درود به شما
از برندهای ایرانی a niche و لدورا تست یا خریدی داشتید؟ اگر داشتید ممنون میشم نظرتون بو بگید. جدیدا ادکلن های داخلی زیادی تولید میشه. و البته برند سله بن
سلام- من بیشتر عطرهای لدورا رو بو کردم و به نظرم مشکل همه شون اینه که سطحی هستن و عمق ندارن. بعضی هاشون حتی بعد از مدتی یه بوی مصنوعی رو پوست پیدا میکنن. نکته اینه که قیمتشون هم اصلا کم نیست. تو همین عطرافشان حول و حوش اون قیمتها ممکنه بتونین کلوین کلین و خیلی برندهای غربی بخرین که باکیفیت ترن. با این حال اگر جهت فان دوست دارید بخرید، من از اینها خیلی خوشم اومد:
از مردونه ها: Taiga بطری مشکی
از زنونه ها: Sagano بطری صورتی
Palazzo Carli بطری قرمز
یکی از ویژگی های اعصاب خرد کن درباره این برند هم اسم های عجب وجق ایتالیاییش هست. آخه مگه برند ایرانی نیست؟ لااقل یک اسم ایرانی شیک میذاشتین که یه معنی ای داشته باشه.
سلام- من بیشتر عطرهای لدورا رو بو کردم و به نظرم مشکل همه شون اینه که سطحی هستن و عمق ندارن. بعضی هاشون حتی بعد از مدتی یه بوی مصنوعی رو پوست پیدا میکنن. نکته اینه که قیمتشون هم اصلا کم نیست. تو همین عطرافشان حول و حوش اون قیمتها ممکنه بتونین کلوین کلین و خیلی برندهای غربی بخرین که باکیفیت ترن. با این حال اگر جهت فان دوست دارید بخرید، من از اینها خیلی خوشم اومد:
از مردونه ها: Taiga بطری مشکی
از زنونه ها: Sagano بطری صورتی
Palazzo Carli بطری قرمز
یکی از ویژگی های اعصاب خرد کن درباره این برند هم اسم های عجب وجق ایتالیاییش هست. آخه مگه برند ایرانی نیست؟ لااقل یک اسم ایرانی شیک میذاشتین که یه معنی ای داشته باشه.
ممنون از پاسختون. فقط اگر میشه بفرمایید که کجا تونستید تست کنید؟
لدورا متعلق یا مرتبط با پنبهریز هست و پنبهریز بر اساس فروش شبکهای کار میکنه. تعجب نمیکنم اگر کارهاش با ظاهر زیبا و کیفیت پایین باشه.
والا یکی از دوستان من محصولاتشون رو میفروشه. فروشنده خیلی زیاده! ضمن اینکه از خود سایتشون میشه سمپل گرفت فکر میکنم.
سلام ادکلن های لدورا دو مدل دارن ، ۱۰۰ میل ها ، و ۶۰ میل ها، ۶۰ میلها با شیشه ی دستساز و ظاهر خیلی زیباتر از صدمیلها هستن جمعا شاید ۲۰ مدل رایحه میشه که من همه شونو تست کردم ۵ مدلش رو هم خریدم ، با نظر خانم شهرزاد دربارهی حالت مصنوعی بودن اکثرشون موافق هستم امااااا دربین همین مصنوعی ها سه مدلش واقعا عالی بود ، یدونه ۶۰ میل به اسم باگان ، صد میلها هم( هونوپو )و (پالازو) عالی هستن . یعنی فکر نمیکردم ادکلن ایرانی با این قیمت ، همچین کیفیت خوبی بتونه تولید کنه ، ماندگاری و پخش بوشون در حد ادکلنهای چند میلیونی هست . واقعا عالی بود من لذت بردم