سلام به همه اساتید سایت یه سوال از آقا دانیال داشتم یه هر دوستی که در زمینه تست عطرهای گرلن تجربه داره دوتا از بهترین عطرهای گرلن لهوم خاص باشه ماندگاری بالا باشه خوش رایحه باشه ترجیحا برای فصل پاییز و زمستان ترجیحا چرمی نباشه رایحه های کهربا مانند دوست دارم مثل نت آخره دیویدوف زینو ممنون از آقا دانیال و همه دوستان سه مورد هم معرفی کنید ممنون میشم سن ۴۰ به بالا و ترجیحا ریفوموله نشده باشه تمام مشخصات کامل باشه ببینم میتونم پیدا کنم 🙏🙏🙏
#گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP
#گرلن آمبره اترنل Ambre Eternel
#گرلن لهوم آیدیل اکستریم (آیدل اکستریم) L'Homme Idéal Extrême
دو تا اولی اگه هزار میلیارد هم بود اگه گیرتون آمد حتما تهیه کنید... فکر کنم تو بازار باشه... آخری هم خیلی شیک و با ارزشه...
اگر از لاین لوم ایدل میخواید عطر تهیه کنید قطعا فلنکر ادوپرفیوم بهترین انتخاب شماست ، از هرمنظر عطرکاملیه اگر بچ کد قدیمیشوپیدا کنید که چه بهتر
#گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP
دو تا اولی اگه هزار میلیارد هم بود اگه گیرتون آمد حتما تهیه کنید... فکر کنم تو بازار باشه... آخری هم خیلی شیک و با ارزشه...
مممنون آقا دانیال که وقت گذاشتی و توضیح دادیدلطف جنای عالی مستعدام راستش از بچگی به عطر ادکلن علاقه داشتم و هر کسی که عطر میزد برام جالب بود استشمام میکردم و کنجکاو بودم این بو منو یاد چی میندازه و خیلی تصورات دوران نوجوانی گذشت تا الان تو این دوسال اخیر دوباره وارد عطر شدم و اون حس کنجکاوی و اون احساس های درونی و عاطفی ادم که دوباره من برمیگردونه نمیدونم چه اسمی براش گذاشت هر چی هست از عمق و وجود و اون احساس عمیق آدم ها در میاد یه اشکی از سر شوق و یا از سر ذوق ...بازم به هر حال مممنون از راهنمایی اون قدری هزینه ندارم بکنم ولی سعی میکنم ذخیره ای داشته باشم حداقل دکانت یا سمپل پیدا کنم بلکه یادآور خاطرات باشند این شاهکارهای دست بشر
💞 برای دانیال عزیز
اگر از لاین لوم ایدل میخواید عطر تهیه کنید قطعا فلنکر ادوپرفیوم بهترین انتخاب شماست ، از هرمنظر عطرکاملیه اگر بچ کد قدیمیشوپیدا کنید که چه بهتر
ممنون مرصاد جان بهترین پچ کد لوم ایدآل کدومه میشه یه عکس برام میفرستید که سرمون کلاه نره مممنون ارز مرصاد عزیز