سلام من میخوام عطر ysl libre بگیرم و بین این ۳ مدل میخوام انتخاب کنم من خودم لیبره ادو پرفیوم رو داشتم تموم شد و الان میخوام یک مدل دیگه بگیر بین
#ایو سن لورن لیبر اینتنس زنانه Libre Intense
و لیبره کالکتور ادیشن که شیشه طرح پلنگی داره
ممنون میشم راهنمایی کنید❤️❤️
سلام من بین دو تای اول ایو سن لیبر برام یک چیز دیگست . بنظرم برند ایوسن لورن با این عطر اصیله🌠❤️
راستش لیبر کالکتور رو تا حالا نداشتم خودشو یا دکانتشو ..
سلام من بین دو تای اول ایو سن لیبر برام یک چیز دیگست . بنظرم برند ایوسن لورن با این عطر اصیله🌠❤️
راستش لیبر کالکتور رو تا حالا نداشتم خودشو یا دکانتشو ..
سلام عزیزم نظر منم همین بود لیبر edp واقعا خیلی خوب بود اما من چون شنیده بودم لیبر اینتنس پخته تره خواستم بدونم چطوره
ممنون ❤️
لیبر اینتنس وانیلی تر و شیرین تره و کمتر حالت لوندر مردونه داره. کلا محبوبتره. با این حال به نظرم قبل از خرید برید تو یه مغازه تستش کنید که مطمئن بشید. چون معمولا آدما خیلی نظرات قطعی ای درباره اینکه کدوم ورژنش بهتره دارن.
این کالکتور ادیشن ها تا جایی که من میدونم معمولا همون نسخه ادوپرفیوم اصلی هستن و فقط جعبه شون شیک تره. برای همین میگن مخصوصا کالکتورهاست که شیشه-بازن :)
لیبر اینتنس وانیلی تر و شیرین تره و کمتر حالت لوندر مردونه داره. کلا محبوبتره. با این حال به نظرم قبل از خرید برید تو یه مغازه تستش کنید که مطمئن بشید. چون معمولا آدما خیلی نظرات قطعی ای درباره اینکه کدوم ورژنش بهتره دارن.
این کالکتور ادیشن ها تا جایی که من میدونم معمولا همون نسخه ادوپرفیوم اصلی هستن و فقط جعبه شون شیک تره. برای همین میگن مخصوصا کالکتورهاست که شیشه-بازن :)
حتما
خیلی ممنون عزیزم💝