الهه الهه
8
1403/04/11

امواج هانر یا گوچی بلوم

از اونجایی ک زیاد بین دو تا عطر میمونم میخوام ببینم کدوم بهتره؟ چون حس میکنم یکم شبیه به همن امواج انر یا گوچی بلوم؟ 

بین ویکتوریا‌سکرت و ورساچه صورتی  یا هالوین هم موندم کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ ماندگاری هم خیلی برام مهمه 

یه سوال دیگه بنظرتون عطر یارا خوبه بخرم؟ چون من لیرا رو دارم شبیه بهش نمیشه؟

[EDITED] 1403/04/11 19:21
شکیبا شکیبا
1403/04/11

سلام

ورساچه  صورتی  پخش کمی داره  خیلی ملایمه

یارا صورتی هم  میوه ایه و بوی میوه های استوایی میده. اناناس و ...

و خیلی دخترونه و نازه. 

ولی لیرا  بوی وانیل و کیک میده. فضاشون  شبیه نیست. بعد اینکه یارا  رو فک کنم بشه چارفصل استفاده کرد اما لیرا برای سرماس.جفتشون عالی هرچند قیمت  یارا خیلی کمتره.

گوچی بلوم و امواج  رو من   تست نکردم ولی میدونم  کاملا گلی هستن. مریم و یاس .. پخش آمواج آنر میگن خیلی زیاده. و  این برای فصل خنک  یه  حسن بزرگه.  من خودم  سمتشون نرفتم چون  حس کردم  ازشون زده بشم  .به خاطر گل منگولی بودنشون و شاید سن عطر.اینو گفتم که حتما  این دوتا عطرو اول تست کنی یا دکانت  ازشون بخری. 

الهه الهه
1403/04/11
در پاسخ به شکیبا :

سلام

ورساچه  صورتی  پخش کمی داره  خیلی ملایمه

یارا صورتی هم  میوه ایه و بوی میوه های استوایی میده. اناناس و ...

و خیلی دخترونه و نازه. 

ولی لیرا  بوی وانیل و کیک میده. فضاشون  شبیه نیست. بعد اینکه یارا  رو فک کنم بشه چارفصل استفاده کرد اما لیرا برای سرماس.جفتشون عالی هرچند قیمت  یارا خیلی کمتره.

گوچی بلوم و امواج  رو من   تست نکردم ولی میدونم  کاملا گلی هستن. مریم و یاس .. پخش آمواج آنر میگن خیلی زیاده. و  این برای فصل خنک  یه  حسن بزرگه.  من خودم  سمتشون نرفتم چون  حس کردم  ازشون زده بشم  .به خاطر گل منگولی بودنشون و شاید سن عطر.اینو گفتم که حتما  این دوتا عطرو اول تست کنی یا دکانت  ازشون بخری. 

ممنون عزیزم❤

Narcissus Narcissus
1403/04/11

1_ هر دو عطر با محوریت وایت فلورال هستند؛ با این تفاوت که امواج انر پخش و ماندگاری بیشتری داره و یه مقدار وایب عطر عربی داره از نظر من. اگر ملایم پسند هستید و نشکلی با روایح خطی ندارید گوچی بلوم بهتره.

۲_کدوم بهتره که خب سلیقه خودتون مهمه اما از نظر پخش و ماندگاری هالووین یه مقدار بهتر از ورساچه برایت کریستال هست.

۳_ لیرا و یارا شبیه بهم نیستند و یارا ملایم‌تر هستش‌. قبل از خرید حتما تست کنید.

دانیال دانیال
1403/04/11

هر دو

شکیبا شکیبا
1403/04/11

اینو  یادم رفت بگم.

امشب  خواهرم که به تازگی  یارا رو  خریده بهم گفت که از پخش و موندگاریش راضی نیست‌ .  گفت زودی بوش میپره🤔

الهه الهه
1403/04/13
در پاسخ به شکیبا :

اینو  یادم رفت بگم.

امشب  خواهرم که به تازگی  یارا رو  خریده بهم گفت که از پخش و موندگاریش راضی نیست‌ .  گفت زودی بوش میپره🤔

اره منم شنیده بودم بعضیا راضی نبودن ولی خب هر جا میپرسم میگن اونا فیک خریدن🤦🏻‍♀️منم دو دل شدم اصلا

الهه الهه
1403/04/13
در پاسخ به دانیال :

هر دو

ممنون

الهه الهه
1403/04/13
در پاسخ به Narcissus :

1_ هر دو عطر با محوریت وایت فلورال هستند؛ با این تفاوت که امواج انر پخش و ماندگاری بیشتری داره و یه مقدار وایب عطر عربی داره از نظر من. اگر ملایم پسند هستید و نشکلی با روایح خطی ندارید گوچی بلوم بهتره.

۲_کدوم بهتره که خب سلیقه خودتون مهمه اما از نظر پخش و ماندگاری هالووین یه مقدار بهتر از ورساچه برایت کریستال هست.

۳_ لیرا و یارا شبیه بهم نیستند و یارا ملایم‌تر هستش‌. قبل از خرید حتما تست کنید.

ممنون 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟