با توجه به موج شدید گرما و بی برقی در مملکت، بگید عطرهای مورد علاقه تون برای اوج گرما کدوم ها هستن؟ به عبارتی، چطور گرمای این روزها رو تاب میارید؟
من چندساله که #ورساچه پور فم Versace Pour Femme رو میزنم واسه تابستون.روزا که دیگه واقعا نمیشه هیچی استفاده کرد #روشاس اکوا وومن Aquawoman صددرصد جوابه. نمونه ی شرکتی اکلت رو هم خریدم که فکر نمیکنم از اون خنک تر باشه دیگه😁😁
عطرهای
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
عطرهای تابستونی من توی چند سال اخیر این عطرهاست اما بستگی به گرمای هوا و ساعات مختلف داره همه این عطرها برای صبح و عصر تابستون قابل استفاده ان اما برای ظهرهای خیلی گرم فقط دیسی و لایت بلو اینتنس چون شیرینی زیادی ندارن برام قابل تحملن البته عطر بربری بریت ریتم و چند سال قبل داشتم که اونم برای ساعتهای خیلی گرم جوابه و خیلی خیلی هم بازخورد مثبت داشت اما برا من پنجاه پنجاه بود رایحه ش و تکرارش نکردم
به به دیگه از اینا تابستونی تر نمیشه فکر کنم. این دی اند جی شماره ۳ انگار تابستونی ترین عطریه که میشه پیشنهاد داد. میوه ی آب دار خنک هستن. من بوش نکردم و همیشه کنجکاو بودم. فکر کنم خوشم بیاد.
من چون جدیدا عاشق بوی شامپویی شدم ازینم ( دولچه۳)خوشم اومده . مثل یک شامپو یا ماسک موی شیرین که بوی میوه های آبزی و گل یاس میده.
گرن بالو هم خوبه .توو فضای شامپوییه. ولی به خنکی دولچه ۳ نیست.
سلام مجدد شهرزاد جان ؛
حتما تست میکنم نتیجه رو میگم، ممنون از پیشنهاد عالیت عزیزم 🌺
از داما بيانكا تا ارباپورا و عطراي خنك ورساچه ، گوچي و امثالهم
حتي ترندترينها :)
امثال بامبشل و غيرهم حتي ..
دنبال #میسون فرانسیس کورکجان آکوا سلستیا Aqua Celestia گشتم خیلی فعلا پیداش نکردم
از عطر خيلي ترش خوشم نمياد ، با پچولي هم ميونه خوبي ندارم :)
شايد ي سر به عطراي هرمس بزنم به زودي ..
سلام مجدد شهرزاد جان ؛
حتما تست میکنم نتیجه رو میگم، ممنون از پیشنهاد عالیت عزیزم 🌺
از داما بيانكا تا ارباپورا و عطراي خنك ورساچه ، گوچي و امثالهم
حتي ترندترينها :)
امثال بامبشل و غيرهم حتي ..
دنبال #میسون فرانسیس کورکجان آکوا سلستیا Aqua Celestia گشتم خیلی فعلا پیداش نکردم
از عطر خيلي ترش خوشم نمياد ، با پچولي هم ميونه خوبي ندارم :)
شايد ي سر به عطراي هرمس بزنم به زودي ..
مهدیس عزیز سلام
زیاد راجب عطرهای خنک زنونه سررشته ندارم اما برند جو مالون عطرهای خنک خیلی خوبه داره.اگر جایی دیدی حتما تست کن
من چون جدیدا عاشق بوی شامپویی شدم ازینم ( دولچه۳)خوشم اومده . مثل یک شامپو یا ماسک موی شیرین که بوی میوه های آبزی و گل یاس میده.
گرن بالو هم خوبه .توو فضای شامپوییه. ولی به خنکی دولچه ۳ نیست.
فکر کنم باید حتما امتحانش کنم
خنک/آروماتیک باکلاسی به نظر میاد
من چندساله که #ورساچه پور فم Versace Pour Femme رو میزنم واسه تابستون.روزا که دیگه واقعا نمیشه هیچی استفاده کرد #روشاس اکوا وومن Aquawoman صددرصد جوابه. نمونه ی شرکتی اکلت رو هم خریدم که فکر نمیکنم از اون خنک تر باشه دیگه😁😁
چه جالب پس این ورساچه پور فم خنکه. یه گزینه خیلی خنک دیگه تو این لاین ورساچه، ورسنس هست با شیشه ی سبز. من اونم برای تابستون خیلی دوست دارم. این روشا آکوا ومن رو حتی تا حالا نشنیده بودم درباره ش.