شهرزاد شهرزاد
9
1403/03/24

اکلر لطافه

دوستان عطر جدید لطافه، Eclaire رو کسی بو کرده؟ متاسفانه انگار اصلا تو ایران گیر نمیاد. من حتی یک ریویوی بد ازش ندیدم. ظاهرا کپی Bianco Latte هست. آیا کس دیگه ای مثل من پیگیرش هست؟ صرفا جهت یافتن همدرد :)

مهربد مهربد
1403/03/26

سلام

نه متاسفانه هنوز وارد ایران نشده.

راجب سوالی که درباره یارا نارنجی پرسیده بود خدمتتون عارضم که کاملا شیرینه و این شیرینی قطعا تو گرمای تابستون ازاردهندست

شهرزاد شهرزاد
1403/03/26
در پاسخ به مهربد :

سلام

نه متاسفانه هنوز وارد ایران نشده.

راجب سوالی که درباره یارا نارنجی پرسیده بود خدمتتون عارضم که کاملا شیرینه و این شیرینی قطعا تو گرمای تابستون ازاردهندست

متشکرم. بله باید بنشینیم ببینیم کی سر و کله ش پیدا میشه!

در پاسخ به شهرزاد :

متشکرم. بله باید بنشینیم ببینیم کی سر و کله ش پیدا میشه!

سلام هستش تو ایران اومده من یبار استفاده کردم ببین کاملا بوی شکلات آب شده میده و یکم وانیل خیلی خطی و‌خسته کنندس ماندگاریشم رو لباس من تقریبا ۱۰ ساعتی بود ولی اینکه چندین ساعت بوی شکلات اب شده به مشامت بخوره اصلا واسه من خوشایند نبود تو تابستون تستش کردم شاید تو فصول سرد بهتر خودشو نشون بده 

Matioos Matioos
1403/07/22

سلام. حالتون خوبه

می‌بخشید تستش کردید؟ من دنبالش گشتم متاسفانه نظرات زیادی ازش پیدا نکردم

Matioos Matioos
1403/07/22
در پاسخ به توت فرنگی 🍓 :

سلام هستش تو ایران اومده من یبار استفاده کردم ببین کاملا بوی شکلات آب شده میده و یکم وانیل خیلی خطی و‌خسته کنندس ماندگاریشم رو لباس من تقریبا ۱۰ ساعتی بود ولی اینکه چندین ساعت بوی شکلات اب شده به مشامت بخوره اصلا واسه من خوشایند نبود تو تابستون تستش کردم شاید تو فصول سرد بهتر خودشو نشون بده 

سلام وقتتون بخیر. برای هدیه دادن مناسبه بنظرتون؟

شهرزاد شهرزاد
1403/07/23
در پاسخ به Matioos :

سلام وقتتون بخیر. برای هدیه دادن مناسبه بنظرتون؟

بله به نظرم مناسبه. همه بوش رو دوست داشتن. یه جور بوی شیر کاراملی وانیلی فوق العاده لذت بخش و ماندگار داره. فقط بطری من نشتی داشت وقتی دستم رسید. امیدوارم شما شانستون بهتر از من باشه. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟