فاطی 🤍 فاطی 🤍
20
1403/04/15

شما چه گروه بویایی رو میپسندید ؟

سلام به همگی امیدوارم که حال همه خوب باشه🙏🏻 یک سوالی یک مدت خیلی فکرمو درگیر کرده بود (قبل از اینکه با اطرافشان آشنا بشم) اونم این بود که سلیقه عطری من چیه یا چه گروه بویایی رو می‌پسندم،خوب تنها جوابی که می‌تونستم به خودم بدم این بود که من از عطرهای میوه‌ای شیرین خوشم میاد و هر عطری که بوی قالب گل نداشت از نظرم میوه‌ای بود. ولی خب از وقتی که با اطرافشان آشنا شدم نه تنها خیلی بهتر گروه‌های بویایی رو شناختم بلکه سلیقه عطریم رو فهمیدم و دیگر می ‌دونم چه عطرهایی رو می‌پسندم. 

شما چه گروه بویایی رو می‌پسندید؟

من ۱- گلی میوه ایی.   ۲_گلی میوه ایی شیرین.  ۳-شرقی گلی    ۴-شرقی وانیلی 

[EDITED] 1403/04/16 11:22

سلام وقتتون بخیر 

من خیلی روایح شرقی ادویه ای رو دوست دارم بعدش شرقی وانیلی و در درجه سوم هم روایح چوبی 

به روایح چرمی هم اگر خلاقانه و غیر سنتی باشه علاقه دارم 

۳

شکیبا شکیبا
1403/04/16

سلام تا عطرهای زیادی رو  تست نکنی نمیتونی بفهمی سلیقت چیه. متاسفانه باید هزینه  بدی  ...با بوییدن و مخصوصا تجربه استفاده ... نظرات شخصیه زیاد اکتفا نکن...

من خودم پارسال همین موقع  دنبال  بوی گل هایی مثل رز و مریم بودم که خیلی طبیعی  باشه.  ولی الان فهمیدم بوی شامپویی و تمیزی دوس دارم .حتی اگه مصنوعی باشه. روایح  تازه و واقعی  رو نتونستم پیدا کنم. گل رز نهایت بوی گلاب بده . مشک بوی  بدن بده . و....

دیگه دنبال عطرهای ساده  و معمولی هستم. بیشتر هم  گلی میوه ای دوس دارم  که  اگه میوه غالب تر باشه  شاد تر و جوون تره. 

وانیلی  و گورماند هم خوبه واس زمستون...

البته سن هم مهمه.من مامانم  عاشق بوی یاسه.میگه  یاس  برام بخر.

یه چیز دیگم هست .اینه که  اگه من معتاد عطر نمیشدم  به همون  عطرهای  معمولی هم رضایت میدادم‌ . الان که  معتاد و وابسته شدم   همش میخوام تجربه کنم..بخرم.بدبخت بشم و آخرش بگم اینم نه.  یکی دیگه

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقتتون بخیر 

من خیلی روایح شرقی ادویه ای رو دوست دارم بعدش شرقی وانیلی و در درجه سوم هم روایح چوبی 

به روایح چرمی هم اگر خلاقانه و غیر سنتی باشه علاقه دارم 

چه خوش سلیقه 🥰

در پاسخ به چیناسکی :

۳

سلام ببخشید مگه عطر مردانه شرقی گلی داریم ؟ یا منظورتون عطر زنانست

در پاسخ به شکیبا :

سلام تا عطرهای زیادی رو  تست نکنی نمیتونی بفهمی سلیقت چیه. متاسفانه باید هزینه  بدی  ...با بوییدن و مخصوصا تجربه استفاده ... نظرات شخصیه زیاد اکتفا نکن...

من خودم پارسال همین موقع  دنبال  بوی گل هایی مثل رز و مریم بودم که خیلی طبیعی  باشه.  ولی الان فهمیدم بوی شامپویی و تمیزی دوس دارم .حتی اگه مصنوعی باشه. روایح  تازه و واقعی  رو نتونستم پیدا کنم. گل رز نهایت بوی گلاب بده . مشک بوی  بدن بده . و....

دیگه دنبال عطرهای ساده  و معمولی هستم. بیشتر هم  گلی میوه ای دوس دارم  که  اگه میوه غالب تر باشه  شاد تر و جوون تره. 

وانیلی  و گورماند هم خوبه واس زمستون...

البته سن هم مهمه.من مامانم  عاشق بوی یاسه.میگه  یاس  برام بخر.

یه چیز دیگم هست .اینه که  اگه من معتاد عطر نمیشدم  به همون  عطرهای  معمولی هم رضایت میدادم‌ . الان که  معتاد و وابسته شدم   همش میخوام تجربه کنم..بخرم.بدبخت بشم و آخرش بگم اینم نه.  یکی دیگه

سلام شکیبا جان  دیقاا عطر ها فصل دارن مثلاً خود من عاشق اینم    تابستان عطر هام بوی شامپو بدن های میوه ایی بدن پاییز دوست دارم بوی پودری بدم   زمستونم خوراک شرقی وانلیه و قبول دارم ماهایی که عطر بازیم اصلا روایح ساده رو نمی پسندیم خودم از دست خودم کلافم ، از قبل یه ادکلن رو انتخاب میکنم که بخرم  ولی وقتی میرم توی مغازه سی تا ادکلن دیگه بو میکنم ، انگار میخام شوهر انتخاب کنم 🤦🏻‍♀️😂

شکیبا شکیبا
1403/04/16
در پاسخ به فاطی 🤍 :

سلام شکیبا جان  دیقاا عطر ها فصل دارن مثلاً خود من عاشق اینم    تابستان عطر هام بوی شامپو بدن های میوه ایی بدن پاییز دوست دارم بوی پودری بدم   زمستونم خوراک شرقی وانلیه و قبول دارم ماهایی که عطر بازیم اصلا روایح ساده رو نمی پسندیم خودم از دست خودم کلافم ، از قبل یه ادکلن رو انتخاب میکنم که بخرم  ولی وقتی میرم توی مغازه سی تا ادکلن دیگه بو میکنم ، انگار میخام شوهر انتخاب کنم 🤦🏻‍♀️😂

اره شاید  از  اب و هوا و طبع بدن هم  باشه.  زمستون  از عطرای  تابستونیم کلا فاصله میگیرم😂

شوهرو خوب اومدی🤭😂

Mercedes Mercedes
1403/04/16

عطر های باربرشاپی در پاییز 

چوبی و یا عودی،چرمی،شرقی وانیلی و... در زمستان 

گلی و میوه ای،سبز برای فصل بهار 

دریایی و اوزونیک برای تابستان 

در پاسخ به شکیبا :

اره شاید  از  اب و هوا و طبع بدن هم  باشه.  زمستون  از عطرای  تابستونیم کلا فاصله میگیرم😂

شوهرو خوب اومدی🤭😂

😂🤦🏻‍♀️

در پاسخ به Mercedes :

عطر های باربرشاپی در پاییز 

چوبی و یا عودی،چرمی،شرقی وانیلی و... در زمستان 

گلی و میوه ای،سبز برای فصل بهار 

دریایی و اوزونیک برای تابستان 

چه خوب 🥰

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت