شکیبا شکیبا
16
1403/04/26

عطر پیاده روی

سلام دوستان

من زیاد  پیاده روی میکنم‌ . درواقع  خیلی هامون  به خاطر خرید هم شده  گاهی  مسیری رو  پیاده میریم. 

یه عده افراد هستن که  از بغلت رد میشن چنان رد بویی ازخودشون میزارن که ادم  متعجب میشه.(خوشبویی رو کار ندارم.فقط پخش و رد بو)

آخه اصلا به قیافه طرف نمیاد که عطر اصل  توو عمرش دیده باشه. عایا  عطری که زده  اسانس بوده  ؟شرکتی بوده؟

اصلا  چه چیز باعث میشه که عطر پخشش زیاد باشه؟

بابای من  عطر مشهدی میزنه بوش از  رو لباسش کنده نمیشه. پس چرا  عطرهایی که  من  میخرم  انقدر بی جون هستن؟چقدرم پول میدم‌. 

اخرشم  همه  بهم میگن  عطرت  تقلبیه.و منو  خجالت زده میکنن.

به نظر شما  من دارم اشتباه میکنم ؟ یا  اونی که  عطر میزنه  عطرهاش گرمه  که انقدر پخش داره؟یا  من مشامم  به عطرهام  پر میشه؟

لطفا  هرچی درین باره میدونید بگید.  تشکر دارم🌹❤🌺

شهرزاد شهرزاد
1403/04/28
در پاسخ به شکیبا :

سلام شهرزاد جون من  فقط یارا صورتی رو تست داشتم. و البته  سالها پیش بلو لیدی از  رصاصی.خیلی بلو لیدی  پخشش خوب بود. ماندگاریشم  خوب بود. دوستم میگفت عطری که زده بودی چی  بود؟ .بوش  هنوز توی  ماشینمه. 

دلم برا  بلو لیدی  تنگ شد. چیز  جالبی بود. رساسی سکرت هم دوس دارم تست کنم. ولی  حضوری  اینارو  کجا دارن نمیدونم

ولی  حتما  یک  دکانتم شده  از  لطافه میگیرم.مرسی   ❤🌺

نه نه یک وقت نری سراغ این عطرهای قدیمی رصاصی! حتی برندی مثل رصاصی عطرهای خیلی جدیدتر و بهتر آورده ولی باز تو سایتهای ایرانی فقط من همین مدل قدیمی ها رو میبینم. داشتم به این فکر میکردم که تو گزینه های غیر اماراتی جهت پخش خوب، الی ساب هم مناسبه. Ellie Saab Le Parfum. آیا بوش کردی احیانا؟ شکوفه پرتقال قاطی با عسل. برای هوای گرم هم اوکیه. من کلا معتقدم پخش بوی هر عطری از لنکوم هم عالیه. 

شهرزاد شهرزاد
1403/04/28

از گزینه های اماراتی اینو پیشنهاد میدم: 

Tharwah Gold, Lattafa

معروف به ثروه طلایی. این یه بویی بین libre اینتنس ایو سن لوران و l'interdit ژیوانژی داره. بنابراین باید این‌ دو تا رو دوست داشته باشی. ولی خیلی پخش و ماندگاری غول آسایی داره. بیشتر مناسب بهاره احتمالا، ولی من تابستون هم باهاش اذیت نمیشم. شکوفه پرتقال، وانیل، لوندر و وتیور نت های محسوسش هستن. من کلا تا حالا ندیدم کسی از بوی این بدش بیاد. 

حالا با توجه به اینکه گفتی برای پیاده روی عطر میخوای و الان هم هوا گرمه، راستش بهترین گزینه ای که میتونی انتخاب کنی به نظرم Light Blue Forever هست. این شکوفه پرتقال بیشتری داره نسبت به لایت بلو اصلی. کلا فرق داره باهاش. پخش و ماندگاریش خوبه. شکوفه پرتقال حال خوب کن با مقادیر زیادی مشک. 

خیلی خیلی پیشنهادهای دیگه هم میتونم بکنم. ولی اغلبشون گرم و زمستونی میشن. یه راز دیگه ی پخش بالا هم که میدونی، زیاد اسپری کردن هست. این الی ساب که بهت پیشنهاد دادم طوریه که اغلب مردم یه دونه اسپری میکنن و تمام. من همینو حداقل ده تا اسپری میکنم روی پوست و موها و لباس و ... فضای بسته و باز هم فرقی نداره.  

شکیبا شکیبا
1403/04/28
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من فکر کنم دوبار این موضوع رو بیان کردم توی پرسش های من میتونین دقیق تر ببینین

یه دفه مثلا از یه کوچه، خیابون رد میشی یهو یه بوی عطر میاد که دیوونت میکنه؛ خیلی هم ازین موردا داشتم

توی مدرسه ما یه شخصی بود که همچین عطری داشت. با یکی از افراد درمورد عطرش صحبت میکردیم گفت اون طرف عطرش عربیه و تو ایران پیدا نمیشه و میگفت بوی وانیل میده (هرچی من گشتم نتونستم همچین بویی پیدا کنم که تو این مایه ها باشه)

این عطر هایی هم که شما میگید:

1- یا از کشور عربی خریداری شده 

2- یا خود عطر کیفیت بالایی داشته

3- برخی افراد بدنشون پخش بیشتری به نمایش میزاره؛ همچنین از یه سری لباسا استفاده میکنن که راحت تر بوی عطر رو پخش میکنه (تمیز بودن لباس هم مهمه)

اسانس ها کیفیت اون عطر اصل رو فکر نکنم داشته باشن. یعنی یه عطر اصل و اسانس اون عطر رو روبه‌روی هم قرار بدیم و به دو فرد اسپری کنیم، شاید بوی اون عطر اصل رو زودتر متوجه بشین به خاطر کیفیت بالاترش (البته استثنا هم هستش که اون عطر دیگه خیلی پخشش کم باشه و اسانسش بتونه برنده باشه)

در کل که صدرصد اگه عطرتون پخش بوی متوسطی هم داشته باشه، اگه از کنار یه فرد با فاصله کم رد شید، بوی عطر شما رو متوجه میشه یا حالا شاید مشکل بویایی داشته باشه اون فرد. فقط مشکل بعضی از ماها اینه که میخوایم همه افراد بهمون بازخورد بدن (من خودم اینطوریم و موفق نشدم تاحالا) و نتیجش اینه که کسی بهمون بازخورد نمیده و فکر میکنیم که عطرمون بدرد نمیخوره

علی اقا  درست میگین. من  هم  شک ندارم  عطرهاشون  عربی  هست. شمام  مثل من موفق  به  جلب بازخورد نشدین؟ 😂 به نظرم   دو  مدل افراد  اسم عطرتونو میپرسن. یا  عطربازن  و  میخان بفهمن  اسمش چیه. یا خیلی  برونگرا و  کنجکاو و صمیمی با شما. مثلا دخترای دبیرستانی انقدر  باهم صمیمی ان و حرف میزنن  که  قطعا   از عطرت  هم  یه چیز میگن. خدانکنه سردرد آور باشه.که  همش میگن این چیه زدی حالمونو  به هم زدی

شکیبا شکیبا
1403/04/28
در پاسخ به شهرزاد :

از گزینه های اماراتی اینو پیشنهاد میدم: 

Tharwah Gold, Lattafa

معروف به ثروه طلایی. این یه بویی بین libre اینتنس ایو سن لوران و l'interdit ژیوانژی داره. بنابراین باید این‌ دو تا رو دوست داشته باشی. ولی خیلی پخش و ماندگاری غول آسایی داره. بیشتر مناسب بهاره احتمالا، ولی من تابستون هم باهاش اذیت نمیشم. شکوفه پرتقال، وانیل، لوندر و وتیور نت های محسوسش هستن. من کلا تا حالا ندیدم کسی از بوی این بدش بیاد. 

حالا با توجه به اینکه گفتی برای پیاده روی عطر میخوای و الان هم هوا گرمه، راستش بهترین گزینه ای که میتونی انتخاب کنی به نظرم Light Blue Forever هست. این شکوفه پرتقال بیشتری داره نسبت به لایت بلو اصلی. کلا فرق داره باهاش. پخش و ماندگاریش خوبه. شکوفه پرتقال حال خوب کن با مقادیر زیادی مشک. 

خیلی خیلی پیشنهادهای دیگه هم میتونم بکنم. ولی اغلبشون گرم و زمستونی میشن. یه راز دیگه ی پخش بالا هم که میدونی، زیاد اسپری کردن هست. این الی ساب که بهت پیشنهاد دادم طوریه که اغلب مردم یه دونه اسپری میکنن و تمام. من همینو حداقل ده تا اسپری میکنم روی پوست و موها و لباس و ... فضای بسته و باز هم فرقی نداره.  

سلام مجدد شهرزاد

من الی ساب ایسنشیال  رو  تست کردم  . دقیقا   یاس و  شکوفه پرتقال و عسل بود. خوشم که اومد  ولی فک کنم   گرمه. دومیل   شاید  برای  تست بخرم  .یا سمپل

هرچی فک میکنم   همین مدل عطرها  جواب میده. باورت نمیشه  پریشب   دختره  ۵۰  متر ازم جلو داشت راه میرفت بوی عطرش  هنوز حس میشد.  بوشم میدونی  چطوری بود .مثل  میدنایت فنتسی.اون شیشه  ابی تیره‌. یه فضای دودی داشت. 

واس همین میگم  حتی اگه واس پیاده روی عطرمون گرم هم  باشن چیز بدی نمیشه.

Ali Asghar Ali Asghar
1403/04/28
در پاسخ به شکیبا :

علی اقا  درست میگین. من  هم  شک ندارم  عطرهاشون  عربی  هست. شمام  مثل من موفق  به  جلب بازخورد نشدین؟ 😂 به نظرم   دو  مدل افراد  اسم عطرتونو میپرسن. یا  عطربازن  و  میخان بفهمن  اسمش چیه. یا خیلی  برونگرا و  کنجکاو و صمیمی با شما. مثلا دخترای دبیرستانی انقدر  باهم صمیمی ان و حرف میزنن  که  قطعا   از عطرت  هم  یه چیز میگن. خدانکنه سردرد آور باشه.که  همش میگن این چیه زدی حالمونو  به هم زدی

اره متاسفانه هر بار که میرم گردش تو شهر هی با خودم میگم ایندفه دیگه یکی اسم عطرمو میپرسه ولی خوب، همیشه اون چیزی که ما میخوایم و انتظار داریم نیست. با حرفتون موافقم؛ من مثلا عطر باز هستم ببینم یکی از دوستان و آشناها عطری زده که خوشم بیاد میپرسم ازش با اینکه آدم برونگرایی هم نیستم. 

خیلی از افراد فکر میکنن اگه برن اسم عطر رو بپرسن، اون شخص خودشو بالا میگیره یا عصبی میشه یا جواب نمیده (شما بیا از من بپرس ببینم من خر ذوق نمیشم😂)

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟