شهرزاد شهرزاد
42
1403/04/15

بازخورد منفی

همه ی ما تجربه ش رو داشتیم. زمانی که با شوق و‌ ذوق عطری رو میخری و میزنی و بعد یهو یکی یه چیزی میگه که میمونی چی کار باید بکنی. تا حالا بازخورد منفی درباره عطرهاتون گرفتین از کسی؟ کدوم عطر؟ و چه حسی پیدا کردین؟

من همیشه با خرید عطرهای تام فورد با شکست رو به رو شدم! اصلا انگار تام فورد و محصولاتش رو اصلا نباید استفاده کنم! هیچ محصولی از تام فورد ذائقه من نبوده!! 

تام فورد توسکان لدر

گری وتیور

عود وود

و ....

شهرزاد شهرزاد
1403/04/19
در پاسخ به کاید امیر :

کلا افرادی که بوی عرق میدن باهشون صحبت کن اکثرا توجیحشون اینه که به بوی عطر حساسیت دارن و سردرد میگیرن. کسی نیست بگه باشه به بوی عطر حساسی ولی لااقل حمام و شستن لباست رو بزار در الویت لعنتی 😂 عطر نزن ولی نه اینکه  بوی بد بدنت فضا رو مسموم کنه

تازه وقتی هم عطر میزنن باید نشست گریه کرد با اون انتخابهاشون.

دقیقا... دقیقا...

شهرزاد شهرزاد
1403/04/19
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام عرض ادب 

از اونجایی که ادکلن خیلی سلیقه ای هست برام مهم نیست شخصی بازخورد منفی بده چون مطمئن میشم فقط سلیقه اش با من متفاوته

یکی از اعضای خانواده هست که سلیقش دقیقا برعکس منه همیشه متقابلاً بهم میگیم که اصلا از سلیقه بویایی هم خوشمون نمیاد البته به شوخی نه که بخواهیم توهین کنیم و به شخصه سعی میکنم اگر با ایشون قرار جایی برم پاف کمتری از ادکلن هام بزنم که اذیت نشن 

خوبه که مراعات میکنید. من راستش بدجوری به اورسپری کردن اعتیاد پیدا کردم و کلا قابل کنترل نیست برام. دائما میخوام تاپ نت عطرها تو بینیم باشه. (در ۷۰ درصد مواقع به دلیل کنترل بوهای اطراف هم هست، چون کارم طوریه که تو محیط کارگری باید برم.) بنابراین تنها انعطافم نوع عطریه که انتخاب میکنم. خنک و دارای پخش کم، اگر خیلی بخوام به کسی لطف کنم :)

Amir Amir
1403/04/23

من همچین بازخوردهایی از طرف آدم های حسود و... گرفتم

اما چون نظر چنین آدمایی واسم اهمیت نداره از عطرام میزنم و لذت میبرم

اگه خودم از عطری خوشم اومد کاری به بازخورد دیگران ندارم( البته غیر از صورتی که همه بگن عطرت بدبوه )

همین که خودم خوشم میاد واسم کافیه و کاری به بازخورد های منفی افراد ندارم

درود.

چنین حسی رو با عطر دولچه گابانا بلو اینتنس گرفتم.یک روز صبح پوشیده بودمش و سوار تاکسی شدم و یک خانمی هم جلو بود و بوی عطرم استشمام شد و برگشت یه نگاه بهم کرد و برگشت، یه حالت معذب بودنی بهم دست داد که باعث شد دیگه از این عطر برای خودم استفاده نکنم.اصلا از رایحه سنتتیکش خوشم نمیاد.

Blanca Blanca
1403/04/23

من عطر تام فورد وایت پچولی رو خیلی دوست دارم و کلی ساله همیشه بین عطرام دارمش.دوبار دوجا دوتا بازخورد ازش گرفتم که دودستی زدم توی سرم.یه بار سرکار صبح زده بودم و نظافتچی اتاقمون با کلی غر و حق به جانب و دعوا اومد گفت چه بوی بدی میاد حالم داره بهم میخوره کی از این تمیز کننده دستشویی زده به خودش🤦🏻‍♀️ یه بارم توی جمعی بودم یکی بلند گفت حس میکنم وسط امامزده م و حالت روحانی دارم با این بوی گلاب،بقیه هم کر کر شروع کردن خندیدن😅😅 این دوجا نمیدونک چه حسی بود،شرم،خجالت،ناراحتی ولی شروع کردم به کوچولو شدن و توی خودم جمع شدن😂😂

شهرزاد شهرزاد
1403/04/25
در پاسخ به سروش محجوب :

درود.

چنین حسی رو با عطر دولچه گابانا بلو اینتنس گرفتم.یک روز صبح پوشیده بودمش و سوار تاکسی شدم و یک خانمی هم جلو بود و بوی عطرم استشمام شد و برگشت یه نگاه بهم کرد و برگشت، یه حالت معذب بودنی بهم دست داد که باعث شد دیگه از این عطر برای خودم استفاده نکنم.اصلا از رایحه سنتتیکش خوشم نمیاد.

چه نگاه سنگینی بوده!

شهرزاد شهرزاد
1403/04/25
در پاسخ به Blanca :

من عطر تام فورد وایت پچولی رو خیلی دوست دارم و کلی ساله همیشه بین عطرام دارمش.دوبار دوجا دوتا بازخورد ازش گرفتم که دودستی زدم توی سرم.یه بار سرکار صبح زده بودم و نظافتچی اتاقمون با کلی غر و حق به جانب و دعوا اومد گفت چه بوی بدی میاد حالم داره بهم میخوره کی از این تمیز کننده دستشویی زده به خودش🤦🏻‍♀️ یه بارم توی جمعی بودم یکی بلند گفت حس میکنم وسط امامزده م و حالت روحانی دارم با این بوی گلاب،بقیه هم کر کر شروع کردن خندیدن😅😅 این دوجا نمیدونک چه حسی بود،شرم،خجالت،ناراحتی ولی شروع کردم به کوچولو شدن و توی خودم جمع شدن😂😂

دقیقا سردمدار کامنتهای منفی همین دو تا هستن. اینکه بوی اسپری خوشبوکننده توالت میدی و بوی حرم. خدارو شکر من هیچ کدوم رو هم نمیفهمم! اگر آدم عطر خوب باکیفیت بزنه و فیدبک منفی بگیره به سادگی نشونه ی ضعف درک بویایی آدمها، عدم تشخیص نت ها و آکوردهای پیچیده س. یعنی یه نتی رو میگیره و درست نمیگیره و برای اینکه ذهن تنبلی داره از لحاظ بویایی، فوری میچسبونه به تنها چیزی که میشناسه، مثلا عطر حرم.

شهرزاد شهرزاد
1403/04/25
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

من همیشه با خرید عطرهای تام فورد با شکست رو به رو شدم! اصلا انگار تام فورد و محصولاتش رو اصلا نباید استفاده کنم! هیچ محصولی از تام فورد ذائقه من نبوده!! 

تام فورد توسکان لدر

گری وتیور

عود وود

و ....

دقیقا، منم تام فورد باز نیستم. هر دفعه چیزی ازشون بو کردم به نظرم زیادی تلخ اومده، به نظرم تام فورد رو بذارید کنار. انقدر برند خوب هست! اگر عطرافشان جان همت کنه بیاره :)

Golnoosh Golnoosh
1403/04/25

سلام عزیزم 🌹 عجب سوالی...

دو سال پیش در یک شب سرد زمستانی ، عطر لاویه بل که تازه یک دکانت کوچولو ازش به دستم رسیده بود رو با ذوق استفاده کردم و نیم ساعت بعد دوستم با باباش اومدن دنبالم که پدرشون قرار بود لطف کنن ما رو برسونن جایی... تا نشستم تو ماشین شون، باباش گفت گلنوش عجب عطر پاکستانی سه تا پنج هزار تومنی ای زده!!!

قیافه من که اون زمان برای اون ۵ میل چند صد هزار تومان پول داده بودم دقیقا شبیه این ایموجی شد🤯

جالب اینه خود اون بنده خدا به طرز فجیعی بوی نامطبوعی داشتن !

بقیه اون عطرو دادم به برادرم که می‌گفت خیلی این رایحه رو دوست داره و تا امروز دیگه سمت اون عطر نرفتم و حتی وقتی یادم میاد یجوری میشم باز...

سلامت و پیروز باشید..

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟