درود دوستان عزیز
لطفا چند عطر با کیفیت خوب از ترکیب پچولی و کاکائو بهم معرفی کنید
پیشاپیش از همه دوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم
علی جان سلام
#جوووی پاریس سایکدلیک Psychedelique
(ارزون و بسیار قدیمی و از بزرگان این سبک)
گزینه های جالبی داری....
اولیش محبوب ترین عطر من هستش که البته کمیاب هستش ولی ارزش هر نوع هزینه ای رو داره...
#گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP
گزینه های دیگه میتونن اینا باشند که واقعا تجربه لذت بخشی باهاشون میتونید :
#گرلن ال اینستنت دی گرلن پور هوم ادو پرفیوم (لینستنت) L'Instant de Guerlain pour Homme EDP
علی جان سلام
#جوووی پاریس سایکدلیک Psychedelique
(ارزون و بسیار قدیمی و از بزرگان این سبک)
خیلی ممنونم دکتر مهربد عزیز
گزینه های جالبی داری....
اولیش محبوب ترین عطر من هستش که البته کمیاب هستش ولی ارزش هر نوع هزینه ای رو داره...
#گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP
گزینه های دیگه میتونن اینا باشند که واقعا تجربه لذت بخشی باهاشون میتونید :
#گرلن ال اینستنت دی گرلن پور هوم ادو پرفیوم (لینستنت) L'Instant de Guerlain pour Homme EDP
دانیال جان به به گزینه اول رو فقط یکبار تونستم تهیه کنم فکر کنم سال 96 بود که حدود 260 هزار تومن خریدمش اگه میدونستم کمیاب میشه و قیمتش سر به فلک میکشه قبلش چندتا بکاپ ازش میگرفتم
بابت گزینه های دیگه هم ممنون میگذارم برای تست که جزو کارهای پاییز و زمستانم از بینشون انتخاب کنم
Angle Muse , Mugler
Angle Muse , Mugler
ممنونم شهرزاد گرامی
دانیال جان به به گزینه اول رو فقط یکبار تونستم تهیه کنم فکر کنم سال 96 بود که حدود 260 هزار تومن خریدمش اگه میدونستم کمیاب میشه و قیمتش سر به فلک میکشه قبلش چندتا بکاپ ازش میگرفتم
بابت گزینه های دیگه هم ممنون میگذارم برای تست که جزو کارهای پاییز و زمستانم از بینشون انتخاب کنم
صد حیف که نگرفتی... حالا اشکال نداره بازم دور قهوه ایش رو با بیست تومن میتونی تهیه کنی