درود بر دوستان عطر افشانی
برای خرید عطر دست ریز به جز سایت معروف (ت.ی....ت.و) دو سایت (س.ی.ن.ت.ی.ا) و (ع.ط.ر.ا.م.ی.ن) معتبر هستند؟ اگر مورد دیگه ای هم می شناسید معرفی کنید.
سپاس
سلام
ا.ی.ر.ا.ن.و.س
پ.ر.ف.ی.و.م ش.ا.پ.ی.ن.گ
سلام دوست عزیز
من از عط.ر ا.می.ن خرید داشتم و کاملا راضیم
بنده از ر.ی.ح.ا و خلیـ**چی میگیرم و مورد اطمینان هستند
ا ی ر ا ن و س
ر ی ح ا
من فقط از این دو فروشگاه خرید دارم و همه اصل هستن از هر کدوم حدود پنجاه یا بیشتر دکانت تا الان خریدم که ا ی ر ا ن و س همه رو درست فرستادن ر ی ح ا هم حدود پنجاه تا دکانتی که خریدم رو درست فرستادن فقط یک عطر و گمونم دکانت عطر مارک جکوبز هانی رو اشتباهی به جای مارک جاکوبز دیسی درم فرستادن البته مطمین نیستم از روی لیست روایح اینجوری حس کردم که عطر هانی باشه
سلام دوست عزیز. من سایت (ر ی ح ا) را با اطمینان میگم که تمامی دکانت هاش اصل و اورجینال هستند. کمی از جاهای دیگه گرونتره ولی از اصل بودن دکانت ها و کلیه محصولاتشون کاملا مطمعن هستم.
سلام ارادت
ع.ط.ر.ا.م.ی.ن قطعا از نظر اصالت محصول و قیمت کمتر نسبت به بقیه انتخاب بهتری هستش
خودمم بیشتر از ۳۰ تا دکانت ازشون خریدم و معتبر و منظم هستن
ع.ط.ر.ام.ی.ن و ت.ی.ام.یتو شک ندارم که اصل فروش هستن و من خریدامو ازین دوتا میکنم ... در مورد ا.ی.ر.ا.ن.و.س مطمئن نیستم چون سمپل اینترلود خریدم که به پخش و ماندگاری انفجاری معروفه و این سمپل اصلا به درد نمیخورد و انگار آب بسته بودن بهش ( حالا اینکه سمپل فیک بود یا تولیدات جدید اینطورین نمیتونم نظری بدم ) خ.ل.ی.ف چ.ی دکانت لالیک سفارش دادم مث آب بود و دو ثانیه هم ماندگاری و پخش نداشت بازم میگم نمیدونم اینا فیک بودن یا مشکل از تولید کننده اصلیه ... در ضمن به هیچ عنوان از ا.ی.ر.ان دکانت و ع.ط.ر.ی.ن ا.س.ت.ور و ر.و.ی.ال ک.ل.ن خرید نکن که اینارو مطمئن هستن فیک فروشن
سلام
ا.ی.ر.ا.ن.و.س
پ.ر.ف.ی.و.م ش.ا.پ.ی.ن.گ
سلام آقا مهربد
ممنون، تعریف مورد اول رو هم زیاد شنیدم.
سلام دوست عزیز
من از عط.ر ا.می.ن خرید داشتم و کاملا راضیم
سلام
ممنون از راهنمایی شما.
بنده از ر.ی.ح.ا و خلیـ**چی میگیرم و مورد اطمینان هستند
سلام
ممنون از راهنمایی شما.