با توجه به موج شدید گرما و بی برقی در مملکت، بگید عطرهای مورد علاقه تون برای اوج گرما کدوم ها هستن؟ به عبارتی، چطور گرمای این روزها رو تاب میارید؟
اولا که نمیدونم چقدر بین خانم ها محبوبه،من خودم بخاطر سنی که دارم بشدتتت میپسندمش بوش جدی و سنگین هم نیست مثل جشن حباب بازی شایدم اب بازی دختربچه های ۱۰ ساله توی تابستون میمونه،فعلا تا میخوام خنک بشه ریه هام،سریع یه پاف از بامبشل ویکتوریا سکرت میزنم♡تاثیر بسزایی توی خوش خلق شدنم داشته!🦄
بین عطرهایی که دارم دیویدوف چمپیون از همه حال خوب کن تر هست. مخصوص ظهر داغ تابستون که یه لیموناد با لیموی ترش که پوستش هم کلی بوی ترشی و فرشی داره جلوی دماغت هست.
دانهیل فرش و بولگاری اکوا هم خوب هستن ولی جلودار این گرمای بیش از حد نیستن و کم رمق هستن.
سلام عزیزدلم
فقط مرکباتی و آبزی
فانی موسکینو و دولچه گابانا شماره 3 امسال به من انرژی دادن.
ساده ان ولی همون سادگیشون واس تابستون معرکه هست
سلام
#روبرتو کاوالی پارادایسو آزورو Paradiso Azzurro
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#بولگاری امنیا کورال Omnia Coral
#پارفومز د مارلی سدبری (پرفیومز مارلی سدبوری) Sedbury
من اینارو میشناسم خیلی دوست دارم نظیر بقیه رو بدونم 🌠
سلام و درود شهرزاد عزیز
دارم دنبال عطر خنك میگردم ؛ با بلایندباي و بدونِ بلايندباي
منتهي فعلا ك اصلاً موفق نبودم :)))
اولا که نمیدونم چقدر بین خانم ها محبوبه،من خودم بخاطر سنی که دارم بشدتتت میپسندمش بوش جدی و سنگین هم نیست مثل جشن حباب بازی شایدم اب بازی دختربچه های ۱۰ ساله توی تابستون میمونه،فعلا تا میخوام خنک بشه ریه هام،سریع یه پاف از بامبشل ویکتوریا سکرت میزنم♡تاثیر بسزایی توی خوش خلق شدنم داشته!🦄
احتمالا به خاطر نت پشت فروت که اگر اشتباه نکنم داره این حس خنکی رو ایجاد میکنه! پشن فروت خیلی حس خنکی میده. خنکی همراه با شیرینی.
بین عطرهایی که دارم دیویدوف چمپیون از همه حال خوب کن تر هست. مخصوص ظهر داغ تابستون که یه لیموناد با لیموی ترش که پوستش هم کلی بوی ترشی و فرشی داره جلوی دماغت هست.
دانهیل فرش و بولگاری اکوا هم خوب هستن ولی جلودار این گرمای بیش از حد نیستن و کم رمق هستن.
به به. سرچ کردم که ببینم چیه. به نظر جالب میاد.
سلام عزیزدلم
فقط مرکباتی و آبزی
فانی موسکینو و دولچه گابانا شماره 3 امسال به من انرژی دادن.
ساده ان ولی همون سادگیشون واس تابستون معرکه هست
به به دیگه از اینا تابستونی تر نمیشه فکر کنم. این دی اند جی شماره ۳ انگار تابستونی ترین عطریه که میشه پیشنهاد داد. میوه ی آب دار خنک هستن. من بوش نکردم و همیشه کنجکاو بودم. فکر کنم خوشم بیاد.
سلام
#روبرتو کاوالی پارادایسو آزورو Paradiso Azzurro
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#بولگاری امنیا کورال Omnia Coral
#پارفومز د مارلی سدبری (پرفیومز مارلی سدبوری) Sedbury
من اینارو میشناسم خیلی دوست دارم نظیر بقیه رو بدونم 🌠
اون روبرتو کاوالی آبی همیشه منو یاد آب میندازه. اصلا انگار بوی آب میده! دیروز کشف کردم تو اوج گرما و زیر آفتاب اونقدرا هم جواب نیست و یه کم نیاز دارم لیمویی تر باشه. البته که این چیزی از فوق العاده بودنش کم نمیکنه.
سلام و درود شهرزاد عزیز
دارم دنبال عطر خنك میگردم ؛ با بلایندباي و بدونِ بلايندباي
منتهي فعلا ك اصلاً موفق نبودم :)))
سلام مهدیس عزیز، پیشنهادات ترند بالا رو یک مقدار نگاه کن. هر چند شاید توی سرچت بهشون رسیده باشی خودت. من این رو هم بهش اضافه میکنم:
#بولگاری اومنیا پارایبا Omnia Paraiba
پشن فروت خنک و شیرین و حال خوب کن هست، که بعد به گل گاردنیا و نهایتا یه شکلات ملایم تبدیل میشه. ادوتوالت هست و یه مقدار نیاز هست زیاد اسپری بشه فقط برای پخش و ماندگاری خوب.
چی ها رو امتحان کردی که دوست نداشتی؟