درود بر شما دوستان عزیز
میخواستم هر کدوم از شما عزیزان، اشتباهاتی رو که در طول دوران عطربازی (یعنی از زمانی که به خرید و تست عطرهای مختلف علاقه مند شدید تا حالا) در رابطه با خریدعطر، تست عطر، انتخاب، تغییر ذائقه، و... داشتید رو اینجا بنویسد.
تا هم خود شما و هم بقیه دوستان مخصوصاً افرادی که تازه وارد این دنیای زیبا شدن اون اشتباهات رو تکرار نکنند. چون حتی دوستان باتجربه و اساتید هم بالاخره باتجربه تر از خودشون هست و ممکنه همین الان هم اشتباهاتی رو انجام بدن که 5 سال بعد متوجه اش بشن
درود مجدد به شما جناب فرهاد بزرگوار و گرامي ؛
شرمنده بابت دير پاسخ دادن ، يك مدته خيلي شلوغم پنل رو چك نكردم 🌺
راستش خيلي منو به فكر برديد ك چرا همون موقع باز نكردم ؟؟ الان حس ميكنم منتظر ي روز بهتر و موقعيت خاص بودم و مدتيه متوجه شدم چقدر الكي الكي زندگيم رو عقب انداختم :) از اين به بعد با خيال راحت باز ميكنم و هرار كلي ازتون تشكر ميكنم بابت يادآوري خوبتون 🥹
و اينم اضافه كنم بين خودمون بمونه و خدا از سر تقصيراتم بگذره هم لاست چري هم بوكي ايديل و ايضا بسياري ديگه از عطرام بلايندباي بوده :)
خداروشكر يا متاسفانه فعلا انقدر تو خودم دارم ميگردم دست نگه داشتم واسه خريد حتي سمپل .. به قول شما گرامي تو مرحله تغيير و تحولم
درود
خواهش میکنم، ایشالا همیشه به شادی استفاده کنید و یادآور خاطرات خوب و رنگی باشه براتون🌹💫
واقعا دل شیر داشتید که اینها رو بلاندبای کردید😃 البته انتخاب هاتون کاملا با دانش و هوشمندانه بوده و مطمئنا کمتر کسی پیدا میشه که لاست چری و بوکی آیدل مورد پسندش نباشه 🤩 بنابراین بلایند بای این کارها سیو ه
فکر کنم بهتره تو عطرافشان یه اتاقک اعتراف درست کنیم و اونجا به خریدهای اشتباه و گناهان معطرمون، اعتراف کنیم😂 که اگه درست شه، من مشتری همیشگی و همیشه تو صف اعترافم😥
کار بسیار خوبی میکنید، چون درست موقعی که فکر میکنید گمشده اتون رو تو عطرها پیدا کردید و باتلش رو میگیرد، بلافاصه یه کار بهتر از اون تست میکنید .... البته تو این زمینه و تست هم نباید زیاده روی کرد(کاری که من کردم و لیست عطرهایی که میخوام بخرم زیاد شده) به قول اساتید باتجربه عطرافشان، باید خیلی هم وسواس به خرج ندیم و گرنه تو انتخاب دچار شک و تردید میشیم و روز به روز انتخاب سختر تر ...
سپاسگزارم