Jey Jey
10
1403/03/31

ارز دولت برای واردات عطر، ادکلن ارزون میشه؟

‏دولت به واردات ‎عطر و لوازم آرایش (۵۰میلیون دلار )ارز می‌دهد! واردات تمام برندهای عطر آزاد شد.

آزاده مختاری | خبرنگار

چه تغییر وضعیتی در عطر ما خواهد داشت؟

ارادت

خبر خوبی بود انصافا تو حوزه عطر و لوازم ارایشی بهداشتی 

تاحد زیادی میتونه قیمت این محصولات رو بیاره پایین و شاهد قیمت های فضایی برای عطرها نباشیم اما مشکلی که وجود داره  قیمت دلار که تعیین کننده اصلی قیمت هاست، خوشبختانه ما اینجا برخلاف خودرو که تعرفه و گمرکی عجیب داره با این مشکل مواجه نیستیم حداقل😁

درکل بنظرم شیب کاهش قیمت ها بین عطرهای گرون‌تر و بعضا برند که سابق وارداتشون محدود یا ممنوع بود بیشتر هست تا باقی عطر و برندها  

Mercedes Mercedes
1403/03/31

من که چشمم آب نمیخوره 

شاید فقط تیتر بوده 

Pooria Pooria
1403/03/31

اینجا چیزی بهتر نمیشه، تمام تلاش رو برای عذاب مردم میگذارن 

سلام دوست عزیز 

این یعنی دیگه واردات عطر و ادکلن غیرقانونی نیست؟

سلام مطمئن هستید ؟ 

چون اتفاقا جدیدا به شدت دارن مخالفت میکنند با محصولات بهداشتی خارجی و چند روز پیش که ایزانمال بودم فروشنده ها گفتن بهشون فرجه دادن تا آخر تابستون بساط ادکلن خارجی رو جمع کنند و دیگه فقط ایرانی بفروشند 

ماری ماری
1403/04/01

تاثیری روی کاهش قیمتها نداره. حتی ممکنه باعث افزایش قیمت هم بشه بخاطر تعرفه‌های سنگینی که میبندن

مهربد مهربد
1403/04/02

سلام

منتظر خبر خوب راجب کاهش قیمت ها نباشید :((

شایسته شایسته
1403/04/02
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام مطمئن هستید ؟ 

چون اتفاقا جدیدا به شدت دارن مخالفت میکنند با محصولات بهداشتی خارجی و چند روز پیش که ایزانمال بودم فروشنده ها گفتن بهشون فرجه دادن تا آخر تابستون بساط ادکلن خارجی رو جمع کنند و دیگه فقط ایرانی بفروشند 

سلام جناب سورنا. اتفاقا منم به این موضوعی که فروشنده بهش اشاره کرد، فکر کرده بودم اما مطمئن نبودم ولی نظر شما ظن و شکمو تأیید کرد. مثلا یکی از همین فروشگاه های معروف چندماه پیش کارهای ممو پاریس داخل سایت تازه موجود کرده بود، به یه ماه نکشید همه‌ی محصولاتشو زد ناموجود! نه فقط برند ممو، خیلی از برندای خارجی دیگه. تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم اما جواب درست بهم ندادن و تاکید کردن دیگه فروش عطرای برند مورد نظرو ندارن!

در پاسخ به شایسته :

سلام جناب سورنا. اتفاقا منم به این موضوعی که فروشنده بهش اشاره کرد، فکر کرده بودم اما مطمئن نبودم ولی نظر شما ظن و شکمو تأیید کرد. مثلا یکی از همین فروشگاه های معروف چندماه پیش کارهای ممو پاریس داخل سایت تازه موجود کرده بود، به یه ماه نکشید همه‌ی محصولاتشو زد ناموجود! نه فقط برند ممو، خیلی از برندای خارجی دیگه. تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم اما جواب درست بهم ندادن و تاکید کردن دیگه فروش عطرای برند مورد نظرو ندارن!

بله متاسفانه همین اتفاق افتاده ما مشتری ثابت فروشگاهشون هستیم و دقیقا برای تست ایتالین لدر رفته بودم تستر هاشون که تموم شده بود و جایگزین نکرده بودند هیچ فروشنده بهم گفت از بیشتر کار ها یک عدد مونده و بهمون گفتند تا آخر تابستون دیگه فقط برند ایرانی باید بیاریم ادکلن های مهران مدیری و نوید محمدزاده و غیره و ذلک

گفت اگر ادکلنی هم میخوای تو همین روزا بگیر که بعد این قضیه قرار قیمتش به علت همین کم بودنش افزایش شدید پیدا کنه

خلاصه هر دم از این باغ بری می‌رسد انشاالله که اینجوری پیش نره وگرنه دیگه ....

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟