با توجه به موج شدید گرما و بی برقی در مملکت، بگید عطرهای مورد علاقه تون برای اوج گرما کدوم ها هستن؟ به عبارتی، چطور گرمای این روزها رو تاب میارید؟
عطرهای
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#شنل چنس او فرش Chance Eau Fraiche
عطرهای تابستونی من توی چند سال اخیر این عطرهاست اما بستگی به گرمای هوا و ساعات مختلف داره همه این عطرها برای صبح و عصر تابستون قابل استفاده ان اما برای ظهرهای خیلی گرم فقط دیسی و لایت بلو اینتنس چون شیرینی زیادی ندارن برام قابل تحملن البته عطر بربری بریت ریتم و چند سال قبل داشتم که اونم برای ساعتهای خیلی گرم جوابه و خیلی خیلی هم بازخورد مثبت داشت اما برا من پنجاه پنجاه بود رایحه ش و تکرارش نکردم
خوشحالم که لایت بلو مطرح شد بالاخره! مگه میشه تابستون رو بدون لایت بلو، حالا هر ورژنیش، گذروند اصلا؟ این شنل سبز هم خیلی مناسبه، دقیقا. بلومینگ بوکه شما روبان فلزی داره یا پارچه ای؟ ظاهرا ورژن های جدید روبان پارچه ای دارن و دیگه اثری از اون گل صد تومنی خنک توشون نیست.
مهدیس عزیز سلام
زیاد راجب عطرهای خنک زنونه سررشته ندارم اما برند جو مالون عطرهای خنک خیلی خوبه داره.اگر جایی دیدی حتما تست کن
سلام و درود دوست عزيزم 🌹
حتما ميگردم دنبالش ، واقعاً چالش بزرگي شده واسم :))
مثل هميشه ممنونم از پيشنهادهاي عاليت
سلام و درود دوست عزيزم 🌹
حتما ميگردم دنبالش ، واقعاً چالش بزرگي شده واسم :))
مثل هميشه ممنونم از پيشنهادهاي عاليت
مهدیس عزیز سلام
تو نتای گوشیم اسم دو تا کار جو مالون که قبلا تست کرده بودم رو پیدا کردم
این دو تا واقعا خوب بودن مخصوصا اولی
#جو مالون گاردنیا اند عود ابسولو Gardenia & Oud Absolu
#جو مالون نکتارین بلوسوم اند هانی Nectarine Blossom & Honey
مهربد من از اینا دوتای آخری رو میشناسم که واقعا عالی هستن واسه فصل گرما. گرینلی مارلی چطوری هست؟ سبز و گیاهی؟
#جیونچی ایرسیستیبل ادوتویلت
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
عاشقشونم خصوصا اولی تو اوج گرما واقعا لذت بخشه برام
#جیونچی ایرسیستیبل ادوتویلت
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
عاشقشونم خصوصا اولی تو اوج گرما واقعا لذت بخشه برام
اتفاقا همیشه کنجکاو بودم درباره ایرزیستیبل
اتفاقا همیشه کنجکاو بودم درباره ایرزیستیبل
حتما وری ایرسیستیبل ادوتویلت رو امتحان کن عزیزم بینهایت آرامبخش و لطیفه و از اون عطراست که در عین سادگی دنبال رایحه ش بگردین که این بوی خوش از کجاست؟ با پخش خوب و موندگاری تا سه چهار ساعت به وضوح و تو عطرای شرکتی و کپی من به جز یک مورد مشابهش رو ندیدم . چون من خودم با عطرای مرکباتی که معمولا خنک هستن ارتباط نمی گیرم خیلی دنبال عطرای گلی خنک هستم .
در ضمن شهرزاد جان این یکی رو هم خیلی دوست دارم ولی یه کمی به خاطر الین مادر ممکنه تکراری به نظر برسه ولی برای من همچنان فوق العاده هست البته با پخش کمتر نسبت به وری صورتی
اولا که نمیدونم چقدر بین خانم ها محبوبه،من خودم بخاطر سنی که دارم بشدتتت میپسندمش بوش جدی و سنگین هم نیست مثل جشن حباب بازی شایدم اب بازی دختربچه های ۱۰ ساله توی تابستون میمونه،فعلا تا میخوام خنک بشه ریه هام،سریع یه پاف از بامبشل ویکتوریا سکرت میزنم♡تاثیر بسزایی توی خوش خلق شدنم داشته!🦄
یک کلام ادیوپرفیوم مفیستو از برند زرژوف
یا مشابهش سیلورمانتین ازبرند کرید
چطور هست؟