شهرزاد شهرزاد
42
1403/04/15

بازخورد منفی

همه ی ما تجربه ش رو داشتیم. زمانی که با شوق و‌ ذوق عطری رو میخری و میزنی و بعد یهو یکی یه چیزی میگه که میمونی چی کار باید بکنی. تا حالا بازخورد منفی درباره عطرهاتون گرفتین از کسی؟ کدوم عطر؟ و چه حسی پیدا کردین؟

بد ترین باز خوردی که از یک نفرم گرفتم برای عطر Mon Paris #ایوسن لورن مون پاریس Mon Paris بود که از یکی از دوستانم گرفتم که درآمد بهم گفت که عطرت خیلی سنگینه و تنده 😑😑حالا کار به برداشت اشتباهش از رایحه ندارم بیشترین چیزی که باعث شد ناراحت بشم این بود که کسی این حرف رو بهم زد که از شدت بوی بد بدنش هیچ وقت جفتش نمینشستم یا اصلا نمی گذاشتم باهام تماس فیزیکی بر قرار کنه 😩 بیشتر به خاطر اینکه از یک آدم بد بو باز خورد بد گرفته بودم ناراحت بودم . و یک بار دیگر هم از همون فرد از  Halloween for Women #جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women باز خورد بد گرفتم که گفت پیفففف عطرتت بوی تافت میده 😕 و وقتی بهش گفتم بهتر بوی عرقه اصلا به خودش نگرفت و گفت دیقااا😑🤦🏻‍♀️

شکیبا شکیبا
1403/04/16

سلام 

اتفاقا من  میخواستم  امروز  سوالی بپرسم  از  دوستان

در مورد  توجیه کردن و آروم کردن خودمون وقتی بلایند بای یا خرید عطر ناموفقی داشتیم...

خوب شد  که شما اینو  پرسیدی

من عطری پارسال دکانتشو گرفتم و شش هفت ماه عاشقش بودم.فک میکردم عطر گمشدمو پیدا کردم .فصلش که رسید یعنی  پاییز بطری  کاملشو  خریدم‌.

یه روز رفتم لوازم آرایشی   و  بعد یک مدتی دیدم  فروشنده (اقا)اسپری خوشبو کننده  توی هوا زد. پرسیدم چرا؟ گفت مشتری میاد میزنیم.ولی من احساس کردم دروغ میگه.  از بوی عطر من خوشش نیومده بود.

یه بارم توی ماشین داداشم نشستم و داداشم شیشه پایین کرد و گفت چقد عطر زدی سرمون درد گرفت. (البته اینجا تقصیر خودمم بود. هوا هنوز خیلی خنک نشده بود و من  پاف زیاد اسپری کرده بودم) 

ببین چون  عطر افشان موجود داره نمیخوام اسمشو بگم  و نون کسیو آجر کنم. اصلا دوس ندارم کامنت منفی  اینجا بدم‌.همیشه سعی میکنم فضای عطر رو  فقط توضیح بدم تا هرکس کامنت منو خوند خودش تصمیم بگیره. چه بسا  که خودم با کامنتای (  عالیه خوشبوعه بوی بهشت میده)  افتادم توی چاه و این عطرو خریدم. 

فضای عطرو بهت میگم ولی اسمشو نه. 

الان  خودم زده شدم نه فقط به خاطر بازخورد ها.راستش بازخورد مردم برام  اونقدری اهمیت نداره چون عطر سلیقه ایه. من عطر میزنم  خودم حال کنم  نه اونها. دلیل  زده شدنم  شناخت بیشتر آکوردهای این عطره که در طول زمان فهمیدمشون.

چون  بوی غالب مشک داره و انیمالیک هست منو  یاد لوازم آرایش مادر بزرگ میندازه. انگار رفتی توی اتاق مادر بزرگی که کلی لوازم ارایش داره. حتی خواستم  به مامانم هدیه بدمش  که سنش بالاس ولی اونم خوشش نیومد و قبول نکرد. 

توی فرگرنتیکا هم خوندم و  نظرشون این بود که  بوی قدیمی طور داره. و مناسب سن بالاها.دیگه  زیاد  توضیح نمیدم .از شما هم میخوام اگه فهمیدی  اسمشو نگی ...

حالا با این تجربه بد  و چند میلیون پولی که ازم رفته  نمیدونم چطوری خودمو آروم کنم.فقط باید خودمو ببخشم .همین.😘🤗

شکیبا شکیبا
1403/04/16
در پاسخ به فاطی 🤍 :

بد ترین باز خوردی که از یک نفرم گرفتم برای عطر Mon Paris #ایوسن لورن مون پاریس Mon Paris بود که از یکی از دوستانم گرفتم که درآمد بهم گفت که عطرت خیلی سنگینه و تنده 😑😑حالا کار به برداشت اشتباهش از رایحه ندارم بیشترین چیزی که باعث شد ناراحت بشم این بود که کسی این حرف رو بهم زد که از شدت بوی بد بدنش هیچ وقت جفتش نمینشستم یا اصلا نمی گذاشتم باهام تماس فیزیکی بر قرار کنه 😩 بیشتر به خاطر اینکه از یک آدم بد بو باز خورد بد گرفته بودم ناراحت بودم . و یک بار دیگر هم از همون فرد از  Halloween for Women #جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women باز خورد بد گرفتم که گفت پیفففف عطرتت بوی تافت میده 😕 و وقتی بهش گفتم بهتر بوی عرقه اصلا به خودش نگرفت و گفت دیقااا😑🤦🏻‍♀️

چه حسود  بوده طرف😂

شهرزاد شهرزاد
1403/04/16
در پاسخ به فاطی 🤍 :

آخ آخ دقیقا این آدم هایی که بوی عرق میدن همیشه بدترین بازخوردها رو میدن. من نمیدونم چطوریه که بوی عرق اصولا تو جامعه پذیرفته شده تره تا بوی عطر تند. یعنی مثلا بی ادبانه ست که به کسی بگی بوی عرق میدی، ولی خیلی راحت آدما از یه عطر میگن که اذیت میشن. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/16
در پاسخ به شکیبا :

سلام 

اتفاقا من  میخواستم  امروز  سوالی بپرسم  از  دوستان

در مورد  توجیه کردن و آروم کردن خودمون وقتی بلایند بای یا خرید عطر ناموفقی داشتیم...

خوب شد  که شما اینو  پرسیدی

من عطری پارسال دکانتشو گرفتم و شش هفت ماه عاشقش بودم.فک میکردم عطر گمشدمو پیدا کردم .فصلش که رسید یعنی  پاییز بطری  کاملشو  خریدم‌.

یه روز رفتم لوازم آرایشی   و  بعد یک مدتی دیدم  فروشنده (اقا)اسپری خوشبو کننده  توی هوا زد. پرسیدم چرا؟ گفت مشتری میاد میزنیم.ولی من احساس کردم دروغ میگه.  از بوی عطر من خوشش نیومده بود.

یه بارم توی ماشین داداشم نشستم و داداشم شیشه پایین کرد و گفت چقد عطر زدی سرمون درد گرفت. (البته اینجا تقصیر خودمم بود. هوا هنوز خیلی خنک نشده بود و من  پاف زیاد اسپری کرده بودم) 

ببین چون  عطر افشان موجود داره نمیخوام اسمشو بگم  و نون کسیو آجر کنم. اصلا دوس ندارم کامنت منفی  اینجا بدم‌.همیشه سعی میکنم فضای عطر رو  فقط توضیح بدم تا هرکس کامنت منو خوند خودش تصمیم بگیره. چه بسا  که خودم با کامنتای (  عالیه خوشبوعه بوی بهشت میده)  افتادم توی چاه و این عطرو خریدم. 

فضای عطرو بهت میگم ولی اسمشو نه. 

الان  خودم زده شدم نه فقط به خاطر بازخورد ها.راستش بازخورد مردم برام  اونقدری اهمیت نداره چون عطر سلیقه ایه. من عطر میزنم  خودم حال کنم  نه اونها. دلیل  زده شدنم  شناخت بیشتر آکوردهای این عطره که در طول زمان فهمیدمشون.

چون  بوی غالب مشک داره و انیمالیک هست منو  یاد لوازم آرایش مادر بزرگ میندازه. انگار رفتی توی اتاق مادر بزرگی که کلی لوازم ارایش داره. حتی خواستم  به مامانم هدیه بدمش  که سنش بالاس ولی اونم خوشش نیومد و قبول نکرد. 

توی فرگرنتیکا هم خوندم و  نظرشون این بود که  بوی قدیمی طور داره. و مناسب سن بالاها.دیگه  زیاد  توضیح نمیدم .از شما هم میخوام اگه فهمیدی  اسمشو نگی ...

حالا با این تجربه بد  و چند میلیون پولی که ازم رفته  نمیدونم چطوری خودمو آروم کنم.فقط باید خودمو ببخشم .همین.😘🤗

منم همیشه میگم نظر آدما برام مهم نیست، ولی واقعیت اینا که آخرش هست. کامنت خیلی بد گرفتن یه تاثیر عجیبی رو بالاترین اعتماد به نفسها هم میذاره. رو نظر آدم درباره اون عطر هم تاثیر میذاره. در مواقعی که آدم قطعا مطمئنه که عطر مورد نظر رو دوست داره هم مثل تیریه که به قلبش زده میشه. انگار مثلا یکی از حیوون خونگیت بد بگه. (اگر دقت کرده باشید خیلی پذیرفته شده تره که آدم احترام سگ یا گربه کسی رو که علاقه ای هم بهشون نداره نگه داره و حداقل چیزی نگه.)  

این در حالیه که ما تو سیر تحول سلیقه بویایی مون یه مسیری رو داریم طی میکنیم که اطرافیان غیر کلکسیونرمون نمیکنن. مثلا قرار نیست اصلا که همکار من از «یوت دو» قدیمی استه لودر من خوشش بیاد. اگر بیاد عجیبه. یه بار هیپنوتیک پویزن، که تازه خیلی عطر قدیمی آشنایی هم هست، رو زده بودم که یه همکاری گفت بوی کرم میاد! ای بابا! چطور فرق بین این شاهکار تلخ و شیرین و لوسیون بدنهای چرت داروخونه رو میشه متوجه نشد؟ 

این سوالتون هم جالبه. آره این فرایند «آروم کردن» رو برای منم جالبه بدونم بقیه چه کار میکنن درباره ش. اصولا یکی از دلایلی که من به لطافه ها در یه دوره ای روی آوردم اینه که ریسک مالی کمتری دارن. و فکر میکنم کلا صحبتهای اطرافیانی که کلکسیونر نیستند هم تاثیر داره روی دشوارتر شدن این «آروم کردن.» «چقدر میخری بسه دیگه» و «باز گند زدی» ای به هر حال همیشه تو ذهن ما هست! 

سلام عرض ادب 

از اونجایی که ادکلن خیلی سلیقه ای هست برام مهم نیست شخصی بازخورد منفی بده چون مطمئن میشم فقط سلیقه اش با من متفاوته

یکی از اعضای خانواده هست که سلیقش دقیقا برعکس منه همیشه متقابلاً بهم میگیم که اصلا از سلیقه بویایی هم خوشمون نمیاد البته به شوخی نه که بخواهیم توهین کنیم و به شخصه سعی میکنم اگر با ایشون قرار جایی برم پاف کمتری از ادکلن هام بزنم که اذیت نشن 

کلا افرادی که بوی عرق میدن باهشون صحبت کن اکثرا توجیحشون اینه که به بوی عطر حساسیت دارن و سردرد میگیرن. کسی نیست بگه باشه به بوی عطر حساسی ولی لااقل حمام و شستن لباست رو بزار در الویت لعنتی 😂 عطر نزن ولی نه اینکه  بوی بد بدنت فضا رو مسموم کنه

تازه وقتی هم عطر میزنن باید نشست گریه کرد با اون انتخابهاشون.

در پاسخ به شکیبا :

چه حسود  بوده طرف😂

چی بگم والا فکر کنم بوی خوب عطر براش تند تر از بوی عرق بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در پاسخ به شهرزاد :

آخ آخ دقیقا این آدم هایی که بوی عرق میدن همیشه بدترین بازخوردها رو میدن. من نمیدونم چطوریه که بوی عرق اصولا تو جامعه پذیرفته شده تره تا بوی عطر تند. یعنی مثلا بی ادبانه ست که به کسی بگی بوی عرق میدی، ولی خیلی راحت آدما از یه عطر میگن که اذیت میشن. 

وایی دیقاا حرف دلم رو زدی من خودمم وقتی کسی بوی عرق میده  خجالت میکشم بهش بگم سعی میکنم غیر مستقیم بگم و بخاطر این نمیتونم بگم چون خودم فوبیا اینو دارم که بدنم بوی بد بده و خدایی نکرده کسی  بهم بگه بدنت بو میده سکتتههه میکنم 😩🤦🏻‍♀️

دوستای عزیزم،بخاطرهمینه همه میگن قبل از خریدن عطرهای اوجینال(قیمت نجومی در ایران)اول تست دکانت کنین،واقعا یهوهیچکس نمیره فلان عطری که تست نشده رو بخره!

بازم موضع چندوجهی هستش؛

اولاعطرباید به سلیقه خودتون خوش بیاد.

دوماتابستونی/زمستونی بودن عطر رو حتما درنظربگیرین

سوما به اصطلاح خودمونی حموم نکنین زیر اسپری کردن عطر

چهارما،الان جز بعضی ازلاین های عطرسازی،همه سعی در ساخت عطرهایی دارن که نظرعمومی روجلب کنن که صدالبته قوی ترین تبلیغاته.

پنجما به نظر دیگران باید احترام بذاریم.

ششم هرکی هم عطرتون رو دوس داشت  وپرسید،اسمشو بگین :)

به همین فرمون،خوشبو وسرزنده باشین🌻

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟