شهرزاد شهرزاد
44
1403/04/14

عطرهای مورد علاقه برای اوج گرما

با توجه به موج شدید گرما و بی برقی در مملکت، بگید عطرهای مورد علاقه تون برای اوج گرما کدوم ها هستن؟ به عبارتی، چطور گرمای این روزها رو تاب میارید؟

Pink 🎀 Pink 🎀
1403/04/14

اولا که نمیدونم چقدر بین خانم ها محبوبه،من خودم بخاطر سنی که دارم بشدتتت میپسندمش بوش جدی و سنگین هم نیست مثل جشن حباب بازی شایدم اب بازی دختربچه های ۱۰ ساله توی تابستون میمونه،فعلا تا میخوام خنک بشه ریه هام،سریع یه پاف از بامبشل ویکتوریا سکرت میزنم♡تاثیر بسزایی توی خوش خلق شدنم داشته!🦄

Pooria Pooria
1403/04/14

بین عطرهایی که دارم دیویدوف چمپیون از همه حال خوب کن تر هست. مخصوص ظهر داغ تابستون که یه لیموناد با لیموی ترش که پوستش هم کلی بوی ترشی و فرشی داره جلوی دماغت هست.

دانهیل فرش و بولگاری اکوا هم خوب هستن ولی جلودار این گرمای بیش از حد نیستن و کم رمق هستن.

*_* *_*
1403/04/14

سلام   عزیزدلم

فقط  مرکباتی و آبزی 

فانی موسکینو و  دولچه گابانا شماره 3  امسال به من  انرژی دادن.

ساده ان  ولی   همون سادگیشون  واس تابستون  معرکه هست

Mahdis Mahdis
1403/04/15

سلام و درود شهرزاد عزیز 

دارم دنبال عطر خنك میگردم ؛ با بلایندباي و بدونِ بلايندباي

منتهي فعلا ك اصلاً موفق نبودم :)))

شهرزاد شهرزاد
1403/04/15
در پاسخ به Pink 🎀 :

اولا که نمیدونم چقدر بین خانم ها محبوبه،من خودم بخاطر سنی که دارم بشدتتت میپسندمش بوش جدی و سنگین هم نیست مثل جشن حباب بازی شایدم اب بازی دختربچه های ۱۰ ساله توی تابستون میمونه،فعلا تا میخوام خنک بشه ریه هام،سریع یه پاف از بامبشل ویکتوریا سکرت میزنم♡تاثیر بسزایی توی خوش خلق شدنم داشته!🦄

احتمالا به خاطر نت پشت فروت که اگر اشتباه نکنم داره این حس خنکی رو ایجاد میکنه! پشن فروت خیلی حس خنکی میده. خنکی همراه با شیرینی. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/15
در پاسخ به Pooria :

بین عطرهایی که دارم دیویدوف چمپیون از همه حال خوب کن تر هست. مخصوص ظهر داغ تابستون که یه لیموناد با لیموی ترش که پوستش هم کلی بوی ترشی و فرشی داره جلوی دماغت هست.

دانهیل فرش و بولگاری اکوا هم خوب هستن ولی جلودار این گرمای بیش از حد نیستن و کم رمق هستن.

به به. سرچ کردم که ببینم چیه. به نظر جالب میاد. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/15
در پاسخ به *_* :

سلام   عزیزدلم

فقط  مرکباتی و آبزی 

فانی موسکینو و  دولچه گابانا شماره 3  امسال به من  انرژی دادن.

ساده ان  ولی   همون سادگیشون  واس تابستون  معرکه هست

به به دیگه از اینا تابستونی تر نمیشه فکر کنم. این دی اند جی شماره ۳ انگار تابستونی ترین عطریه که میشه پیشنهاد داد. میوه ی آب دار خنک هستن. من بوش نکردم و همیشه کنجکاو بودم. فکر کنم خوشم بیاد. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/15

اون روبرتو کاوالی آبی همیشه منو یاد آب میندازه. اصلا انگار بوی آب میده! دیروز کشف کردم تو اوج گرما و زیر آفتاب اونقدرا هم جواب نیست و یه کم نیاز دارم لیمویی تر باشه. البته که این چیزی از فوق العاده بودنش کم نمیکنه. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/15
در پاسخ به Mahdis :

سلام و درود شهرزاد عزیز 

دارم دنبال عطر خنك میگردم ؛ با بلایندباي و بدونِ بلايندباي

منتهي فعلا ك اصلاً موفق نبودم :)))

سلام مهدیس عزیز، پیشنهادات ترند بالا رو یک مقدار نگاه کن. هر چند شاید توی سرچت بهشون رسیده باشی خودت. من این رو هم بهش اضافه میکنم: 

Omnia Paraiba #بولگاری اومنیا پارایبا Omnia Paraiba 

پشن فروت خنک و شیرین و حال خوب کن هست، که بعد به گل گاردنیا و نهایتا یه شکلات ملایم تبدیل میشه. ادوتوالت هست و یه مقدار نیاز هست زیاد اسپری بشه فقط برای پخش و ماندگاری خوب. 

چی ها رو امتحان کردی که دوست نداشتی؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟