سلام به همه، امیدوارم حالتون خوب باشه
کسی میدونه چطوری میتونم ایسی میاکه لئو د ایسه لوتوس (ایسه میاکی لتوس) رو تهیه کنم؟ میخواستم برم سمت بازار تهران یه سر بگردم ولی گفتم قبلش اینجا بپرسم هر چند به بازارم اعتماد ندارم. تقریبا همه جا رو گشتم پیداش نکردم. سوال بعدی اینکه میخوام الیزابت آردن وایت تی رو برای پارتنرم بگیرم ولی نمیدونم خوشش میاد یا نه. خودم تو خیابون وزرا تستش کردم و خوشم اومده، بوی ملیح و خوبی داره و ارام بخشه. پارتنرم برایت کریستال رو دوست داره و از 2 تا کار برند ویکتوریا رز به اسمای ایندیپندنت و جنرس هم خوشش اومده (هر چند باید دوباره تست کنه) برا همین موندن بگیرم یا نه هر چند کار سیفیه و بعید میدونم بدش بیاد ولی گفتم باز مشورت کنم
عطر مقوله کاملا سلیقه ای هست.... هر کدوم پسندتون هست همون رو انتخاب کنید و لذت ببرید... فکر کنم سمت بازار و مروی موجود باشه...
سلام
ایسی میاکی پیور ادوتویلت هم گیرتون بیاد خوبه. تمیز و گلی و آبزی. و به گل فروشی نزدیکه.
و چون برایت کریستال رو دوس داره باربری بریت شیر هم خوبه و احتمالا بپسنده.
عطر مقوله کاملا سلیقه ای هست.... هر کدوم پسندتون هست همون رو انتخاب کنید و لذت ببرید... فکر کنم سمت بازار و مروی موجود باشه...
سلام اقا دانیال، مرسی از جواب. آره درست میگی عطر سلیقه ای و خود شخص بهتر از همه میدونه از چی خوشش میاد. لوتوس رو پیدا کردم که اتفاقا سمت بازاره
سلام
ایسی میاکی پیور ادوتویلت هم گیرتون بیاد خوبه. تمیز و گلی و آبزی. و به گل فروشی نزدیکه.
و چون برایت کریستال رو دوس داره باربری بریت شیر هم خوبه و احتمالا بپسنده.
سلام شکیبا خانم، ممنون از رپلای. اتفاقا ایسه پیور و کلا زنونه های ایسه رو نگاه کردم و دونه دونه حذفشون کردم تا رسیدم به لوتوس. لوتوس رو پیدا کردم که سمت بازاره، پاساژ دلگشا و قیمتشم گفتن 2 تومن که مناسبه. لوتوس رو هم بر مبنای تمیز، گلی و ابزی بودنش که گفتید انتخاب کردم اونم بعد از کلی بالا پایین کردن. فقط امیدوارم زیادی سبز، تند یا گس نباشه که با توجه به ریویو های خارجی که خوندن ملایم، ملیح و ارام بخشه. از بابت بریت شیرم اتفاقا تو وزرا بهم پیشنهاد دادن ولی چون تست نداشت و نت میوه داره نخریدم چون میدونم نت میوه زیاد دوست نداره هرچند که باید تست کرد تا مطمئن گفت
آپدیت
سلام آقا دانیال، دیروز گفتم سمت بازار پیدا کردم، تماس گرفتم و گفتن موجود ندارن و 2 روز قبل فروش رفته. جایی هست که عطرای کمیاب پیدا بشه یا تقریبا همه عطرا رو داشته باشن؟ من شدید دنبال لوتوس و باشه میخرم. اینجاییم که صحبت کردم گفتن باید زنگ بزنیم دبی و هماهنگ کنیم و قیمت درهم ببینیم چنده و از این داستانا که مشخصه گرون تر درمیاد. اتفاقا گفتن موسس یا مدیر عطرافشان باهاشون دوستن و منتظرم ببینم قیمت چند میدن