erfan erfan
12
1403/05/03

آینده بازار عطر ایران

سلام وقت بخیر 

حدود یک ماهی هست که خبر اومده واردات عطر آزاد شده اما از طرفی به خیلی از فروشگاه های معروف گفته شده که از فروش عطر خارجی خودداری کنن و فروش عطر خارجی ممنوع هست الان چند تا سوال مطرح میشه 

آیا از این به بعد عطر های برند رو در بازار نمی‌بینیم و باید با عطر های برند خداحافظی کنیم؟

تنوع بازار عطر پایین میاد یا خیر ؟

این خبر و اقدام تاثیری در بازار داره یا نه عطر ها مثل گذشته وارد و فروخته میشن 

و اینکه آیا این خبر خوب هست یا بد برای عطر باز های 

خواستم تا جایی که امکان داره تمام دوستان نظر بدن تا به نتیجه کلی برسیم 

سلام حالتون چطوره ؟

من نزدیک یکماه پیش که رفتم ایرانمال دو فروشگاه ادکلن معتبر هست که از یکیشون زیاد خرید میکردیم و فروشنده اون فروشگاه با تاکید به ما گفتند که تا آخر تابستون بیشتر اجازه ندارند ادکلن های خارجی بفروشند و بعد باید کلا برندهای ایرانی بیارن حرفش به نظر منطقی میومد چون حال و هوای فروشگاه شبیه جاهایی شده بود که می‌خوان آخرین محصولاتشون رو بفروشند و ببندن تمام ممو پاریس ها و آتلیه ها تستر هاشون تموم شده بود و جایگزین نکرده بودند از هر ادکلن هم تقریبا یدونه بیشتر نداشتن خیلی هاشم تموم شده بود و کلا دیگه نیاورده بودن یک ادکلنی که میخواستم بخرم رو چند بار زنگ زدم و حتی شعبه های دیگه فروشگاه هم موجود نداشتن خیلی ناراحت شدم حقیقتا اگر اینجوری پیش بره حتی اگر ادکلنی پیدا بشه هم با قیمت های عجیب غریب میخواد به فروش برسه 

سلام تو این مملکت تا جایی که من یادم میاد تصمیمی به نفع مردم اتخاذ نشده شاید ظاهر قضیه خوشایند به نظر برسه اما بعدش مطمئن باشید به ضرر مردم تموم شده الانم همینه به اسم تولید داخل اسانسهای بی نام و نشان وارد و در شیشه های چینی پر میشن و به مردم فروخته میشن.

شهرزاد شهرزاد
1403/05/04

الان ترکیب این دو تا خبر که خیلی بی معنیه. واردات عطر آزاد شده که باید تنوع بازار بیشتر بشه. بعد به یه سری فروشگاه گفتن عطر خارجی نفروشن؟ یعنی واردات عطر توسط مسافر در واقع ممنوع شده؟ به نظرتون این قابل ردیابی و پیگیریه؟ 

دانیال دانیال
1403/05/04

بنظرم سوال جالبی هستش، خوشحال میشم نظر عزیزان و صاحبان  عطرافشان رو بدونم 

شایسته شایسته
1403/05/05

خودتون می‌گید ''خبر'' اومده. باید واقعا دید این خبر رسمی تصویب شده یا نه. تازه به همینم نمی‌شه اکتفا کرد. همین خبر ممکنه کلی تبصره خورده باشه. مثلا منظور از واردات عطر، واردات مواد اولیه عطر جهت تولید عطرای داخلی باشه. یا مثلا تعدادی واردکنندهء محدود تو این مدت کم، تا می‌تونن وارد کنن که بعدا با قیمت نجومی بفروشن. الان یه سری از فروشگاه های خیلی مطرح که انواع عطرای خارجی و بعضاً کمیاب رو موجود می‌کردن، رو آوردن به تبلیغ عطرای ایرانی. یعنی این فروشگاه‌ها از نظر قدرت فروش و مالی افت داشتن که مجبور به چنین کاری شدن؟ من بعید می‌دونم. هر چند این اتفاق جدیدی نیست. 

erfan erfan
1403/05/06
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام حالتون چطوره ؟

من نزدیک یکماه پیش که رفتم ایرانمال دو فروشگاه ادکلن معتبر هست که از یکیشون زیاد خرید میکردیم و فروشنده اون فروشگاه با تاکید به ما گفتند که تا آخر تابستون بیشتر اجازه ندارند ادکلن های خارجی بفروشند و بعد باید کلا برندهای ایرانی بیارن حرفش به نظر منطقی میومد چون حال و هوای فروشگاه شبیه جاهایی شده بود که می‌خوان آخرین محصولاتشون رو بفروشند و ببندن تمام ممو پاریس ها و آتلیه ها تستر هاشون تموم شده بود و جایگزین نکرده بودند از هر ادکلن هم تقریبا یدونه بیشتر نداشتن خیلی هاشم تموم شده بود و کلا دیگه نیاورده بودن یک ادکلنی که میخواستم بخرم رو چند بار زنگ زدم و حتی شعبه های دیگه فروشگاه هم موجود نداشتن خیلی ناراحت شدم حقیقتا اگر اینجوری پیش بره حتی اگر ادکلنی پیدا بشه هم با قیمت های عجیب غریب میخواد به فروش برسه 

ممنون از توضیحات شما 

erfan erfan
1403/05/06
در پاسخ به شهرزاد :

الان ترکیب این دو تا خبر که خیلی بی معنیه. واردات عطر آزاد شده که باید تنوع بازار بیشتر بشه. بعد به یه سری فروشگاه گفتن عطر خارجی نفروشن؟ یعنی واردات عطر توسط مسافر در واقع ممنوع شده؟ به نظرتون این قابل ردیابی و پیگیریه؟ 

ممنون از توضیحات شما 

erfan erfan
1403/05/06
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام حالتون چطوره ؟

ممنون از توضیحات شما 

erfan erfan
1403/05/06
در پاسخ به دانیال :

بنظرم سوال جالبی هستش، خوشحال میشم نظر عزیزان و صاحبان  عطرافشان رو بدونم 

بله منم سردرگم هستم

erfan erfan
1403/05/06
در پاسخ به شهرزاد :

بله منم سردرگم هستم

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟