شهرزاد شهرزاد
42
1403/04/15

بازخورد منفی

همه ی ما تجربه ش رو داشتیم. زمانی که با شوق و‌ ذوق عطری رو میخری و میزنی و بعد یهو یکی یه چیزی میگه که میمونی چی کار باید بکنی. تا حالا بازخورد منفی درباره عطرهاتون گرفتین از کسی؟ کدوم عطر؟ و چه حسی پیدا کردین؟

فرهاد فرهاد
1403/06/02

درود بر شما خانم شهرزاد گرامی

هفته پیش دخترمو بردم کلاس موسیقی، قبل حرکت دو پاف از زرجف تورینو 21 رو ساعدم زدم. موقع رسیدن به مقصد حس کردم زیاد رایحه عطر رو حس نمیکنم و قبل پیاده شدن از ماشین مجدد یک پاف به لباسم زدم و رفیتم داخل آموزشگاه، بعد اینکه سرکلاس رفتیم و نشستیم، اون موقع تازه یادم افتاد گه اصلا حواسم به موقعیت مکانی نبوده، چون اولا اتاق کوچیک بود و بعدشم درش با این عایق های صدا پوشیده بود و کاملا کیپ بود😄 قبل اینکه استاد بیاد داخل از دخترم پرسیدم بوی عطرم زیاد نیست، گفت من حس نمیکنم(خیالم راحت شد و نشستیم) بعد نیم ساعت که کلاس تموم شد و هنرآموز بعد اومد داخل و ما که خواستیم بریم درو پشت سرمون ببندم، که استاد گفتم فلانی بیزحمت بزارید در باز باشه... انگار با پتک کوبیدن تو سرم😄 چون زیاد اهمیت میدم که باعث رنجش دیگران نشم و معمولا حتی برای عطرهای خنک هم تعداد پاف کم میزنم اما اون روز فراموش کردم و تجربه خوبی شد.

بعضی اوقات اطرافیان ما ممکنه جدا از نپسندیدن رایحه، کلا به عطر حساسیت داشته باشن و باید مراعات کنیم

ثمینا ثمینا
1403/07/06

تنها بازخورد منفی که من از عطر گرفتم، مربوط به miss dior le parfum  بوده. 

برای یک مراسم شب، این عطر رو به داخل پیراهن که  توی کاور بود اسپری کردم و با خودم بردم آرایشگاه که اونجا بپوشم و برم. وقتی کاور رو باز کردم، خانمی که تو آرایشگاه کمک میکرد و باید زیپ رو می‌بست ، صورتش در هم فرورفت و دماغش رو گرفت و از من پرسید که آیا ضدعرق نیاوردم بزنم؟! یعنی تصور کرد این بوی عرقه و مال بدن منه! حالا چله زمستون هم بود... 

... نمی‌دونم. تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که شاید به خاطر نت پچولی باشه؟ 

من از همین ترس بازخورد درباره پچولی، Angel  رو سالهاست در فضاهای عمومی نمی‌زنم. گرچه من بازخورد بدی نگرفتم ازش ولی خب اون به بازخورد منفی در سراسر جهان معروفه. 

ولی دیگه خسته شدم. به شخصه این زمستون با Angel Muse  محبوبم زندگی خواهم کرد ببینم کی میخواد جیک بزنه. 

شهرزاد شهرزاد
1403/07/06
در پاسخ به ثمینا :

تنها بازخورد منفی که من از عطر گرفتم، مربوط به miss dior le parfum  بوده. 

برای یک مراسم شب، این عطر رو به داخل پیراهن که  توی کاور بود اسپری کردم و با خودم بردم آرایشگاه که اونجا بپوشم و برم. وقتی کاور رو باز کردم، خانمی که تو آرایشگاه کمک میکرد و باید زیپ رو می‌بست ، صورتش در هم فرورفت و دماغش رو گرفت و از من پرسید که آیا ضدعرق نیاوردم بزنم؟! یعنی تصور کرد این بوی عرقه و مال بدن منه! حالا چله زمستون هم بود... 

... نمی‌دونم. تنها چیزی که میتونم حدس بزنم اینه که شاید به خاطر نت پچولی باشه؟ 

من از همین ترس بازخورد درباره پچولی، Angel  رو سالهاست در فضاهای عمومی نمی‌زنم. گرچه من بازخورد بدی نگرفتم ازش ولی خب اون به بازخورد منفی در سراسر جهان معروفه. 

ولی دیگه خسته شدم. به شخصه این زمستون با Angel Muse  محبوبم زندگی خواهم کرد ببینم کی میخواد جیک بزنه. 

احتمالا طرف از این دسته افرادی بوده که با هرگونه بوی رز سریعا یاد بوی پا می افتن. یا عطر مشابهی رو کسی میزده در اطرافش همیشه که بوی عرق هم همزمان میداده. اینارو من محتملتر از جریان پچولی میدونم. ولی کامنتتون باعث شد هوس کنم انجل میوزم رو از داخل کمد دربیارم و یه پاف بزنم و چه میچسبه تو این هوای بارونی امشب تهران... 

ثمینا ثمینا
1403/07/08
در پاسخ به شهرزاد :

احتمالا طرف از این دسته افرادی بوده که با هرگونه بوی رز سریعا یاد بوی پا می افتن. یا عطر مشابهی رو کسی میزده در اطرافش همیشه که بوی عرق هم همزمان میداده. اینارو من محتملتر از جریان پچولی میدونم. ولی کامنتتون باعث شد هوس کنم انجل میوزم رو از داخل کمد دربیارم و یه پاف بزنم و چه میچسبه تو این هوای بارونی امشب تهران... 

چه جالب و عجیب. آره به اینکه می‌تونه به رز ربط داشت باشه اصلا فکر نکرده بودم. 

بله واقعاً انجل میوز تو این هوا میچسبه. خوشحالم اینقدر خوش سلیقه‌اید 😉😘

ثمینا ثمینا
1403/07/08
در پاسخ به شهرزاد :

چه جالب و عجیب. آره به اینکه می‌تونه به رز ربط داشت باشه اصلا فکر نکرده بودم. 

بله واقعاً انجل میوز تو این هوا میچسبه. خوشحالم اینقدر خوش سلیقه‌اید 😉😘

سلام شهرزاد جان🌺

راستش من از تنها عطری که بازخورد منفی گرفتم ،  عطر عود مود  لطافه بوده😄   اون روزی که پوشیدمش از دونفر از دوستام بازخورد منفی گرفتم.  هر جفتشون بهم گفتن که ازم بعیده  این عطرو استفاده کنم😄   خلاصه اینقدر  تضعیف روحیه شدم که نمیدونستم چطوری برگردم خونمون...  احساس میکردم از کنار هرکسی  که  رد میشم ، یه ابر سبز رنگِ بدبو   منو همراهی میکنه😂😂 

خلاصه که دیگه اصلا و ابداً    استفاده اش نکردم.

شهرزاد شهرزاد
1403/07/10
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام شهرزاد جان🌺

راستش من از تنها عطری که بازخورد منفی گرفتم ،  عطر عود مود  لطافه بوده😄   اون روزی که پوشیدمش از دونفر از دوستام بازخورد منفی گرفتم.  هر جفتشون بهم گفتن که ازم بعیده  این عطرو استفاده کنم😄   خلاصه اینقدر  تضعیف روحیه شدم که نمیدونستم چطوری برگردم خونمون...  احساس میکردم از کنار هرکسی  که  رد میشم ، یه ابر سبز رنگِ بدبو   منو همراهی میکنه😂😂 

خلاصه که دیگه اصلا و ابداً    استفاده اش نکردم.

قابل درکه، خیلی عطر عجیبیه عود مود!

memio memio
1403/07/11

زیااااااد، فقط هم از همسرم، هرچی بزنم غر میزنه و ایراد میگیره. ببینید چققققدر عاشق عطرم ک با اینهمه نقد و تو ذوق زدن آقا من هنوز عطر بدستم. آرزوی شنیدن یک جمله مثبت مونده ب دلم☹️

رضا رضا
1403/07/12

جامعه عطر باز ایران نسبت به کل جامعه خیلی کوچیکه برای همین خیلی ها هنوز با بوی عطرهایی که عطر بازها استفاده میکنن اشنا نیستن حتی اسمش رو نمیدونن.

من با این که عطر زیاد استفاده میکنم ولی همیشه رایحه عطر توسکان لدر یا خیلی از چرم های دیگه برام یاد آور بوی خاکشیر هست! ولی چون به مشامم اشنا هست متوجه میشم که بوی عطر هست!

مغز هر ادمی یجور پردازش میکنه بو رو و ممکنه هر بویی یه مموری تو ذهن هر کسی داشته باشه! برای همین زیاد به حرف دیگران اهمیت ندید چون توی این آشفته بازار عطر ایران تقصیری ندارن.

تعداد پاف هر عطر و لباسی هم که میپوشید خیلی تاثیر گذاره ولی واقعیت اینکه خیلی از عطرهای معروف و یا حتی گرون هم بوی خوبی نمیدن!

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟