برای تست عطر میخواستم از شهرستان بیام تهران و خیابان وزرا. تست عطر روالش چطوری هست؟ آیا هر عطری خواستم میارن تست کنم رایگان؟؟
دوستان اگر جایی میشناسید حضوری اجازه تست بدند ممنون میشم هرچند با دریافت هزینه اندکی.
من از وزرا خبر ندارم ولی چند روز پیش یه عطر فروشی نسبتا بزرگ با کلی عطر و تستر داخل یکی از پاساژهای معروف شرق تهران عطر نه چندان قیمتی مثل سی کی بیوتی رو به بهانه ی اینکه چون عطر خیلی گرون شده ختی تسترها هم قابل تست کردن نیستن رو برای من تست نکردن 🤔
خیر دوست عزیز اینطور نیست
خیلی از عطرها رو ندارن یا اگه دارن پلمپ هست و میگن تستر نداره اونایی هم که داره بیشتر از دو عطر تست نمیکنن
خیر دوست عزیز اینطور نیست
خیلی از عطرها رو ندارن یا اگه دارن پلمپ هست و میگن تستر نداره اونایی هم که داره بیشتر از دو عطر تست نمیکنن
حتی اگر پولش را بدیم؟؟
سلام
سمپل بخر
پول بده
منت سر نگیر .
داداش برو میدان ارژانتین های.ند بیوتی باسه خودت صفا کن
سلام دوست عزیز
تنها جایی که من تو تهران دیدم هرچقدر بخواید خودتون میتونید بردارید و عطر تست کنید و کسی کاری باهاتون نداره فروشگاه معروفیه که ضلع جنوبی میدون آرژانتین هست.
سلام
شیراز فروشگاه آ.ت.ر.ی.ن.ا.س.ت.ا.ر
تهران
ه.ا.ی.ل.ن.د
ع.ط.ر.آ.م.ی.ن
فقط شاید مجبور بشید چیزی هم در کنارش بخرید چون بد نگاه میکنند
سلام
بهتره که دکانت بخرید، چون وقتی همزمان چند عطر تست بشه دیگه رایحه ها رو نمیشه به خوبی حس و نت ها رو تفکیک کرد.
ممکن هست اون لحظه عطری رو دوست داشته باشید ولی بعد از چند بار استفاده نظرتون تغییر کنه.
خودم دکانت یک عطر رو چند بار استفاده می کنم و اگر واقعا دوستش داشته باشم، شیشه بزرگشو میخرم.
سلام
بهتره که دکانت بخرید، چون وقتی همزمان چند عطر تست بشه دیگه رایحه ها رو نمیشه به خوبی حس و نت ها رو تفکیک کرد.
ممکن هست اون لحظه عطری رو دوست داشته باشید ولی بعد از چند بار استفاده نظرتون تغییر کنه.
خودم دکانت یک عطر رو چند بار استفاده می کنم و اگر واقعا دوستش داشته باشم، شیشه بزرگشو میخرم.
اونطوری آدم ورشکست بشه واقعا. دنیای عطر انتها نداره مخارج عطر هم همینطور!