علی علی
7
1403/04/30

بهترین عطرها با ترکیب رایحه پچولی و کاکائو

درود دوستان عزیز

لطفا چند عطر با کیفیت خوب از ترکیب پچولی و کاکائو بهم معرفی کنید

پیشاپیش از همه دوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم

دانیال دانیال
1403/04/30

گزینه های جالبی داری.... 

اولیش محبوب ترین عطر من هستش که البته کمیاب هستش ولی ارزش هر نوع هزینه ای رو داره... 

L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP #گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP 

گزینه های دیگه میتونن اینا باشند که واقعا تجربه لذت بخشی باهاشون میتونید  :

L'Instant de Guerlain pour Homme EDP #گرلن ال اینستنت دی گرلن پور هوم ادو پرفیوم (لینستنت) L'Instant de Guerlain pour Homme EDP ​​​​​​

Bad Boy Extreme #کارولینا هررا بد بوی اکستریم Bad Boy Extreme ​​​​​​

Kokorico #ژان پل گوتیر (گوتیه) کوکوریکو Kokorico 

علی علی
1403/04/30

خیلی ممنونم دکتر مهربد عزیز 

علی علی
1403/04/30
در پاسخ به دانیال :

گزینه های جالبی داری.... 

اولیش محبوب ترین عطر من هستش که البته کمیاب هستش ولی ارزش هر نوع هزینه ای رو داره... 

L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP #گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP 

گزینه های دیگه میتونن اینا باشند که واقعا تجربه لذت بخشی باهاشون میتونید  :

L'Instant de Guerlain pour Homme EDP #گرلن ال اینستنت دی گرلن پور هوم ادو پرفیوم (لینستنت) L'Instant de Guerlain pour Homme EDP ​​​​​​

Bad Boy Extreme #کارولینا هررا بد بوی اکستریم Bad Boy Extreme ​​​​​​

Kokorico #ژان پل گوتیر (گوتیه) کوکوریکو Kokorico 

دانیال جان به به گزینه اول رو فقط یکبار تونستم تهیه کنم فکر کنم سال 96 بود که حدود 260 هزار تومن خریدمش اگه میدونستم کمیاب میشه و قیمتش سر به فلک می‌کشه قبلش چندتا بکاپ ازش می‌گرفتم

بابت گزینه های دیگه هم ممنون می‌گذارم برای تست که جزو کارهای پاییز و زمستانم از بینشون انتخاب کنم

شهرزاد شهرزاد
1403/04/31

Angle Muse , Mugler

علی علی
1403/04/31
در پاسخ به شهرزاد :

Angle Muse , Mugler

ممنونم شهرزاد گرامی

دانیال دانیال
1403/05/01
در پاسخ به علی :

دانیال جان به به گزینه اول رو فقط یکبار تونستم تهیه کنم فکر کنم سال 96 بود که حدود 260 هزار تومن خریدمش اگه میدونستم کمیاب میشه و قیمتش سر به فلک می‌کشه قبلش چندتا بکاپ ازش می‌گرفتم

بابت گزینه های دیگه هم ممنون می‌گذارم برای تست که جزو کارهای پاییز و زمستانم از بینشون انتخاب کنم

صد حیف که نگرفتی... حالا اشکال نداره بازم دور قهوه ایش رو با بیست تومن میتونی تهیه کنی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟