (فعلا البته) روایح چرمیه و یه باتل از اون کار کافی بود و اون هزینه اضافی رو میتونستنم یه کار خوب چرمی بگیرم.

3- ولع خرید (حرص خرید) بدون استفاده عطرهای قبلی:

با اینکه هنوز کلی دکانت استفاده نشده دارم، و یه تعداد باتل باز شده و آکبند. حرص میزنم و تلاش میکنم که از لیست خرید بلند بالایی که دارم مجدد خرید کنم. جدا از اون مجدد دارم کارهای جدید رو  تست میکنم و همینطور به لیست خرید اضافه میشه. جدیدا مثل سنجاب فقط دارم انبار میکنم، بدون اینکه آنباکس و استفاده کنم(البته زیاد نیست ها ولی حتی یکی دو موردش هم اشتباهه به نظر من).

هرچند این مورد رو خودم از اول میدونستم اشتباهه اما مثل اعتیاد می مونه و نمیشه کاریش کرد. یه جا استاد سخی عزیز این روند رو خیلی قشنگ توضیح داده بودن که من دقیقا دارم اون مراحل رو طی میکنم.

با اجازه آقای سخی بزرگوار کامنتشون رو اینجا کپی میکنم:  

«آقا مگه انتها داره عطر ؟؟ هیچ میدونی هر چی تعداد بیشتر بشه فکر و خیال برای دیگرانش بیشتر و کلا اوضاع وخیم تر و خراب تر میشه؟هیچ میدونی کار عاقبت به جایی میرسه که شخص مسافرت خارجی میکنه برای تست و خرید یک عطر که با کلی جستجو توی فلان عطرفروشی ی فلان کشور دور پیدا کرده ؟؟ در حالیکه عطری نیست که نداشته باشه؟

عطرهای عجیب و غریب!

هی اوضاع وخیم تر میشه!

هرچی کمتر بهتر ! تازه یواش یواش داره حس استفاده نکردن و نگه داشتن بصورت کامل داره میاد سراغت. بلاند بای عادت میشه. خرید عطر رو نمیگم ها! خود بلاند بای!

مثل مواده. لذتش اعتیاد آوره.

بهترین حالت عطربازی اینه: بخری، استفاده کنی تا یک سومش باقی بمونه. بعد برداری برای سابقه. اینجوری مدتی طول میکشه تا تموم بشه و مجبور بشی بری سراغ بعدی».

خیلی جالب بود. اگر چه مرحله خرید کلی سمپل و دکانت رو  همه عطر بازها در مراحل اول دارن.خودم هم 200 سمپل و دکانت دارم.البته بعضی رو بخاطر قیمت خیلی بالا دکانت خریدم و گاها استفاده میکنم.اما در کل اینتطور نیست که شیشه ای رو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی.لذت من این طوری که از 60 شیشه عطرم به شکل متناوب استفاده میکنم. صبح یکی ظهر یکی شب یکی.البته برای مجالس و موارد خاص چند مورد خاص کنار گذاشتم که اونها رو استفاده میکنم.طبیعتا عطرهائی هست که شیشه تموم بشه بازم میگیرم و عطرهائی که قراره شیشه تموم شدش رو بذارم تو کمد که قسمتی از خاطراتم هست ولی دیگه ازش نخرم.و اعتیاد به عطر رو هم قبول دارم که تقریبا برای همه عطر بازها هست .لامصب هزینه این مدل اعتیاد هم خیلی بالاست.ولی ارزشش رو داره.

فرهاد فرهاد
1403/05/29
در پاسخ به Little Grace :

سلام ممنون از اینکه این پرسش و پاسخ مفید رو شروع کردید. امکانش هست کانال معتبری برای تعویض یا فروش عطر ها معرفی بفرمایید.

درود بر شما

خواهش میکنم، نظر لطف شماست.

من دو تا کانال تلگرامی میشناسم AtrZon و Perfume sale

عطرزون برا فروش عطر برا افراد ناشناس و افرادی که تازه میخوان عضو بشن سختگیره، اما خرید بدون محدودیت هست

فرهاد فرهاد
1403/06/02
در پاسخ به سید رضا ربانی :

خیلی جالب بود. اگر چه مرحله خرید کلی سمپل و دکانت رو  همه عطر بازها در مراحل اول دارن.خودم هم 200 سمپل و دکانت دارم.البته بعضی رو بخاطر قیمت خیلی بالا دکانت خریدم و گاها استفاده میکنم.اما در کل اینتطور نیست که شیشه ای رو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی.لذت من این طوری که از 60 شیشه عطرم به شکل متناوب استفاده میکنم. صبح یکی ظهر یکی شب یکی.البته برای مجالس و موارد خاص چند مورد خاص کنار گذاشتم که اونها رو استفاده میکنم.طبیعتا عطرهائی هست که شیشه تموم بشه بازم میگیرم و عطرهائی که قراره شیشه تموم شدش رو بذارم تو کمد که قسمتی از خاطراتم هست ولی دیگه ازش نخرم.و اعتیاد به عطر رو هم قبول دارم که تقریبا برای همه عطر بازها هست .لامصب هزینه این مدل اعتیاد هم خیلی بالاست.ولی ارزشش رو داره.

درود بر شما آقای ربانی گرامی

سپاس از درج دیدگاهتون، بنده هم مثل شما از شب قبل عطرهایی رو که قراره استفاده کنم انتخاب میکنم، 2 عطر، یکی برای صبح و یکی دیگه برای بعدظهر😄

از بین این تعداد عطری که دارید قدیمترینشون رو کی خرید کردید و آنباکس و استفاده شده؟ آیا تا حالا پیش اومده که کیفیت و پخش و ماندگاری عطری توی مجموعه تون تغییر کنه یا فاسد بشه؟

بله خیلی سخته، اما واقعا اعتیاد شیرینیه

Mahdis Mahdis
1403/06/08
در پاسخ به فرهاد :

درود بر شما مهدیس گرامی

داشتن ولع خرید که کار اشتباهی نیست... اتفاقا یکی از ویزگی های بارز یک عطر دوست و عطرباز خوب داشتن ولع خریده😄

انگار هایپ شدن فقط مختص به عطر نیست، خیلی از رفتارها مثل همین ولع خرید تو افراد عطردوست هایپ میشه و مثل یه بیماری ویروسی همه گیره... مثلا من خودم از زمستان 1400 به بعد شروع به تست عطرهای مختلف کردم و علاقه بیش از حدم به عطر شروع شد. تو این مدت اینقدر دستریز و سمپل گرفتم که هنوز بعضی ها رو نرسیدم تست کنم، اما با این وجود مجدد دارم خرید میکنم.. چند روز پیش یه عطر رو سفارش دادم که فقط 40 درصد پولشو داشتم و بقیشو از یکی از دوستان قرض کردم😁 😭 خب یکی نیست بگه برا چی اینکارو میکنی در صورتی که کلی دکانت استفاده نشده و باتل ها اکبند باز نشده داری؟ اون شیطونگ روی شونه چپم اینطوری وسوسه ام کرد که: الان احتمال جنگ زیاده و دلار همینطور داره میره بالا و تا بیشتر گرون نشده بخر...😈

حیفت نیاد استفاده کن و لذت اش رو ببر، به قول دوستان کسی نمیدونه فردا چی میشه... بعدشم حتی ممکنه سلیقه ات عوض شه (یکی باید این ها رو به خودم بگه😁)

متاسفانه تو این اوضاع اقتصادی واقعا خرید عطرهای اصلی سخته، حتی برا افرادی که از نظر مالی هم مشکل ندارن... مثلا همون لاست چری هر پاف حدودا 30 ت میشه😂 آخه چطور میشه بهش فکر نکرد و با خیال راحت استفاده کرد؟!!

سپاس از اشتراک گذاری تجربه ات🙏

درود مجدد به شما جناب فرهاد بزرگوار و گرامي ؛

شرمنده بابت دير پاسخ دادن ، يك مدته خيلي شلوغم پنل رو چك نكردم 🌺

راستش خيلي منو به فكر برديد ك چرا همون موقع باز نكردم ؟؟ الان حس ميكنم منتظر ي روز بهتر و موقعيت خاص بودم و مدتيه متوجه شدم چقدر الكي الكي زندگيم رو عقب انداختم :) از اين به بعد با خيال راحت باز ميكنم و هرار كلي ازتون تشكر ميكنم بابت يادآوري خوبتون 🥹

و اينم اضافه كنم بين خودمون بمونه و خدا از سر تقصيراتم بگذره هم لاست چري هم بوكي ايديل و ايضا بسياري ديگه از عطرام بلايندباي بوده :)

خداروشكر يا متاسفانه فعلا انقدر تو خودم دارم ميگردم دست نگه داشتم واسه خريد حتي سمپل .. به قول شما گرامي تو مرحله تغيير و تحولم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟