ارادت دوستان
شاید این سوال کلیشه ای باشه، ولی شخصا برام جالبه بدونم کدوم یکی از به اصطلاح عطربازهای ایرانی رو تو فضای مجازی دنبال میکنید و صحبت ها و پیشنهادهاش رو قبول دارید؟
من شخصا س.م.ور رو دنبال میکنم صحبت ها و دانشش جالبه تو حوزه عطر بعلاوه دیدی که نسبت به عطر داره با بقیه افرادی که دیدم تو فضای مجازی مشابه نیست، بعلاوه دست رو کارهای متفاوت هم میزاره دنبال ترند بازار نیست زیاد
هیچکدوم چون اغلب دارن اشتباه اطلاعات میرسونند
سلام دوست عزیز
من هم س.م.ور رو دنبال میکنم هم a.m.ir p.e.r.fu.me در کانال یوتوب و اول با ایشون آشنا شدم
برادر همینجا کلی اساتید حرفه ای داریم همین عطر افشان رو دنبال کن
هیچکدوم چون اغلب دارن اشتباه اطلاعات میرسونند
ارادت
تاحدی موافقم چون خیلی وقت ها سلیقه ای عملا میکنن یا گاها بخاطر تبلیغ هم که شده عطرهایی رو معرفی یا بعضا با همین شیوه ترند میکنن که اصلا جالب نیست.
شخصا با ارسلان زیاد موافق نیستم چون مثلا تو دبی عطر گرم رو تست میکرد رو که اصلا به نظرم یه حرکت اشتباهه بعد هم یه سری برندهایی که اصولا تو دسته عطرهای گرم قدرتمند هستن به اون شدت تست کردنش و البته تبلیغش یه کم اشتباهه به نظرم.
سلام دوست عزیز
من هم س.م.ور رو دنبال میکنم هم a.m.ir p.e.r.fu.me در کانال یوتوب و اول با ایشون آشنا شدم
ارادت علی جان
امیر رو فالو ندارم متاسفانه اما حتمااا سرچ میکنم و میبینم کارهاش رو
یه پیج هست فکر کنم امیدف.رگ.رنس اون هم واقعا عالیه با دانش هستن و کلاس آموزش عطرسازی و رایحه هم برگزار میکنن
سلام وحید جان
نمیدونم چرا حس میکنم اصفهانی هستید و همشهری هستیم😁🌺
اینجا که حرف ندارن عزیزان واقعا افراد حرفه ای زیادی دیده میشه
اما دوست داشتم نظربچه ها رو بدونم که تو شبکه های اجتماعی دنبال کننده کسی یا پیجی هستن
ممنون از نظرت😍
ارادت علی جان
امیر رو فالو ندارم متاسفانه اما حتمااا سرچ میکنم و میبینم کارهاش رو
یه پیج هست فکر کنم امیدف.رگ.رنس اون هم واقعا عالیه با دانش هستن و کلاس آموزش عطرسازی و رایحه هم برگزار میکنن
من چند تا از دکانت هایی که تهیه کردم جزء لیست ایشون هم بوده و واقعا راضیم نمونش استرانگر ویت یو ابسولو که در اسپری اول عاشقش شدم
امید تاحالا کاراش رو ندیدم ولی در فرصت مناسب حتما کارشون رو میبینم
سلام
هیچ کدوم :))
سلام
هیچ کدوم :))
😁❤️ ارادت، شما خودت ماشالله استادی همیشه نظرات شما و اقای شوشتری عزیز و جناب سخی رو دنبال میکنم مهربد جان
سمور
ولی سموری که توی یوتیوب هست نه اینستا چون یوتیوبش خیلی عمیق تر و بهتر بود و البته یک وبلاگ هم داشت که خیلی اطلاعات جالبی داره. پیشنهاد میکنم هرکیو میخوای دنبال کنی توی یوتیوب دنبال کن یا مقاله هاش رو توی سایتش بخون چون اینستا به شدت سطح کارو میاره پایین، خود سمور هم مجبور بود بره اینستا ولی سایت و یوتیوبش هنوز هست ک عالیه.