سلام دوستان یه سوالی داشتم خیلی خوشحال میشم هم دوستان شرکت کنند
شما تا به حال از برند های ایرانی استفاده کردید ؟ اصلا اعتمادی به این برند ها دارین ؟ عطر هایی که با نام سلبریتی های مشهور ایرانی عجین شدن و متاسفانه با ممنوعیت برند های جهانی هم مصرف کنندگان عطر گزینه هاشون محدود میشه هم فرصت رقابتی برای برند های ایرانی اتفاق نمی افته .خواستم نظر شما عطر افشانی های عزیز رو بدونم
فقط برند «نامی صنعتی» رو من قبول دارم که اونم عطرهای خیلی خاص داره وممکنه نپسندین. ولی برند خیلی خوبیه.
سلام. بله من چندین مدل ادکلن از یک شرکت ایرانی خریدم و استفاده کردم که از سه تاش بینهایت راضی بودم. شرکت لدورا که اکثر محصولاتش پوست و مو و ارایشی هستن لاین تولید ادکلن هم داره ، وقتی پیشنهادشون درباره ادکلن رو شنیدم ذهنیتم خیلی منفی بود ، جوریکه حتی راضی به تست کردن نمیشدم انقد قابل قبول نبود!! ولی خداییش با توجه به قیمتش کار قشنگی تولید شده ، موندگاری و پخش عالی ، واقعا متعجب شدم !! نمیدونم اینکه میگن تولید ایرانه چقدر واقعیت داره . اگه کسی میتونه اطلاع بده ،
سلام. بله من چندین مدل ادکلن از یک شرکت ایرانی خریدم و استفاده کردم که از سه تاش بینهایت راضی بودم. شرکت لدورا که اکثر محصولاتش پوست و مو و ارایشی هستن لاین تولید ادکلن هم داره ، وقتی پیشنهادشون درباره ادکلن رو شنیدم ذهنیتم خیلی منفی بود ، جوریکه حتی راضی به تست کردن نمیشدم انقد قابل قبول نبود!! ولی خداییش با توجه به قیمتش کار قشنگی تولید شده ، موندگاری و پخش عالی ، واقعا متعجب شدم !! نمیدونم اینکه میگن تولید ایرانه چقدر واقعیت داره . اگه کسی میتونه اطلاع بده ،
ممنون از شما کیفیت رایحه اش چه طور بود ؟ من خودم ذهنیت متفی دارم
فقط برند «نامی صنعتی» رو من قبول دارم که اونم عطرهای خیلی خاص داره وممکنه نپسندین. ولی برند خیلی خوبیه.
ممنون که پاسخ دادین کیفیت رایحه اش چه طور من خودم چون ذهنیت منفی دارم ترجیح میدم از برند های جهانی استفاده کنم
سلام توی عطرهای سلبریتیهاکه همشون تولید یه شرکت هستن به اسم شانا
ولی عطر نوید محمد زاده رایحه جدید و شفافی داشت ولی پخش و ماندگاری ضعیف
اگه تهران هستید به نامی صنعتی یه حضوری یه سر بزنید، منم دو مورد عطر نامی صنعتی داشتم به اسم طهران ۱۳۴۰ و اصفهان انصافا عطرهای خوبی بودن