من میخواستم بدونم ساواژ الکثیر ضعیف شده ؟ ارزش خرید داره از کجا میتونم اصلی تهیه کنم از کجا بدونم اصلی؟ و بچ کد چه سالی خوبه ؟! اولین بار میخوام اصلی بخرم
الکسیر پرفورمنسش بیست مود هست
اگر شرایط دمایی مناسب باشه تا ده روز هم رو لباس میمونه و باید لباس رو شست
ریفرمورله بشه باید شکرگزار بود!
هرچند ریفرمورله نشده چون یک پروسه مطالعاتی و عملی طولانی و البته گزافه،شرکت ها بیکار نیستند کلی هزینه کنند یک محصول طراحی شده رو بکوبند و از نو بسازند
ساواژ الکسیر زمانی عالیه که تو دمای زیر پنج درجه بپوشید اگر شرایط محیطی رو ندارید توصیه میکنم نخرید چون صرفا پول یک محلول آب و امبروکسان با کمی فلفل رو میدید و متحمل ضرر میشید
برای خرید هم همین عطرافشان معتبرترینه
اگر ر.ی.ح.ا و عطرا.م.ی.ن هم داشتند میتونید ازشون بخرید
الکسیر پرفورمنسش بیست مود هست
اگر شرایط دمایی مناسب باشه تا ده روز هم رو لباس میمونه و باید لباس رو شست
ریفرمورله بشه باید شکرگزار بود!
هرچند ریفرمورله نشده چون یک پروسه مطالعاتی و عملی طولانی و البته گزافه،شرکت ها بیکار نیستند کلی هزینه کنند یک محصول طراحی شده رو بکوبند و از نو بسازند
ساواژ الکسیر زمانی عالیه که تو دمای زیر پنج درجه بپوشید اگر شرایط محیطی رو ندارید توصیه میکنم نخرید چون صرفا پول یک محلول آب و امبروکسان با کمی فلفل رو میدید و متحمل ضرر میشید
برای خرید هم همین عطرافشان معتبرترینه
اگر ر.ی.ح.ا و عطرا.م.ی.ن هم داشتند میتونید ازشون بخرید
ممنون آقای عباس از پاسخ کامل قانع کننده شما 👌🏽👌🏽
از محصولات سازگار با مذاق ایرانیان هستش، دلیل اصلی هم ماندگار و پخش بسیار قوی، هر بچ کدی رو که خواستی با خیال راحت بخر....
از محصولات سازگار با مذاق ایرانیان هستش، دلیل اصلی هم ماندگار و پخش بسیار قوی، هر بچ کدی رو که خواستی با خیال راحت بخر....
ممنون آقا دانیال ✅