از اونجایی ک زیاد بین دو تا عطر میمونم میخوام ببینم کدوم بهتره؟ چون حس میکنم یکم شبیه به همن امواج انر یا گوچی بلوم؟
بین ویکتوریاسکرت و ورساچه صورتی یا هالوین هم موندم کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ ماندگاری هم خیلی برام مهمه
یه سوال دیگه بنظرتون عطر یارا خوبه بخرم؟ چون من لیرا رو دارم شبیه بهش نمیشه؟
سلام
ورساچه صورتی پخش کمی داره خیلی ملایمه
یارا صورتی هم میوه ایه و بوی میوه های استوایی میده. اناناس و ...
و خیلی دخترونه و نازه.
ولی لیرا بوی وانیل و کیک میده. فضاشون شبیه نیست. بعد اینکه یارا رو فک کنم بشه چارفصل استفاده کرد اما لیرا برای سرماس.جفتشون عالی هرچند قیمت یارا خیلی کمتره.
گوچی بلوم و امواج رو من تست نکردم ولی میدونم کاملا گلی هستن. مریم و یاس .. پخش آمواج آنر میگن خیلی زیاده. و این برای فصل خنک یه حسن بزرگه. من خودم سمتشون نرفتم چون حس کردم ازشون زده بشم .به خاطر گل منگولی بودنشون و شاید سن عطر.اینو گفتم که حتما این دوتا عطرو اول تست کنی یا دکانت ازشون بخری.
سلام
ورساچه صورتی پخش کمی داره خیلی ملایمه
یارا صورتی هم میوه ایه و بوی میوه های استوایی میده. اناناس و ...
و خیلی دخترونه و نازه.
ولی لیرا بوی وانیل و کیک میده. فضاشون شبیه نیست. بعد اینکه یارا رو فک کنم بشه چارفصل استفاده کرد اما لیرا برای سرماس.جفتشون عالی هرچند قیمت یارا خیلی کمتره.
گوچی بلوم و امواج رو من تست نکردم ولی میدونم کاملا گلی هستن. مریم و یاس .. پخش آمواج آنر میگن خیلی زیاده. و این برای فصل خنک یه حسن بزرگه. من خودم سمتشون نرفتم چون حس کردم ازشون زده بشم .به خاطر گل منگولی بودنشون و شاید سن عطر.اینو گفتم که حتما این دوتا عطرو اول تست کنی یا دکانت ازشون بخری.
ممنون عزیزم❤
1_ هر دو عطر با محوریت وایت فلورال هستند؛ با این تفاوت که امواج انر پخش و ماندگاری بیشتری داره و یه مقدار وایب عطر عربی داره از نظر من. اگر ملایم پسند هستید و نشکلی با روایح خطی ندارید گوچی بلوم بهتره.
۲_کدوم بهتره که خب سلیقه خودتون مهمه اما از نظر پخش و ماندگاری هالووین یه مقدار بهتر از ورساچه برایت کریستال هست.
۳_ لیرا و یارا شبیه بهم نیستند و یارا ملایمتر هستش. قبل از خرید حتما تست کنید.
هر دو
اینو یادم رفت بگم.
امشب خواهرم که به تازگی یارا رو خریده بهم گفت که از پخش و موندگاریش راضی نیست . گفت زودی بوش میپره🤔
اینو یادم رفت بگم.
امشب خواهرم که به تازگی یارا رو خریده بهم گفت که از پخش و موندگاریش راضی نیست . گفت زودی بوش میپره🤔
اره منم شنیده بودم بعضیا راضی نبودن ولی خب هر جا میپرسم میگن اونا فیک خریدن🤦🏻♀️منم دو دل شدم اصلا
هر دو
ممنون
1_ هر دو عطر با محوریت وایت فلورال هستند؛ با این تفاوت که امواج انر پخش و ماندگاری بیشتری داره و یه مقدار وایب عطر عربی داره از نظر من. اگر ملایم پسند هستید و نشکلی با روایح خطی ندارید گوچی بلوم بهتره.
۲_کدوم بهتره که خب سلیقه خودتون مهمه اما از نظر پخش و ماندگاری هالووین یه مقدار بهتر از ورساچه برایت کریستال هست.
۳_ لیرا و یارا شبیه بهم نیستند و یارا ملایمتر هستش. قبل از خرید حتما تست کنید.
ممنون