لسلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه(:
لطفاً چند تا عطر زیر ۲ یا ۳ میلیون زنانه توی گروه بویایی: گلی میوه ایی ،گلی میوه ایی شیرین ،شرقی گلی ،شرقی وانیلی با گلی چوبی مشکی ، طبعشونم مهم نیست فقط میخام اقتصادی باشه بهم معرفی کنید ممنونم
سلام. با این مشخصات عطرای اقتصادی زیادی پیدا می شه. البته خودم از همه این برندا خرید نداشتم. تعریف یهسریاشون از بقیه شنیدم. چند نمونه که حضور ذهن دارم،
عطرای برند'' کارل لاگرفلد ''، '' کاشارل ''، '' الیزابت آردن ''
تاحدودی '' کلوین کلاین''، '' Davidoff'' '' اوریفلیم'' و...
برندای عربی مثل اجمل، لطافه و...
خودتون هم میتونید از قسمت جستوجو پیشرفته عطرافشان، گروه بویایی، جنسیت عطر و قیمت فیلتر کنید تا عطر مورد نظرتون راحت تر پیدا شه.
بله خیلی ممنون یارا صورتی سفید رو داشتم نارنجی رو هم تا حالا تست نکردم نمیدونم حس میکنم زیاد سلیقم نیست 🙏🏻
سلام. با این مشخصات عطرای اقتصادی زیادی پیدا می شه. البته خودم از همه این برندا خرید نداشتم. تعریف یهسریاشون از بقیه شنیدم. چند نمونه که حضور ذهن دارم،
عطرای برند'' کارل لاگرفلد ''، '' کاشارل ''، '' الیزابت آردن ''
تاحدودی '' کلوین کلاین''، '' Davidoff'' '' اوریفلیم'' و...
برندای عربی مثل اجمل، لطافه و...
خودتون هم میتونید از قسمت جستوجو پیشرفته عطرافشان، گروه بویایی، جنسیت عطر و قیمت فیلتر کنید تا عطر مورد نظرتون راحت تر پیدا شه.
بله خیلی ممنونم 😁
Britney Spears Fantasy
Britney Spears Midnight Fantasy
Elizabeth Arden, Arden Beauty
Britney Spears, Believe
Lattafa, Haya
چهار تای اول عطرهای زیر دو تومن عطرافشان هستن. آخری لطافه هست که از سایتهای جنوب باید تهیه کنید و ترکیب نت شامپاین، توت فرنگی، و گاردنیا هست و خیلی خوبه برای تابستون. فکر میکنم از معرفی های اولم، believe مناسب تابستون باشه که عطرافشان هم دارتش.
اینها هم چند تا گزینه بین دو و سه تومن هستن از عطرافشان:
Rihanna, Reb'l Fleur
Hugo Boss, Deep Red
Signorina in Fiore
Lalique Soleil
Hugo Boss, Boss Orange edt
D&G L'impératrice 3
وجه مشترک همه ی این عطرها وجود نت های بارز میوه ای هست.
Britney Spears Fantasy
Britney Spears Midnight Fantasy
Elizabeth Arden, Arden Beauty
Britney Spears, Believe
Lattafa, Haya
چهار تای اول عطرهای زیر دو تومن عطرافشان هستن. آخری لطافه هست که از سایتهای جنوب باید تهیه کنید و ترکیب نت شامپاین، توت فرنگی، و گاردنیا هست و خیلی خوبه برای تابستون. فکر میکنم از معرفی های اولم، believe مناسب تابستون باشه که عطرافشان هم دارتش.
اینها هم چند تا گزینه بین دو و سه تومن هستن از عطرافشان:
Rihanna, Reb'l Fleur
Hugo Boss, Deep Red
Signorina in Fiore
Lalique Soleil
Hugo Boss, Boss Orange edt
D&G L'impératrice 3
وجه مشترک همه ی این عطرها وجود نت های بارز میوه ای هست.
بله خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و عجب عطر های خوبی اتفاقاً خیلیم به سلیقه من میخوردند 😍 فقط یک سوال عطر های بیرینی اسپرز یکم مشکوکن انگار خیلی زیادی شیرین و خوراکی طورن ممکنه دلو بزنن؟
به به خیلی ممنون 🙏🏻😍
بله خیلی ممنونم ✨