سلام روز همگی بخیر، خیلی ممنون میشم که من رو بابت یک انتخاب صحیح راهنمایی کنید.
من یه عطری میخوام که چهار فصل باشه نت پودری(لوازم آرایشی) داشته باشه، و همچین بتونه بوی سیگار رو کاور کنه و کنار بوی سیگار بد بو نشه و اینکه قیمت مناسبی هم داشته باشه
خودم الان در حال حاضر زرجوف ارباپورا استفاده میکنم که نه تنها بوی سیگار رو کاور نمیکنه بلکه کاملا بوی عطر از بین میره، انگار نه انگار که عطری زدی
این عطر کاملا پودری و بوی لوازم آرایشی داره به نظر پخش بوی خوبی داشت من فقط یکبار تست کردم درباره چهارفصل بودنش اطلاعی ندارم
ولنتینو پودر هم پودریه همچنین عطر نارسیسو پودر صفحاتشون و نرور بفرمایین من چون عطر پودری دوست ندارم در حد تست گذرا بودن
سلام به صددرصد ارباپورا یه خاطر رایحه میوه ایش ترکیبش با سیگار افتضاحه اگر سیگار میکشید اصلا سمت عطر های میوه ایی نروید بجاش از عطر های ادویه ایی ،چرم و چوبی استفاده کنید که ترکیب رایحشون با سیگار فوقالعادست ☺️
عطر چهار فصل با بوی پودری #نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree رو میشناسم ولی تا بحال ترکیبش با بوی سیگار رو نشنیدم ، ولی به نظرم به خاطر ماندگاری و پخش بوی بالاش میتونه بوی سیگار رو کاور کنه
#زرجوف بوکت آیدیل Bouquet Ideale ترکیبش با سیگار عالیه ولی چهار فصل نیست
نمیدونم تا سوال از روایح پودری می شه همه دوستان در پاسخ میگن نارسیس پودری! شاید برای اسمشه!
ولی من این عزیز دل رو معرفی میکنم... عالیییییه
#ژان پل گوتیر (گوتیه) کلاسیک Classique Jean Paul Gaultier
نمیدونم تا سوال از روایح پودری می شه همه دوستان در پاسخ میگن نارسیس پودری! شاید برای اسمشه!
ولی من این عزیز دل رو معرفی میکنم... عالیییییه
#ژان پل گوتیر (گوتیه) کلاسیک Classique Jean Paul Gaultier
سلام خیر واقعا بوی پودری طور داره اولش که اسپسریش میکنید یک بوی روزی حرمی طور داره 😅 ولی یکم که میگذره یک بوی پودری میگیره