سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوالی دارم لطفا هرکس سوال منو دید جواب بده.
عادت دارید هر عطریو چند پاف روی خودتون اسپری کنید؟
اسم عطر مهم نیست.فقط خنک و گرم و مکان باز و بسته رو هم بگید.
شکیبای عزیز سلام
معمولا عطرهای خنک رو هر دو ساعت مجددا شارژ میکنم(هربار بین ۱۰ تا ۱۵ پاف از دکانت) فضای بسته و بازشم فرقی نداره
عطرهای گرم رو هم معمولا هر دوساعت یه بار تو فضای باز و هر ۴ ساعت یه بار تو فضای بسته شارژ میکنم(حدودا ده پاف دکانت)
البته یک سری از عطرهای گرم که پخش و ماندگاری زیادی دارن و بوهای سنگینی دارن رو تو فضای بسته استفاده نمیکنم
سلام برای من بیشتر بستگی به نوع ادکلن داره ادکلن های که پخش بوی کمتری دارند معمولا فول اورم ۸ الی ۹ پاف مخصوصا عطر های خنک که کمجون ترن البته همیشه نمیتونم اینکارو کنم کلا آدمی نیستم که بتونم پاف زیادی رو اسپری کنم لحظه اولش اذیتم میکنه میترسمم ضرر داشته باشه این کار
ادکلن های گرم هم در حد پنج پاف
سلام :)🌹
عطرهای گرم معمولا یک پاف فضای بسته کوچک.. اگر فضای بسته ای تهویه هوا داشته و بزرگ باشه دو پاف.. فضای باز هم ۳ پاف.
و عطرهای خنک ۳ تا ۴ پاف بسته به پخش بو و ماندگاری.
سلام جانم🌸
بستگی به عطرش داره
پرفیوم گرم باشه ۴ پاف
ادوتویلت خنک باشه ۸ پاف
کلا عادت کردم حدود 4-5 ئپاف از عطر اصلی. هر وقت احساس کنم بی رمق شده بازم 1-2 پاف میزنم
شکیبای عزیز سلام
معمولا عطرهای خنک رو هر دو ساعت مجددا شارژ میکنم(هربار بین ۱۰ تا ۱۵ پاف از دکانت) فضای بسته و بازشم فرقی نداره
عطرهای گرم رو هم معمولا هر دوساعت یه بار تو فضای باز و هر ۴ ساعت یه بار تو فضای بسته شارژ میکنم(حدودا ده پاف دکانت)
البته یک سری از عطرهای گرم که پخش و ماندگاری زیادی دارن و بوهای سنگینی دارن رو تو فضای بسته استفاده نمیکنم
درود.. ماشالا مهربد جان..
لذت بردم از دست و دل بازیت.. عااالی👌👌
شکیبای عزیز سلام
من هم دقیقا همینطور.
سلام شکیبا جان.
من معمولا عطرهای خنک رو برای محیط بسته ۶-۷ پاف استفاده میکنم و دیگه تجدید نخواهم کرد.
برای محیط باز هم همین تعداد پاف رو استفاده میکنم ، ولی هر چند ساعت یکبار ، دو پاف از دکانت تجدید میکنم.
برای عطرهای سنگین و گرم ۳ پاف کافیه و مثل دفعه ی قبل داخل محیط بسته تجدید نمیکنم ولی محیط باز چندساعت یکبار یکی دو پاف تجدید میکنم🌺
شکیبای عزیز سلام
سلام مهربد عزیز
بازخورد بد نگرفتی تاحالا؟ مثلا بگن چقد عطر زدی.سرمون درد گرفت. البته شما که سلیقه بویایی خوبی داری .قطعا همه خوششون میاد از بوی عطرات🌺🌹
سلام شکیبا جان.
من معمولا عطرهای خنک رو برای محیط بسته ۶-۷ پاف استفاده میکنم و دیگه تجدید نخواهم کرد.
برای محیط باز هم همین تعداد پاف رو استفاده میکنم ، ولی هر چند ساعت یکبار ، دو پاف از دکانت تجدید میکنم.
برای عطرهای سنگین و گرم ۳ پاف کافیه و مثل دفعه ی قبل داخل محیط بسته تجدید نمیکنم ولی محیط باز چندساعت یکبار یکی دو پاف تجدید میکنم🌺
سلام مونا جون دقیقا منم . حس میکنم بیشتر از این اگه بزنم اذیت کننده باشه.مرسی🌺🌹