من دارم سعی میکنم فایل اکسل یا چیزی شبیه به این رو تنظیم کنم برای عطر بازیم و ثبت تجربیاتم. شما کجا ثبت میکنین و دسته بنده و قالب کارتون چه شکلی هست؟اگر صلاح دونستین تصویر فایلتون یا فایل خامش رو در اختیار بقیه هم بذارین.
اکانت فرگرنتیکا دارید؟
Fragrantica
مثل فیس بوک برای عطره. اونجا حتی میشه نوت گذاشت برای عطرها. اکانت من به نام Shahrzaad هست. نمیدونم میشه سرچش کرد یا نه.
fragrantica دوست عزیز.
درود محمد جان
من تو کامپیوتر یه فولدر مربوط به عطر دارم که داخلش فایل های Wordرو با عنوان مختلف دسته بندی کردم. مثلا؛
لیست خرید کلی،
لیست عطرهای با ژانر چرم، با ژانر تنباکو، مرکبات و... که باید تست کنم.
لیست خریدهای قبلی رو هم تو یه جدول Word دسته بندی کردم که نام فروشگاه، تاریخ خرید، حجم، قیمت و ...رو شامل میشه.
لیست عطرهایی مشابه(که دیگه نمیرم سراغش_ به دلیل همون کم مصرف بودن که قبلا گفتم خدمتتون)
لیست ریویو خودم از عطرهایی کا تست کردم (البته کارهایی رو که خوشم میاد دیدگاهم رو تو فایل ورد مینویسم) البته الان چند وقتیه که با وجود تست چندین عطر وقت نکردم انجام بدم. کاش از اول همه عطرهایی رو که تست کرده بودم رو دیدگاهم رو ثبت میکردم که جمل نشه
درود محمد جان
من تو کامپیوتر یه فولدر مربوط به عطر دارم که داخلش فایل های Wordرو با عنوان مختلف دسته بندی کردم. مثلا؛
لیست خرید کلی،
لیست عطرهای با ژانر چرم، با ژانر تنباکو، مرکبات و... که باید تست کنم.
لیست خریدهای قبلی رو هم تو یه جدول Word دسته بندی کردم که نام فروشگاه، تاریخ خرید، حجم، قیمت و ...رو شامل میشه.
لیست عطرهایی مشابه(که دیگه نمیرم سراغش_ به دلیل همون کم مصرف بودن که قبلا گفتم خدمتتون)
لیست ریویو خودم از عطرهایی کا تست کردم (البته کارهایی رو که خوشم میاد دیدگاهم رو تو فایل ورد مینویسم) البته الان چند وقتیه که با وجود تست چندین عطر وقت نکردم انجام بدم. کاش از اول همه عطرهایی رو که تست کرده بودم رو دیدگاهم رو ثبت میکردم که جمل نشه
خوشحال میشم باهم قالب فایل ها رو به اشتراک بذاریم.اگه دوست داشتی بهم پی ام بده توی فراگرانتیکا
itsjantn ای دی منه
خوشحال میشم باهم قالب فایل ها رو به اشتراک بذاریم.اگه دوست داشتی بهم پی ام بده توی فراگرانتیکا
itsjantn ای دی منه
درود بر تو
ببخشید، من تازه متوجه پیام شما شدم. چون فقط برا افرادی که صفحه پرسش و پاسخ رو ایجاد کردن نوتیفیکیشن میاد
غیر از فایل دسته بندی خریدهام(که به تاریخ و قیمت و محل خرید و .. ) هست، بقیه خیلی درهم و پراکنده ان 😂 و فکر نکنم به کارت بیان
تو فراگرانتیکا عضو نیستم، آیدی تلگرام بنده Farhadh60@