شهرزاد شهرزاد
44
1403/04/14

عطرهای مورد علاقه برای اوج گرما

با توجه به موج شدید گرما و بی برقی در مملکت، بگید عطرهای مورد علاقه تون برای اوج گرما کدوم ها هستن؟ به عبارتی، چطور گرمای این روزها رو تاب میارید؟

Bright Crystal #ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal  چند روز پیش تمام شد  و درحال حاضر 

برای روزانه Bombshell #ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell 

برای رسمی فضای بسته Viva La Juicy Noir #جویسی کوتور ویوا لا جویسی نویر Viva La Juicy Noir 

برای رسمی فضای باز Erba Pura #زرجوف اربا پورا Erba Pura 

خیلی خیلی روزانه میخام برم سوپری یا سر کوچه و توی خونه Oniro #فراگرنس ورد اونیرو Oniro 😂😂

واکثرا سعی میکنم توی تابستان خیلی بیشتر از اسپری زیر بغل و مام های صابونی استفاده کنم خیلی کار بردی تره 😁

دانیال دانیال
1403/04/17
در پاسخ به شهرزاد :

چطور هست؟

رویایی..... 

اینم بهش اضافه کنید

Stairway To Heaven #ژول ات مد استیر وی تو هیون Stairway To Heaven ​​​​​​

با سلام

من توی اوج گرما آکوا دیجیو رو با کمی منتول ترکیب میکنم! تبدیل میشه به یخ خالص! امتحان کنید خیلی عالی میشه

شهرزاد شهرزاد
1403/04/19
در پاسخ به فاطی 🤍 :

Bright Crystal #ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal  چند روز پیش تمام شد  و درحال حاضر 

برای روزانه Bombshell #ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell 

برای رسمی فضای بسته Viva La Juicy Noir #جویسی کوتور ویوا لا جویسی نویر Viva La Juicy Noir 

برای رسمی فضای باز Erba Pura #زرجوف اربا پورا Erba Pura 

خیلی خیلی روزانه میخام برم سوپری یا سر کوچه و توی خونه Oniro #فراگرنس ورد اونیرو Oniro 😂😂

واکثرا سعی میکنم توی تابستان خیلی بیشتر از اسپری زیر بغل و مام های صابونی استفاده کنم خیلی کار بردی تره 😁

تموم کردن عطر خیلی حس خوبی داره! و ای بابا اربا پورای به این خوبی برای سرکوچه؟ امیدوارم حداقل نسخه شرکتیش باشه :)

شهرزاد شهرزاد
1403/04/19
در پاسخ به دانیال :

رویایی..... 

اینم بهش اضافه کنید

Stairway To Heaven #ژول ات مد استیر وی تو هیون Stairway To Heaven ​​​​​​

این برند رو داخل ایران میشه پیدا کرد و تست کرد؟

شهرزاد شهرزاد
1403/04/19
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

با سلام

من توی اوج گرما آکوا دیجیو رو با کمی منتول ترکیب میکنم! تبدیل میشه به یخ خالص! امتحان کنید خیلی عالی میشه

با منتول ترکیب میکنید یعنی چی دقیقا؟ مایع منتول وجود داره؟  

آکوا دی جیوی عزیزِ ازدست رفته🖤

ارباپورا

دانهیل فرش

دانیال دانیال
1403/04/19
در پاسخ به شهرزاد :

این برند رو داخل ایران میشه پیدا کرد و تست کرد؟

به وفور... و فراوانی

در پاسخ به شهرزاد :

تموم کردن عطر خیلی حس خوبی داره! و ای بابا اربا پورای به این خوبی برای سرکوچه؟ امیدوارم حداقل نسخه شرکتیش باشه :)

نه نه اتفاقا برای خاص ترین جا ها ازش استفاده میکنم  اونیرو رو برای سر کوچه استفاده میکنم😂

شهرزاد شهرزاد
1403/04/20
در پاسخ به حسین سلیمی :

آکوا دی جیوی عزیزِ ازدست رفته🖤

ارباپورا

دانهیل فرش

روح همه ی رفتگان شاد :))

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی