سلام دوستان
من زیاد پیاده روی میکنم . درواقع خیلی هامون به خاطر خرید هم شده گاهی مسیری رو پیاده میریم.
یه عده افراد هستن که از بغلت رد میشن چنان رد بویی ازخودشون میزارن که ادم متعجب میشه.(خوشبویی رو کار ندارم.فقط پخش و رد بو)
آخه اصلا به قیافه طرف نمیاد که عطر اصل توو عمرش دیده باشه. عایا عطری که زده اسانس بوده ؟شرکتی بوده؟
اصلا چه چیز باعث میشه که عطر پخشش زیاد باشه؟
بابای من عطر مشهدی میزنه بوش از رو لباسش کنده نمیشه. پس چرا عطرهایی که من میخرم انقدر بی جون هستن؟چقدرم پول میدم.
اخرشم همه بهم میگن عطرت تقلبیه.و منو خجالت زده میکنن.
به نظر شما من دارم اشتباه میکنم ؟ یا اونی که عطر میزنه عطرهاش گرمه که انقدر پخش داره؟یا من مشامم به عطرهام پر میشه؟
لطفا هرچی درین باره میدونید بگید. تشکر دارم🌹❤🌺
شکیبا جون شما عطرهای اماراتی، برند لطافه یا سوئیس عربین، رو چقدر امتحان کردی؟ طبق تجربه ی من الان اماراتی ها خیلی جوندارتر هستن. الان به نظر من پخش بوی عطرهای دیزاینری غربی رو عمدا پایین میارن به دلیل افراد حساس. بنابراین اتفاقا کسی که فیک میزنه بوی قوی تری نسیبش میشه (ولی متریال چیپ تری احتمالا.)
شکیبا جون شما عطرهای اماراتی، برند لطافه یا سوئیس عربین، رو چقدر امتحان کردی؟ طبق تجربه ی من الان اماراتی ها خیلی جوندارتر هستن. الان به نظر من پخش بوی عطرهای دیزاینری غربی رو عمدا پایین میارن به دلیل افراد حساس. بنابراین اتفاقا کسی که فیک میزنه بوی قوی تری نسیبش میشه (ولی متریال چیپ تری احتمالا.)
سلام شهرزاد جون من فقط یارا صورتی رو تست داشتم. و البته سالها پیش بلو لیدی از رصاصی.خیلی بلو لیدی پخشش خوب بود. ماندگاریشم خوب بود. دوستم میگفت عطری که زده بودی چی بود؟ .بوش هنوز توی ماشینمه.
دلم برا بلو لیدی تنگ شد. چیز جالبی بود. رساسی سکرت هم دوس دارم تست کنم. ولی حضوری اینارو کجا دارن نمیدونم
ولی حتما یک دکانتم شده از لطافه میگیرم.مرسی ❤🌺
سلام و عرض ادب
این عطر رو تست کنید اگر از رایحه اش خوشتون بیاد پخش و ماندگاریش عاااالیه
سلام و ارادت
یادم افتاد چند سال پیش عطری برای مدیرمون گرفتم و بعد مدتی که من رو دید گفت عطر فیک بهم هدیه دادی! و من که هاج و واج مونده بودم از این حرف عجیب! کلا درک امروز مردم ما از عطر یعنی پخش اسانس وار و رو مخی.. البته خودم مخالف پخش و ماندگاری نیستم ولی متاسفانه فرهنگ غلطی جا افتاده.
سلام و عرض ادب
این عطر رو تست کنید اگر از رایحه اش خوشتون بیاد پخش و ماندگاریش عاااالیه
سلام آقا محسن رفتم نگاه کردم نت هاش جالب بود.
اکستریت د پرفیوم هم هست. غلظت بالایی داره. حتما واجب شد تست کنم . ممنون ازت🌺🥰
سلام و ارادت
یادم افتاد چند سال پیش عطری برای مدیرمون گرفتم و بعد مدتی که من رو دید گفت عطر فیک بهم هدیه دادی! و من که هاج و واج مونده بودم از این حرف عجیب! کلا درک امروز مردم ما از عطر یعنی پخش اسانس وار و رو مخی.. البته خودم مخالف پخش و ماندگاری نیستم ولی متاسفانه فرهنگ غلطی جا افتاده.
سلام آقا احسان
اره به مامانم میگم شما حاضرید عطر بدبو هم بزنید ولی پخش بالایی داشته باشه.
من خودم دوس ندارم عطرم بقیه رو خفه کنه. مطمعنم همون آدمی که توی خیابون از بغلم رد میشه پخشش رو تحسین میکنم ولی اگه جای بسته قرار بگیریم ازش فرار میکنم.
همیشه دنبال عطر ملایم بودم.ولی الان چند وقته واس پیاده روی دنبال پخش انفجاری هستم😂
من یه رستورانی رفته بودم یه خانومی یه عطر خیلی شیرین زده بود من سه تا میز فاصله داشتم بوی عطرش می اومد و واقعا داشت من رو ازار میداد بوش و من مجبور شدم برم بیرون بشینم در نتیجه من معتقد ام پخش عطر نباید بالا باشه چون ممکنه باعث ازار دیگران بشه، به نظرم پخش عطر باید در یک قدمی افراد حس بشه نه بیشتر در مورد ماندگاری اونم باعث دردسر خود مصرف کننده میشهه چون شاید بخواد فردا یه عطر دیگه بزنه یا بو جذاب نباشه و باعث میشه خسته بشی از اون رایحه به نظر من هرچی عطر ملایم تر و ملیح تر باشه جذاب تره . نکته بعدی متاسفانه فرهنگ خیلی اشتباهی در مورد عطر و پخش عطر در ایران رایج افراد معتقد ان عطری خوب که کل فضا رو پر کنه و تصور نادرستی از پخش وجود داره
هوف ...اینهمه اساتید. فقط سه نفر راهنمایی کردن.
این سایت با تجربه کم نداره. پس چرا انقدر کم لطفی میکنن ؟
مدیر عزیز یادش بخیر اوایل( ۹۲ ۹۳) شمام راهنمایی زیاد میکردین. الان نه. 😘
من یه رستورانی رفته بودم یه خانومی یه عطر خیلی شیرین زده بود من سه تا میز فاصله داشتم بوی عطرش می اومد و واقعا داشت من رو ازار میداد بوش و من مجبور شدم برم بیرون بشینم در نتیجه من معتقد ام پخش عطر نباید بالا باشه چون ممکنه باعث ازار دیگران بشه، به نظرم پخش عطر باید در یک قدمی افراد حس بشه نه بیشتر در مورد ماندگاری اونم باعث دردسر خود مصرف کننده میشهه چون شاید بخواد فردا یه عطر دیگه بزنه یا بو جذاب نباشه و باعث میشه خسته بشی از اون رایحه به نظر من هرچی عطر ملایم تر و ملیح تر باشه جذاب تره . نکته بعدی متاسفانه فرهنگ خیلی اشتباهی در مورد عطر و پخش عطر در ایران رایج افراد معتقد ان عطری خوب که کل فضا رو پر کنه و تصور نادرستی از پخش وجود داره
سلام دقیقا منم همینجورم . ولی البته بارها هم شده که عطر طرف انقدر خوشبو بوده که من لذت بردم. و البته کاملا مشخص بود عطرش اصل هست.
توی اتوبوس زمستون پارسال پشت سر من یه آقایی عطر زده بود بوی بستنی زعفرانی میداد. هرلحطه که تکون میخورد اون خنکای بستنی میومد توو مشام من. حال میکردم. حالا اینکه چندپاف زده بود نمیدونم ولی گمونم دو سه تا بیشتر نزده بود. البته همون روز رفتم عطر فروشی امار عطرشو دراوردم. 🤭 (اسمش انجل شلیسر اورینتال دو بود. شیشه مستطیلی قهوه ای سوخته)
سلام دوست عزیز
من فکر کنم دوبار این موضوع رو بیان کردم توی پرسش های من میتونین دقیق تر ببینین
یه دفه مثلا از یه کوچه، خیابون رد میشی یهو یه بوی عطر میاد که دیوونت میکنه؛ خیلی هم ازین موردا داشتم
توی مدرسه ما یه شخصی بود که همچین عطری داشت. با یکی از افراد درمورد عطرش صحبت میکردیم گفت اون طرف عطرش عربیه و تو ایران پیدا نمیشه و میگفت بوی وانیل میده (هرچی من گشتم نتونستم همچین بویی پیدا کنم که تو این مایه ها باشه)
این عطر هایی هم که شما میگید:
1- یا از کشور عربی خریداری شده
2- یا خود عطر کیفیت بالایی داشته
3- برخی افراد بدنشون پخش بیشتری به نمایش میزاره؛ همچنین از یه سری لباسا استفاده میکنن که راحت تر بوی عطر رو پخش میکنه (تمیز بودن لباس هم مهمه)
اسانس ها کیفیت اون عطر اصل رو فکر نکنم داشته باشن. یعنی یه عطر اصل و اسانس اون عطر رو روبهروی هم قرار بدیم و به دو فرد اسپری کنیم، شاید بوی اون عطر اصل رو زودتر متوجه بشین به خاطر کیفیت بالاترش (البته استثنا هم هستش که اون عطر دیگه خیلی پخشش کم باشه و اسانسش بتونه برنده باشه)
در کل که صدرصد اگه عطرتون پخش بوی متوسطی هم داشته باشه، اگه از کنار یه فرد با فاصله کم رد شید، بوی عطر شما رو متوجه میشه یا حالا شاید مشکل بویایی داشته باشه اون فرد. فقط مشکل بعضی از ماها اینه که میخوایم همه افراد بهمون بازخورد بدن (من خودم اینطوریم و موفق نشدم تاحالا) و نتیجش اینه که کسی بهمون بازخورد نمیده و فکر میکنیم که عطرمون بدرد نمیخوره