*_* *_*
20
1403/04/28

کپی عطرها

سلام یک  برند هست  به اسم(  برند کالکشن )مال کشور چین

که اکثر عطرهای  معروف رو  کپی  زده. 

کسی از دوستان  تست داشته ؟ و اینکه  چقدر  مشابه  اصلی ها هست؟ میرزه ادم  بخره؟

آرامیس آرامیس
1403/04/30

تنها کپی هایی که شباهت خوبی به عطر اصلی دارن همین برندینی و برند کالکشن ن  من وقتی عطری میخوام بخرم و امکان تست عطر اصلی و نداشته باشم  یا کلا بودجه خرید عطر اصلی شو ندارم یا وقتی برا تو کیف بخوام عطر بخرم فقط از برندینی عطر میخرم شباهتشون به عطر اصلی خیلی خوبه البته خوب ریزه کاریها و تغییر نت عطرها رو قطعا توی کپیها نمیتونن در بیارن ولی کلیت عطر و شباهتشون خیلی خوبه  قبلا برندکالکشن بود که  خیلی مشابه های خوبی داشت که دیگه واردات نداره گمونم.   اما برندینی به وفور پیدا میشه از نظر شباهت به عطرهای اصلی عطر هر دو در یک سطحن و واقعا شبیه هستن اما برندکالکشن ماندگاریش بهتر بود 

به طور خلاصه من صد در صد با خرید عطر های کپی شرکتی های کپی مخالف ام  و به نظرم ارزش خرید نداره و اینکه کیفیت رایحه هیچ و قت به کیفیت رایحه اصلی نمیرسه . یه نکته خیلی مهم این برندی که گفتین اساندارد های پزشکی نداره و چون کپی تیت نشده ممکن مواد حساسیت زا یا مواد سمی به کار رفته باشه چون اگه بخوان با مواد با کیفیت تولید کنن قیمت اش اینفدر پایین نمی بود

Farnaz Farnaz
1403/04/30

سلام 

پیشنهاد می کنم به هییییییییچ عنوان نخرید!

(برند کالکشن) عطرهای مینی تولید می کنه و ساخت کشور چین هست. 

برای کنجکاوی دو تا عطرشو خریدم و حدود ۴ پاف روی لباس زدم و بعد ده دقیقه با ماشین رفتیم بیرون. با اینکه شیشه ها پایین بود هر دومون سرفه ی شدیدی گرفتیم ( این بار فقط روی لباس زده بودم)

یکبار دیگه اون یکی عطرو امتحان کردم ولی این بار هم روی لباس و هم روی پوست که علاوه بر سرفه ی شدید، پوست دستم در حدی سوزش گرفت که با شامپو بدن شستم!

هر دو عطر هم تاریخ انقضا داشت و خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره و به سلامتی آسیب جدی می زنه.

من از خرید اجناس چینی تجربه ی خوبی ندارم و تا حد امکان دیگه جنس چینی نمی خرم. اون تا عطر رو هم انداختم آشغال :)

برندینی رو شنیدم خوبه و ساخت ایران هست.

حجم بزرگ هم عطراهای لطافه و الحمبرا بهتر از بقیه هستند. 

*_* *_*
1403/04/30
در پاسخ به کامبیز سخی :

سلام شکیبا جان

برندینی زمانی ساخته شد در ایران ، که برند کالکشن فروش انفجاری ای را در ایران تجربه کرد !

برند کالکشن ساخت چین هست . قبلا هم گفته بودم در عطرافشان حدود دو سه سال پیش یادم نیست کجا :)

کارش چطور بود ؟

خوب نبود اما برای اونهایی که به عطر اصلی دسترسی نداشتند بجهت کشف حدودی ی رایحه بد نبود .

خصوص اینکه شیشه ها شبیه عطر اصلی بود !

اولا کیفیت آن موقع اش با الان بسیار متفاوت بود مثلا پخش و ماندگاری خیلی خوب بود . کلون بود دیگر ! رقیق شده ی اسانس های مشابه ، اما نوع چینی اش ، که اوایل خیلی بد نبود !

پس از انفجار فروش چه شد ؟

دو تا شرکت در ایران شروع کردند به کپی از آن :

- برند کالکشن نیچه ( دقیقا همشکل برند کالکشن است اما شیشه هایش یک میل تفاوت دارد ضمنا زیر عبارت برند کالکشن با فونت دیگری نوشته : نیچه )

- برندینی ( که به مراتب از برند کالکشن نیچه و خود برند کالکشن امروزی ، البته اگر هنوز هم باشد ، بهتر است ، یعنی تا دو سال پیش بهتر بود !! )

یکی از دوستان چند تا سوال بالاتر از سوال خودت پرسیده : یکی گفته الحمبرا هم اماراتیه هم ایرانی ! درسته ؟؟

من پاسخ ندادم چون هنوز دقیق خبر ندارم هرچند که شنیده ام !

این کاملا طبیعیه برای بازار بسته ی ایران :

ابتدا عطور اصلی و ارزان از کشورهای اطراف منجمله امارات وارد میشه ، سپس میزان فروش به همراه زمان آن میزان فروش زیر ذره بین میره و اگر جواب داد بلافاصله پروسه ی ایرانیزه شروع میشه که اگر قانونی بخوان جلو بروند : میشود اخذ امتیاز ! و میگویند ما فقط پکیج میکنیم در حالیکه رقیق و پکیج میکنند !

برند امپر که بزرگترین واردات را داشت ، آنهم برندی متعلق به همسایه ، الان میبینی که مدتهاست ایرانیزه شده و افتضاح به تمام معنی !

برند کالکشن نیچه زودتر به بازار رسید ، چرا ، چون برندینی میخواست بهتر کار کند و زمان بیشتری نیاز داشت .

بازار عطر ایران داغان است به تمام معنا !

عطر دیگر وارد نمیشود از مجاری قانونی به چند دلیل مهم و بزرگ . آنچه میبینی یا ایرانی ست یا فیک .

فقط میماند ورود از طریق کشورهای همسایه آنهم بشرطها و شروطها :)

بنظرت چرا عطرهای لانچ قدیم اینقدر گران است ؟؟ فقط بخاطر خواب سرمایه ؟؟ یا ریفورموله ؟؟

راجع بهش فکر کن :)

سلام اقا کامبیز عزیز

واقعا راهنمایی  به جای بود .ممنونتم. پس   برندینی  بهتره از برند کالکشن. ولی  دوس دارم  هردوشون رو  بگیرم و  تست  بکنم. گاهی  وقتا واسه باشگاه  با هدیه دادن اقتصادی یه همچین عطرای ارزونی واجبه.

من اگه سمپل یا دکانت اصل بخرم  به کسی  کادو بدم  به چشمش نمیاد ولی  اینها  به خاطر ظاهر و بسته بندی بدک نیست.

*_* *_*
1403/04/30
در پاسخ به آرامیس :

تنها کپی هایی که شباهت خوبی به عطر اصلی دارن همین برندینی و برند کالکشن ن  من وقتی عطری میخوام بخرم و امکان تست عطر اصلی و نداشته باشم  یا کلا بودجه خرید عطر اصلی شو ندارم یا وقتی برا تو کیف بخوام عطر بخرم فقط از برندینی عطر میخرم شباهتشون به عطر اصلی خیلی خوبه البته خوب ریزه کاریها و تغییر نت عطرها رو قطعا توی کپیها نمیتونن در بیارن ولی کلیت عطر و شباهتشون خیلی خوبه  قبلا برندکالکشن بود که  خیلی مشابه های خوبی داشت که دیگه واردات نداره گمونم.   اما برندینی به وفور پیدا میشه از نظر شباهت به عطرهای اصلی عطر هر دو در یک سطحن و واقعا شبیه هستن اما برندکالکشن ماندگاریش بهتر بود 

سلام عزیزم   برند کالکشنو  پ.اپ.ر.ی.ا  داره.  امیدوارم  عطرافشان هم   تعدادی رو  موجود کنه.  

*_* *_*
1403/04/30
در پاسخ به ناصر محمدزاده :

به طور خلاصه من صد در صد با خرید عطر های کپی شرکتی های کپی مخالف ام  و به نظرم ارزش خرید نداره و اینکه کیفیت رایحه هیچ و قت به کیفیت رایحه اصلی نمیرسه . یه نکته خیلی مهم این برندی که گفتین اساندارد های پزشکی نداره و چون کپی تیت نشده ممکن مواد حساسیت زا یا مواد سمی به کار رفته باشه چون اگه بخوان با مواد با کیفیت تولید کنن قیمت اش اینفدر پایین نمی بود

وای  خوب شد گفتین  . اصلا بهش  فک نکرده بودم

اره خیلی  قیمتشون پایینه.

*_* *_*
1403/04/30
در پاسخ به Farnaz :

سلام 

پیشنهاد می کنم به هییییییییچ عنوان نخرید!

(برند کالکشن) عطرهای مینی تولید می کنه و ساخت کشور چین هست. 

برای کنجکاوی دو تا عطرشو خریدم و حدود ۴ پاف روی لباس زدم و بعد ده دقیقه با ماشین رفتیم بیرون. با اینکه شیشه ها پایین بود هر دومون سرفه ی شدیدی گرفتیم ( این بار فقط روی لباس زده بودم)

یکبار دیگه اون یکی عطرو امتحان کردم ولی این بار هم روی لباس و هم روی پوست که علاوه بر سرفه ی شدید، پوست دستم در حدی سوزش گرفت که با شامپو بدن شستم!

هر دو عطر هم تاریخ انقضا داشت و خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره و به سلامتی آسیب جدی می زنه.

من از خرید اجناس چینی تجربه ی خوبی ندارم و تا حد امکان دیگه جنس چینی نمی خرم. اون تا عطر رو هم انداختم آشغال :)

برندینی رو شنیدم خوبه و ساخت ایران هست.

حجم بزرگ هم عطراهای لطافه و الحمبرا بهتر از بقیه هستند. 

سلام  ممنون فرناز  جان‌.🌹❤

جالبه که برندینی بازخورد خوبی داشته! دید خوبی نداشتم راجع بهش.

برندینی 7 تا برند داره که با مراجعه به سایت خودشون عطر.بار می‌تونید ببینید و بعضا قیمت نسبتا بالایی هم دارن.

در مورد اماراتی‌های اصل شنیدم توی ایران قاچاق محسوب می‌شن. من خودم به جز حضوری از یک فروشنده توی توییتر می‌گیرم.

Amir Amir
1403/05/22

سلام و درود

برند کالکشن رو به شخصه تست نداشتم،اما برندینی رو یکی دو بار واسه تست خریدم که بنظرم نسبت به قیمت هم کپی خیلی خوبی بود هم پخش و ماندگاری خوبی داشت👍

[EDITED] 1403/05/22 23:30
*_* *_*
1403/05/22
در پاسخ به Amir :

سلام و درود

برند کالکشن رو به شخصه تست نداشتم،اما برندینی رو یکی دو بار واسه تست خریدم که بنظرم نسبت به قیمت هم کپی خیلی خوبی بود هم پخش و ماندگاری خوبی داشت👍

تشکر  از راهنماییت❤🌹

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟