سلام عطر تابستانه خوراکی طور چی پیشنهاد میدید؟ انگار مکمل ایوسن لورن بلک اوپیوم باشه
سلام دوباره عزیزم اتفاقا یه مدت سوال منم همین بود ولی از اونجایی که عطر هایی که توی سبک بلک اپیومن شرقی وانیلی هستن ،طبع همشون گرمه و مناسب تابستون نیستن . من خودم یکی از طرف دار های پرو پاقرص بلک اپیومم و تا قبل از اینکه بفهم چه فصلی مناسبه برای هر عطر ، توی همه فصل ها ازش استفاده می کردم و الان از اونجایی که اهواز زندگی میکنم فقط ۲ ماه می تونم ازش استفاده کنم 😑😑😑 و برای منی که عاشق این عطرم واقعا سخته که فقط مجبور باشم ۲ماه ازش استفاده کنم ،برای همین دنبال یک کپی بلک اوپیوم با طبع خنک میگشتم ولی خب نیست .
سلام غزل جان این چند عطر خنک و معتدل که گورماند هستند
عطر #نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina عطر خوشمزه ولی پخش بوی متوسط
عطر #لاگوست ادو لاگوست ال.12.12 پور اله نچرال Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural
عطر #پاکورابان بلک ایکس اس ایکس لوس آنجلس فور هر Black XS Los Angeles for Her
عطر #هوگو بوس د سنت فور هر Boss The Scent For Her
عطر #سالواتوره فراگامو سیگنورینا این فیور
حتما سمپل یا دکانت اول تهیه کنید
سلام دوباره عزیزم اتفاقا یه مدت سوال منم همین بود ولی از اونجایی که عطر هایی که توی سبک بلک اپیومن شرقی وانیلی هستن ،طبع همشون گرمه و مناسب تابستون نیستن . من خودم یکی از طرف دار های پرو پاقرص بلک اپیومم و تا قبل از اینکه بفهم چه فصلی مناسبه برای هر عطر ، توی همه فصل ها ازش استفاده می کردم و الان از اونجایی که اهواز زندگی میکنم فقط ۲ ماه می تونم ازش استفاده کنم 😑😑😑 و برای منی که عاشق این عطرم واقعا سخته که فقط مجبور باشم ۲ماه ازش استفاده کنم ،برای همین دنبال یک کپی بلک اوپیوم با طبع خنک میگشتم ولی خب نیست .
سلامی دوباره دقیقا بلک اوپیوم خیلی سنگینه برای فصل های گرم و پخش بوی خوبی تو گرما نداره منم خیلی دنبالش گشتم😕
سلام غزل جان این چند عطر خنک و معتدل که گورماند هستند
عطر #نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina عطر خوشمزه ولی پخش بوی متوسط
عطر #لاگوست ادو لاگوست ال.12.12 پور اله نچرال Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural
عطر #پاکورابان بلک ایکس اس ایکس لوس آنجلس فور هر Black XS Los Angeles for Her
عطر #هوگو بوس د سنت فور هر Boss The Scent For Her
عطر #سالواتوره فراگامو سیگنورینا این فیور
حتما سمپل یا دکانت اول تهیه کنید
مرسی سارای عزیز که وقت گذاشتی