راهنمایی برای انتخاب عطر

سلام روز همگی بخیر، خیلی ممنون میشم که من رو بابت یک انتخاب صحیح راهنمایی کنید.

من یه عطری میخوام که چهار فصل باشه نت پودری(لوازم آرایشی) داشته باشه، و همچین بتونه بوی سیگار رو کاور کنه و کنار بوی سیگار بد بو نشه و اینکه قیمت مناسبی هم داشته باشه

خودم الان در حال حاضر زرجوف ارباپورا استفاده میکنم که نه تنها بوی سیگار رو کاور نمیکنه بلکه کاملا بوی عطر از بین میره، انگار نه انگار که عطری زدی

آرامیس آرامیس
1403/04/10

Love #کلوهه لاو Love 

این عطر کاملا پودری و بوی لوازم آرایشی داره به نظر پخش بوی خوبی داشت من فقط یکبار تست کردم درباره چهارفصل بودنش اطلاعی ندارم 

آرامیس آرامیس
1403/04/10

ولنتینو پودر هم پودریه همچنین عطر نارسیسو پودر صفحاتشون و نرور بفرمایین من چون عطر پودری دوست ندارم در حد تست گذرا بودن 

Narciso Poudree #نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree 

Valentina Poudre #والنتینو والنتینا پودر Valentina Poudre 

سلام به صددرصد ارباپورا یه خاطر رایحه میوه ایش ترکیبش با سیگار افتضاحه اگر سیگار میکشید اصلا سمت عطر های میوه ایی نروید بجاش از عطر های ادویه ایی ،چرم و چوبی استفاده کنید که ترکیب رایحشون با سیگار فوق‌العادست ☺️

عطر چهار فصل با بوی پودری Narciso Poudree #نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree  رو میشناسم ولی تا بحال ترکیبش با بوی سیگار رو نشنیدم ، ولی به نظرم به خاطر ماندگاری و پخش بوی بالاش میتونه بوی سیگار رو کاور کنه

Bouquet Ideale #زرجوف بوکت آیدیل Bouquet Ideale ترکیبش با سیگار عالیه ولی چهار فصل نیست 

دانیال دانیال
1403/04/10

نمیدونم تا سوال از روایح پودری می شه همه دوستان در پاسخ میگن نارسیس پودری! شاید برای اسمشه!

ولی من این عزیز دل رو معرفی میکنم... عالیییییه

Classique Jean Paul Gaultier #ژان پل گوتیر (گوتیه) کلاسیک Classique Jean Paul Gaultier 

Aho Aho
1403/04/11
در پاسخ به دانیال :

نمیدونم تا سوال از روایح پودری می شه همه دوستان در پاسخ میگن نارسیس پودری! شاید برای اسمشه!

ولی من این عزیز دل رو معرفی میکنم... عالیییییه

Classique Jean Paul Gaultier #ژان پل گوتیر (گوتیه) کلاسیک Classique Jean Paul Gaultier 

سلام خیر واقعا بوی پودری طور داره  اولش که اسپسریش میکنید یک بوی روزی حرمی  طور داره 😅 ولی یکم که میگذره یک بوی  پودری میگیره

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟