مطرح کردن این واژه توی این شرایط اقتصادی که تهیه ی عطر برای خیلی هامون واقعا سخت شده که در راضی کردن خودمون برای خرید هر عطر هفت خوان رستم رو در درون پشت سر میگذاریم تا به خریدی منتهی بشه واقعا کار سختیه...این که ما چرا عطرها رو به تعداد و تنوع میخوایم برای هر کس توجیهات مخصوصی هست.قطعا بین همه ی ما لحظاتی وجود داشته که عطری رو واقعا میخواستیم و شرایط تهیه ش مهیا نشده.یا خرید های حساب نشده هم داشتیم که پشیمان بودیم... و حتی (عادت) خرید عطر هم در بیان دوستان دیده شده...
که دلایل روانشناختی براش وجود داره.که البته من خواننده ی این موضوعات بودم فقط و کوچک تر از اینم که مطرحشون کنم🌺
بنظرم میاد راجع بهش باید صحبت کرد و کمک کرد (حداقل بنده ی کوچکتر از همه شما که نیاز به این کمک دارم😊)به این که اگر میخوایم تعدادی عطر داشته باشیم (درست که شاید نه)ولی بهتر هست چه تنوعی داشته باشه خرید ها.میشه لیست خرید معرفی کرد شخصیت رو خیلی کوتاه معرفی کرد برای فصول مختلف و مناسبت های مختلف... از حداقل تعداد که میتونه سه عطر باشه خنک و معتدل و گرم تا تعداد بیشتر درطبع های مختلف که دراین صورت توان هر فرد متفاوت هست.
اما قبل از این صحبت ها ممکنه هزینه های بسیاری بشه و بعد شاهد مثلا مجموعه 10یا 20 عطر یا خیلی بیشتر هستیم که 1 یا2 کار خنک و مابقی گرم یا تعداد زیادی در یک گروه بویایی قرار دارن.متوجه هستم که بزرگواری سلیقشون ممکنه بیشتر به یک سمت باشه و از اون دسته بندی عطر بیشتری تهیه کنه ولی احساس میکنم صحبت در موردش میتونه امثال بنده رو از سردر گمی نجات بده یا هزینه های غیرضروری صورت نگیره
خوش بو خوش پوش و خوش حال باشین
این ماجرای مفصلی هست شاخو برگ هم زیاد داره مثلا این نکته در ابتدا فرد تعدادی رو انتخاب و به مرور تهیه میکنه اما همچنان که دسترسی به دستریزو سمپل این روزها سهل تر شده همچنان تعداد زیادی تست داریم و مهارت بیشتر و تغییر سلیقه و در پی اون گزینه های بیشتر سر راهمون قرار میگیره.این دریا... اصلا بذلرین اینطور بگم:تو دیدی هیچ عاشق را که سیری بود ازین سودا تو دیدی هیچ ماهی را که او سیر شد ازین دریا؟؟؟؟؟
بعد از عرایض و پرحرفی بنده نعدادی عطر درام که تصمیم داریم برای همنشین های آینده شون کمی حساب شده تر با کمک شما تصمیم بگیرم:
#پارفوم دی امپایر کوئیر اوتومن Cuir Ottoman
#تیزیانا ترنزی لودانو نرو Laudano Nero
#بنتلی اینتنس ادو پرفیوم Bentley Intense EDP
#ژول ات مد استیر وی تو هیون Stairway To Heaven
#آزارو ویزیت مردانه Visit for Men
#لابوراتوریو الفکتیوو الامبر Alambar
#ماجدا بکالی تندر است له نویت Tendre est la Nuit
#فیلیپو سورچینلی اونوم اسکوسامی Scusami
#الفکتیو استودیو لومیر بلانچ Lumiere Blanche
#دانهیل ایندین صندل وود Indian Sandalwood
#د فرگرنس هوس توایلایت آو دی ایدولز لیمیتد ادیشن Twilight Of The Idols (Limited Edition)
در حال حاضر موجودی من هست که البته تق هرمس هم تموم شده و جزو واجبات من هست برای ماه آینده
همینطور #سرج لوتنس لئو فروید L'Eau Froide و #تیزیانا ترنزی سییِن Siene اولویت خریدهای بعدی من.
حالا هر سمتو سو و دسته بندی و خلاصه هر نوع انتقادو پیشنهادو پندو اندرز شما روی چشمای من
کلکسیون فعلی تون به نظرم خیلی نیش و خاص هست. ایشالا که تا جایی که میخواید بزرگتر بشه. خیلی از این عطرها رو نمیشناسم که بخوام نظر بدم. ولی به نظرم میرسه گزینه های ارزون/دم دستی و همچنین خنک کم دارید شاید؟
یکی از مسائلی که من در این مرحله باهاش مواجه شدم عطرهایی هستن که خریدم اما تموم کردنشون برام سخته. اغلب به این دلیل که بلایند بای بودن و اون قدرا عاشقشون نیستم. و دارن جا میگیرن. البته که فروختن همیشه گزینه هست، اما نمیدونم چرا این کار برای من انقدر سخت به نظر میاد. فکر میکنم هر چی آدم مراعات و برنامه ریزی کنه بعد از مدتی مواجه میشه با یه سری گزینه بلااستفاده. برای همین کلکسیونرا هر چند ماه یک بار یه سری عطر رو جدا میکنن و میدن بره یا میفروشن.
کلکسیون فعلی تون به نظرم خیلی نیش و خاص هست. ایشالا که تا جایی که میخواید بزرگتر بشه. خیلی از این عطرها رو نمیشناسم که بخوام نظر بدم. ولی به نظرم میرسه گزینه های ارزون/دم دستی و همچنین خنک کم دارید شاید؟
یکی از مسائلی که من در این مرحله باهاش مواجه شدم عطرهایی هستن که خریدم اما تموم کردنشون برام سخته. اغلب به این دلیل که بلایند بای بودن و اون قدرا عاشقشون نیستم. و دارن جا میگیرن. البته که فروختن همیشه گزینه هست، اما نمیدونم چرا این کار برای من انقدر سخت به نظر میاد. فکر میکنم هر چی آدم مراعات و برنامه ریزی کنه بعد از مدتی مواجه میشه با یه سری گزینه بلااستفاده. برای همین کلکسیونرا هر چند ماه یک بار یه سری عطر رو جدا میکنن و میدن بره یا میفروشن.
بله دقیقا واسه همین هرجا میرسم و هر عطر بازی میبینم ازش میپرسم (پرتقال/لیمو-جونیپر-چای)چی سراغ داری؟😅میدونم هم اینجا میشه هم توی فراگرانتیکا که نت های مورد علاقه ت رو توی صافی اضافه کرد و عطر هایی که شاملش میشن رو پیدا کرد ولی سخت میشه پیدا کرد که کدوم عطر ها شاخصه ی اصلیشون ایناست.یا حداقل گزینه هایی که میشناسم گرونن مث سیلور مانتن و... که دم دستی محسوب نمیشن
اتفاقا تو این مورد تو برند آزارو چندتا گزینه مد نظرمه کروم-کروم اکوا و کروم اکستریم و همینطور ارماف سیاژ و ... زیادن گزینه ها .
فروختن الان راحت شده .دل کندن بقول شما سخته.مگر اینکه گزینه ی بهتری رو بخوای جایگزین کنی.