عرض ادب خدمت همه بزرگواران
لطفا اگه یه عطر میانسالی مدیریتی ( به لحاظ سبک و استایل) مردانه، متین با پخش و خط بوی قابل قبول سراغ دارید بفرمایید. زیادی اسموکی و میوه ای نباشه. قیمت هم تا ۶-۷ تومن.
این دو مورد هم اولی چوبی ادویه ای و دومی تم کلاسیک و صابونی رنج ارزان تر هستند تست بفرمایید
#مرسدس بنز اینتنس Mercedes Benz Intense
بلوشنل کرید اونتوس سلطان تامفرد لاست چری
علی آقا درود و ممنون از پیشنهادای خوبت🙏
بلوشنل کرید اونتوس سلطان تامفرد لاست چری
ممنون عزیزم که کمک کردی🙏
علی آقا درود و ممنون از پیشنهادای خوبت🙏
درود بر شما امیدوارم تصمیم بر هر چه شد به سلامتی و شادی استفاده بشه
درود
چون مدیرتی گفتین ،عطرایی بنظرم اومد که یه مقدار جدی و اتوکشیده تر باشن
#پانوژ پرل رر نویت Perle Rare Nuit
#لووه 7 آنونیمو ( لووه سون ) 7Anonimo
سه تای بالا یه کم جدی و اتو کشیده ان و خودم لووه رو می پسندم واقن ،با رایحهی میخک ،خیلی شیک و جنتلمن
#روشاس مستاچ ادو پرفیوم Moustache Eau de Parfum
#دانهیل سنچری آلفرد Century Alfred
اینا مثل قبلی ها دارک نیستن ،ولی کماکان استایل کاریزماتیک میسازن ،قیمتشون هم مناسبه پخش بوشون هم حداقل متوسطه
موفق باشین
درود
چون مدیرتی گفتین ،عطرایی بنظرم اومد که یه مقدار جدی و اتوکشیده تر باشن
#پانوژ پرل رر نویت Perle Rare Nuit
#لووه 7 آنونیمو ( لووه سون ) 7Anonimo
سه تای بالا یه کم جدی و اتو کشیده ان و خودم لووه رو می پسندم واقن ،با رایحهی میخک ،خیلی شیک و جنتلمن
#روشاس مستاچ ادو پرفیوم Moustache Eau de Parfum
#دانهیل سنچری آلفرد Century Alfred
اینا مثل قبلی ها دارک نیستن ،ولی کماکان استایل کاریزماتیک میسازن ،قیمتشون هم مناسبه پخش بوشون هم حداقل متوسطه
موفق باشین
مهرداد جان درود و سپاس برای معرفی این کارهای شایسته. چه خوب که کارهای قدیمی تر هم داخلشون هست. چون من برای یه فرد بالای ۵۵ سال میخواستم هدیه بگیرم و ترجیح می دادم یه عطر از زمان های جوانی خودشان که خاص، جدی و در عین حال قدرتمند جلوه کنه براشون انتخاب کنم. احساس می کنم نسل های قدیمی تر این پیچیدگی و تراکم نت ها رو مثل جوان های امروزی نمی پسندن. ضمن اینکه عطرهای قدیمی تر براشون نوستالژی و خاطره سازتره. لطفا اگه کارهای معتدل و خنک هم چیزی توی این سبک و سیاق سراغ داری ممنون میشم بهم معرفی کنی.
درود آقا دانیال. راستش این کار رو قبلا تست داشتم احساس کردم خیلی قوی و تنده... حالا که شما پیشنهادش کردین باید مجدد تستش کنم. اگه خریدمش همراه با پیام شما به جناب مدیر تقدیمش می کنم😉
میدونم دستتون پره پس لطفا از بین کارهای معتدل و خنک هم یه کار برازنده بهم معرفی کنین. ممنون