همه ی ما تجربه ش رو داشتیم. زمانی که با شوق و ذوق عطری رو میخری و میزنی و بعد یهو یکی یه چیزی میگه که میمونی چی کار باید بکنی. تا حالا بازخورد منفی درباره عطرهاتون گرفتین از کسی؟ کدوم عطر؟ و چه حسی پیدا کردین؟
سلام عزیزم 🌹 عجب سوالی...
دو سال پیش در یک شب سرد زمستانی ، عطر لاویه بل که تازه یک دکانت کوچولو ازش به دستم رسیده بود رو با ذوق استفاده کردم و نیم ساعت بعد دوستم با باباش اومدن دنبالم که پدرشون قرار بود لطف کنن ما رو برسونن جایی... تا نشستم تو ماشین شون، باباش گفت گلنوش عجب عطر پاکستانی سه تا پنج هزار تومنی ای زده!!!
قیافه من که اون زمان برای اون ۵ میل چند صد هزار تومان پول داده بودم دقیقا شبیه این ایموجی شد🤯
جالب اینه خود اون بنده خدا به طرز فجیعی بوی نامطبوعی داشتن !
بقیه اون عطرو دادم به برادرم که میگفت خیلی این رایحه رو دوست داره و تا امروز دیگه سمت اون عطر نرفتم و حتی وقتی یادم میاد یجوری میشم باز...
سلامت و پیروز باشید..
عطر پاکستانی دیگه نشنیده بودیم تا حالا. عجب روایتی! پس دکانت پنج میل حیف شد :)
از هر نوع عطری که فکرشو بکنی بهم بد گفتن. از Versace Eros EDT و Le Couvent Eau des Missions بگیر تا Serge Lutens Chergui و Lattafa Raghba
اگه نظر بقیه واسم مهم بود باید نصف بیشتره عطرامو تا الان دور ریخته بودم!
به قول ریک سنچز:
Your boos mean nothing, I've seen what makes you cheer
#رساسی شهره پور هوم Shuhrah Pour Homme ...
حس خاصی نگرفتم.. خوب نظرشون رو. گفتند
#رساسی شهره پور هوم Shuhrah Pour Homme ...
حس خاصی نگرفتم.. خوب نظرشون رو. گفتند
باز اون عطر رو همونجا و کنار اون آدم زدید یا نه؟
از هر نوع عطری که فکرشو بکنی بهم بد گفتن. از Versace Eros EDT و Le Couvent Eau des Missions بگیر تا Serge Lutens Chergui و Lattafa Raghba
اگه نظر بقیه واسم مهم بود باید نصف بیشتره عطرامو تا الان دور ریخته بودم!
به قول ریک سنچز:
Your boos mean nothing, I've seen what makes you cheer
رغبه که خیلی عطر سختیه! خودتون دوستش دارین؟
رغبه که خیلی عطر سختیه! خودتون دوستش دارین؟
آره! البته تو همون سبک #سنت استوری 24 گلد 24 Gold و شاید خیلی عطرای دیگهمو بیشتر از رغبه دوست دارم. ولی ارزش واقعی اون عطرا به همین فرقشون با رغبهست.
باز اون عطر رو همونجا و کنار اون آدم زدید یا نه؟
نه... ولی بعدا جاهای دیگه استفاده کردم
سلام و عرض ادب به شما سرکار خانم شهرزاد🌹
دو عطری که لحظه خرید برام خوشااااایند
و بعد از خرید ، تست ، بازخورد نابودم کرد
هرکی بو میکرد میگفت پسر این چیه خریدی این دیگه چه بویی میده
این موضوع برای حدود ۸ سال پیش هست هر جوفتش
#زرجوف مور دن ووردس More Than Words
سلام و عرض ادب به شما سرکار خانم شهرزاد🌹
دو عطری که لحظه خرید برام خوشااااایند
و بعد از خرید ، تست ، بازخورد نابودم کرد
هرکی بو میکرد میگفت پسر این چیه خریدی این دیگه چه بویی میده
این موضوع برای حدود ۸ سال پیش هست هر جوفتش
#زرجوف مور دن ووردس More Than Words
اون زرجوف به دلیل عود طبیعیه بازخورد بد داشته باشه. اما اطرافیان عوام اصولا عوام هستند دیگه. فرق عود گرون و ارزون رو هم نمیفهمن. تروساردیه برام عجیبه که بازخورد بد داشته. دیگه استفاده نکردید ازشون یا تموم کردید بطری ها رو؟
اون زرجوف به دلیل عود طبیعیه بازخورد بد داشته باشه. اما اطرافیان عوام اصولا عوام هستند دیگه. فرق عود گرون و ارزون رو هم نمیفهمن. تروساردیه برام عجیبه که بازخورد بد داشته. دیگه استفاده نکردید ازشون یا تموم کردید بطری ها رو؟
تروساردی یک رایحه به شدت ساده افتر شیوی قدیمی داشت، یک خرید اشتباه بود برام
زرجوف هم اولش برام خوب و عالی بود ولی بعد از خرید و بعد از اینکه به خودم اومدم دیدم واویلا بو عطر مشهدی میده ( خوده خوده عطر مشهدی)
برای تست نزدیکشم نشید روزی😄😄😄