شما از عطر چه توقعی دارین؟
عطر کامل کننده ی چه چیزیست برای شما؟
آیا مکمل شخصیت هست شخصیت میبخشد؟
چگونه عطری برای شما عطر کاملی هست؟
سلام دوست عزیز
1: درواقع نه تنها من بلکه خیلی های دیگه هم ممکنه همچین توقعی داشته باشن که یه عطر، پخش و ماندگاری بسیار بالا در عین حال، از نظر راحیه 10 از 10 باشه (از نظر بازخورد هم درجه یک باشه)
2: کامل کننده ظاهر و تیپ خود مثل لباسی که میپوشیم و نمیتونیم برهنه و لخت بریم بیرون، برای من اگر عطر به خودم نزدم انگار از من یه چیزی افتاده و کمه!
3: عقیده ی من بله؛ عطر میتونه شخصیت رو کامل کنه و یه عطر میتونه جزئی از شخصیت شما باشه و مردم اون رو جزئی از شما بدونن (همون عطر امضا که همه اون عطر رو با شما و شما رو با اون عطر میشناسن) ولی از نظر کلی، بله عطر میتونه حتی در چند ساعت که شما اون عطر رو اسپری میکنید، به شما شخصیت مهربان، جنتلمن، جدی، بی رحمو... بده
4: یه عطر زمانی برای من کامل هستش که به عقیده خیلیا رایحهش 10 باشه یعنی همه پسند ولی در عین حال، خاص باشه؛ پخش و ماندگاری هم نمره 10 بگیره و خط بوی مناسبی داشته باشه. البته بگم که پخش و ماندگاری یک موضوعی است که برای هر فرد متفاوت هستش؛ یعنی ممکنه عطر اینترلود رو یه نفر بگه پخشش کمه و فردی دیگر ممکنه به انکر نویر بگه پخش بسیار بالایی داره. ولی اگر قرار بود که هر عطری که میزنم همه این ویژگی هارو داشته باشه، نباید عطری رو میزدم اصلا چون هیچی منو راضی نمیکرد؛ پس بیشتر برای لذت بردن خودمون از راحیه عطر میزنیم تا اینکه افراد بخوان همش درباره عطر ما نظر بدن. در کل که اگه یه عطر همه این ویژگی هارو داشته باشه، برای من عطر کاملی هستش ولی من خودم عطری میزنم که دوستش داشته باشم
همه این صحبتای من طبق عقیده خودم بوده و خوب نظر کلی نیست و هرکسی ممکنه نظر خودش رو داشته باشه
سلام عطر برای من فرای خوشبو شدنه حقیقتا یه جورایی حالم رو بهتر میکنه
شاید عجیب باشه ولی گاهی دوست نداشتم یا انگیزه ام کم بوده جایی برم برام سخت بوده (و باید میرفتم) و عطر باعث شده پاشم اماده شم و اسپری کنم و با حال خیلی بهتری برم
شبیه کسایی که میگن ما صبح ها به عشق قهوه بلند میشیم تا موقع اماده کردنش عطرش تو خونه بپیچه
گاهی فکر میکنم یه سری ابزار برای انجام کارها شاید در ظاهر بگیم حالا بی ارزش و انچنان اهمیتی نداره ولی میتونه یه مسیر جدید باز کنه و کل سیستم رو عوض کنه
در مورد شخصیت بخشیدن هم میتونه موثر باشه البته ابتدا باید شخصیت خودش یه ملزوماتی داشته باشه اما در کل این که دیگران شمارو با بوی خوبی که دارید به یاد بیارن خیلی مهمه و به خوشبو بودن معروف باشید خودش نعمت دیگریست
درمورد سوال اخر هم هر ادکلنی که ادم با تمام وجود دوستش داشته باشه ادکلن کاملیست و وظیفه ی خودش رو تمام و کمال برای شخص شما انجام داده
سلام دوست عزیز
1: درواقع نه تنها من بلکه خیلی های دیگه هم ممکنه همچین توقعی داشته باشن که یه عطر، پخش و ماندگاری بسیار بالا در عین حال، از نظر راحیه 10 از 10 باشه (از نظر بازخورد هم درجه یک باشه)
2: کامل کننده ظاهر و تیپ خود مثل لباسی که میپوشیم و نمیتونیم برهنه و لخت بریم بیرون، برای من اگر عطر به خودم نزدم انگار از من یه چیزی افتاده و کمه!
3: عقیده ی من بله؛ عطر میتونه شخصیت رو کامل کنه و یه عطر میتونه جزئی از شخصیت شما باشه و مردم اون رو جزئی از شما بدونن (همون عطر امضا که همه اون عطر رو با شما و شما رو با اون عطر میشناسن) ولی از نظر کلی، بله عطر میتونه حتی در چند ساعت که شما اون عطر رو اسپری میکنید، به شما شخصیت مهربان، جنتلمن، جدی، بی رحمو... بده
4: یه عطر زمانی برای من کامل هستش که به عقیده خیلیا رایحهش 10 باشه یعنی همه پسند ولی در عین حال، خاص باشه؛ پخش و ماندگاری هم نمره 10 بگیره و خط بوی مناسبی داشته باشه. البته بگم که پخش و ماندگاری یک موضوعی است که برای هر فرد متفاوت هستش؛ یعنی ممکنه عطر اینترلود رو یه نفر بگه پخشش کمه و فردی دیگر ممکنه به انکر نویر بگه پخش بسیار بالایی داره. ولی اگر قرار بود که هر عطری که میزنم همه این ویژگی هارو داشته باشه، نباید عطری رو میزدم اصلا چون هیچی منو راضی نمیکرد؛ پس بیشتر برای لذت بردن خودمون از راحیه عطر میزنیم تا اینکه افراد بخوان همش درباره عطر ما نظر بدن. در کل که اگه یه عطر همه این ویژگی هارو داشته باشه، برای من عطر کاملی هستش ولی من خودم عطری میزنم که دوستش داشته باشم
همه این صحبتای من طبق عقیده خودم بوده و خوب نظر کلی نیست و هرکسی ممکنه نظر خودش رو داشته باشه
خیلی هم عالی ممنون از توضیحات خوبتون و درمیون گذاشتن نظر شخصیتون.
جالبه که عطر هم نوعی پوشش لازم برای خودتون میدونین 👌
سلام عطر برای من فرای خوشبو شدنه حقیقتا یه جورایی حالم رو بهتر میکنه
شاید عجیب باشه ولی گاهی دوست نداشتم یا انگیزه ام کم بوده جایی برم برام سخت بوده (و باید میرفتم) و عطر باعث شده پاشم اماده شم و اسپری کنم و با حال خیلی بهتری برم
شبیه کسایی که میگن ما صبح ها به عشق قهوه بلند میشیم تا موقع اماده کردنش عطرش تو خونه بپیچه
گاهی فکر میکنم یه سری ابزار برای انجام کارها شاید در ظاهر بگیم حالا بی ارزش و انچنان اهمیتی نداره ولی میتونه یه مسیر جدید باز کنه و کل سیستم رو عوض کنه
در مورد شخصیت بخشیدن هم میتونه موثر باشه البته ابتدا باید شخصیت خودش یه ملزوماتی داشته باشه اما در کل این که دیگران شمارو با بوی خوبی که دارید به یاد بیارن خیلی مهمه و به خوشبو بودن معروف باشید خودش نعمت دیگریست
درمورد سوال اخر هم هر ادکلنی که ادم با تمام وجود دوستش داشته باشه ادکلن کاملیست و وظیفه ی خودش رو تمام و کمال برای شخص شما انجام داده
چه زاویه دید خوبی داشتین بابت اینکه کمکتون میکنی برای زندگی آسون تر و حرکت❤
خیلی هم عالی ممنون از توضیحات خوبتون و درمیون گذاشتن نظر شخصیتون.
جالبه که عطر هم نوعی پوشش لازم برای خودتون میدونین 👌
قربان شما زنده باشید
بله اتفاقا باید بین افراد، بیشتر فرهنگ عطر و بوی خوب جا بیفته البته به شیوه درست استفاده از عطر. همینکه یه بوی خوب بدیم و اطرافیان رو اذیت نکنیم کافیه تا اینکه بخوایم حتما عطر 20 میلیونی بگیریم👌
در درجه اول خوشبو و معطر بودن حتما میتونه بازخورد مثیت تری ازمعاشرتها نسبت به خود انسان داشته باشه.و معطر بودن نشان از اهمیت دادن انسان ب خودش داره حتما.خیلی با اقای مقدم هم نظرم من باب اینکه میتونه انگیزه بخش باشه حتی حس خود انسان هم نسبت به خودش بهتره
تعریف عطر درست برای من ساده س این که آغاز و زمینه چینی و روایت و پایان بندی درش وجود داشته باشه
در مواجهه با عطر گاهی همینطور که نتها به ترتیب تغییر میکنن ما سبک سنگین میکنیم دوستش داریم یا نه یا روزی میتونیم بپوشیمش یا نه.ولی گاهی هم همینکه عطر از شیشه رها میشه قصه میشه ، شخصیت میشه و خیال رو بر انگیخته میکنه مثل عطور سورچینلی کبیر برای مثال io non ho mani...که همین که از افشانه آزادش میکنید غم همه جا رو فرا میگیره یا یه وقت هایی شما رو به مکانی خیالی هم میبرند برای لحضاتی مثل tendre est la nuit که برای من اینطور بود .ممکنه این به توانایی خیال پردازی افراد بستگی داشته باشه که چقدر درگیر آثار و پدیده ها میشن.
اما عطور خوش بویی هم هستن که شخصیت ندارند و فقط رایحه ی خوبی دارند روایتی وجود نداره تک کلمه ای هستن مثل کویغ تسیلی میسون ریباچی یا کویغ اوتومن که برای من اینطور هستن
اما اینکه در آنِ استفاده ،برای معطر شدن صرفا از عطر استفاده میکنیم؟ یا برای مواجه شدن با خود عطر اون رو از شیشه رها میکنیم؟
نکته ی دیگه ای که به ذهنم میرسه عطر انسان رو به انسان دیگری تبدیل نمیکنه اینکه فردی عطری با برچسب بلاگریِ مافیایی بزنه لزوما کاریزماتیک نمیشه یا یه برعکس عطر نمیتونه فردی رو مهربان جلوه بده مگر در رفتار و پوشش و خلقوخو صاحب اون مشخصه باشه و بعد میشه عطری هم راستا با اون مشخصه و پوشش اصلی انتخاب کرد.از این جهت میتونه مکمل باشه بنظر من
برای شما کدوم عطر ها راوی چیزی یا پلی به جایی بودن؟کدوم عطر ها رایحه ی بینظیر اما تک کلمه ای داشتن؟