سلام من عموما علاقه مند به عطرهای گورماند مثل diesel loverdose red kiss و شیرین و وانیلی مثل Mon Paris Yves Saint Laurent و Because It’s You Giorgio Armani هستم
اما متاسفانه این عطر ها مناسب فصل گرما نیستند و من به دنبال عطری فرش و خنک هستم که بویی شبیه عطرهای یونیسکس و مردانه ندهد
ممنون میشم راهنماییم کنید.
nina ricci les delicious و دولچه اند گابانا L'Imperatrice 3 رو تست بفرمایید که اولی خوش مزه از نوع ادامسی و دومی از نوع میوه ای اما بسیار خنک هست
وانیل و شکلات همواره انتقال دهنده حس گرما هستند بنابراین نوع نوت غالب گورماندی خودتون رو به میوه ها تغییر دهید هرچه بیشتر به سمت مرکبات برید عطرهاتون حس خنکی بیشتری خواهد داشت.
سلام این عطرا رو تست کنید
#ایوسن لورن مون پاریس کوتور Mon
#ویکتور اند رولف بن بن اسپرینگ سامر Bonbon Spring Summer
#ویکتور اند رولف بن بن پاستل Bonbon Pastel
#گرلن لاپتیت روب نویر او فرش La Petite Robe Noire Eau Fraiche
#سالواتوره فراگامو سیگنورینا الگانزا Signorina Eleganza
#پرادا کندی فلورال Candy Florale
#بریتنی اسپیرز سیرکس ( سیر کاس) فانتزی Circus Fantasy
#نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina
#لاگوست ادو لاگوست ال.12.12 پور اله اسپارکلینگ Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling
#آنتونیو باندراس بلو سداکشن زنانه Blue Seduction for Women
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#گرلن تراکوتا له پارفوم Terracotta Le Parfum
#لانکوم لا ویه است بله لئو د تویلت فلورال La Vie Est Belle L'Eau de Toilette Florale
nina ricci les delicious و دولچه اند گابانا L'Imperatrice 3 رو تست بفرمایید که اولی خوش مزه از نوع ادامسی و دومی از نوع میوه ای اما بسیار خنک هست
وانیل و شکلات همواره انتقال دهنده حس گرما هستند بنابراین نوع نوت غالب گورماندی خودتون رو به میوه ها تغییر دهید هرچه بیشتر به سمت مرکبات برید عطرهاتون حس خنکی بیشتری خواهد داشت.
خیلی ممنون خانم سهرابی از راهنماییتون بله درسته من نت های مرکباتی که به شیرینی تمایل پیدا کنند رو هم می پسندم.
سلام این عطرا رو تست کنید
#ایوسن لورن مون پاریس کوتور Mon
#ویکتور اند رولف بن بن اسپرینگ سامر Bonbon Spring Summer
#ویکتور اند رولف بن بن پاستل Bonbon Pastel
#گرلن لاپتیت روب نویر او فرش La Petite Robe Noire Eau Fraiche
#سالواتوره فراگامو سیگنورینا الگانزا Signorina Eleganza
#پرادا کندی فلورال Candy Florale
#بریتنی اسپیرز سیرکس ( سیر کاس) فانتزی Circus Fantasy
#نینا ریچی لس دلیشس د نینا Les Delices de Nina
#لاگوست ادو لاگوست ال.12.12 پور اله اسپارکلینگ Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling
#آنتونیو باندراس بلو سداکشن زنانه Blue Seduction for Women
#دولچه گابانا لایت بلو او اینتنس Light Blue Eau Intense
#گرلن تراکوتا له پارفوم Terracotta Le Parfum
#لانکوم لا ویه است بله لئو د تویلت فلورال La Vie Est Belle L'Eau de Toilette Florale
خیلی ممنون از راهنماییتون من عطرهای BRITNEY SPEARS رو تست نکردم به نظرتون بین Circus Fantasy و Beleive کدوم خنک تر هست و مناسب فصل گرما؟
خیلی ممنون از راهنماییتون من عطرهایی که فرمودید رو دوست دارم مخصوصا Noir Tease
خیلی ممنون از راهنماییتون من عطرهای BRITNEY SPEARS رو تست نکردم به نظرتون بین Circus Fantasy و Beleive کدوم خنک تر هست و مناسب فصل گرما؟
تارا جان هردوشون معتدل رو به خنکن...چون گفتی عطر وانیلی دوست داری من سیرکس فانتزی رو رو پیشنهاد دادم که وانیلی ابنباتیه ولی بیلیو هم خوشمزه س و گزینه خوبیه...اون میوه ش بارزتره و بوی ادامس میده از نظر من...تستشون کن بین ابنبات و ادامس ببین کدومه انتخابت :)
تارا جان هردوشون معتدل رو به خنکن...چون گفتی عطر وانیلی دوست داری من سیرکس فانتزی رو رو پیشنهاد دادم که وانیلی ابنباتیه ولی بیلیو هم خوشمزه س و گزینه خوبیه...اون میوه ش بارزتره و بوی ادامس میده از نظر من...تستشون کن بین ابنبات و ادامس ببین کدومه انتخابت :)
خیلی ممنون لطف کردید 😊