فرهاد فرهاد
41
1403/03/16

مهمترین اشتباهات دوران عطربازی خودتون رو بگید

درود بر شما دوستان عزیز

میخواستم هر کدوم از شما عزیزان، اشتباهاتی رو که در طول دوران عطربازی (یعنی از زمانی که به خرید و تست عطرهای مختلف علاقه مند شدید تا حالا) در رابطه با خریدعطر، تست عطر، انتخاب، تغییر ذائقه، و... داشتید رو اینجا بنویسد.

تا هم خود شما و هم بقیه دوستان مخصوصاً افرادی که تازه وارد این دنیای زیبا شدن اون اشتباهات رو تکرار نکنند. چون حتی دوستان باتجربه و اساتید هم بالاخره باتجربه تر از خودشون هست و ممکنه همین الان هم اشتباهاتی رو انجام بدن که 5 سال بعد متوجه اش بشن

فرهاد فرهاد
1403/06/09
در پاسخ به Mahdis :

درود مجدد به شما جناب فرهاد بزرگوار و گرامي ؛

شرمنده بابت دير پاسخ دادن ، يك مدته خيلي شلوغم پنل رو چك نكردم 🌺

راستش خيلي منو به فكر برديد ك چرا همون موقع باز نكردم ؟؟ الان حس ميكنم منتظر ي روز بهتر و موقعيت خاص بودم و مدتيه متوجه شدم چقدر الكي الكي زندگيم رو عقب انداختم :) از اين به بعد با خيال راحت باز ميكنم و هرار كلي ازتون تشكر ميكنم بابت يادآوري خوبتون 🥹

و اينم اضافه كنم بين خودمون بمونه و خدا از سر تقصيراتم بگذره هم لاست چري هم بوكي ايديل و ايضا بسياري ديگه از عطرام بلايندباي بوده :)

خداروشكر يا متاسفانه فعلا انقدر تو خودم دارم ميگردم دست نگه داشتم واسه خريد حتي سمپل .. به قول شما گرامي تو مرحله تغيير و تحولم

درود

خواهش میکنم، ایشالا همیشه به شادی استفاده کنید و یادآور خاطرات خوب و رنگی باشه براتون🌹💫

واقعا دل شیر داشتید که اینها رو بلاندبای کردید😃 البته انتخاب هاتون کاملا با دانش و هوشمندانه بوده و مطمئنا کمتر کسی پیدا میشه که لاست چری و بوکی آیدل مورد پسندش نباشه 🤩 بنابراین بلایند بای این کارها سیو ه

فکر کنم بهتره تو عطرافشان یه اتاقک اعتراف درست کنیم و اونجا به خریدهای اشتباه و گناهان معطرمون، اعتراف کنیم😂 که اگه درست شه، من مشتری همیشگی و همیشه تو صف اعترافم😥

کار بسیار خوبی میکنید، چون درست موقعی که فکر میکنید گمشده اتون رو تو عطرها پیدا کردید و باتلش رو میگیرد، بلافاصه یه کار بهتر از اون تست میکنید .... البته تو این زمینه و تست هم نباید زیاده روی کرد(کاری که من کردم و لیست عطرهایی که میخوام بخرم زیاد شده) به قول اساتید باتجربه عطرافشان، باید خیلی هم وسواس به خرج ندیم و گرنه تو انتخاب دچار شک و تردید میشیم و روز به روز انتخاب سختر تر ...

سپاسگزارم

[EDITED] 1403/06/10 02:06
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟