چند روز پیش یکی از دوستان در مورد ازاد شدن واردات ادکلن و... پرسیده بودند. در اون تاپیک، در مورد ادکلن های ایرانی هم صحبت شد.
اگر سری به سایت فروشگاها های معتبری مثل ها.یل.ند و سف.یر و رو.شا بزنید، میبینید که برندهای مختلف ایرانی رو ذکر کردند. اینکه در کشورمون ادکلن خوب تولید بشه خیلی عالیه. اما واقعا ادکلن خوب. با عطار مشخص. دارای ماهیت مستقل. نه مثل کپیکارهای اماراتی که بعضا مثل الحمبرا دارند با کیفیت کپی می کنند. در سایت سف.یر یک ادکلن ایرانی با حدود ۱۲ - ۱۳ میلیون دیدم! البته نوشته تحت لیسانس برند فرانسوی با عطار مشخص. خب واقعا باید به ادکلن تولید داخل اینقدر پول داد؟ حتی اگر عطار و کیفیت خوب داشته باشه باز هم توجیه نداره. خلاصه اینکه اوضاع عجیبی شده. البته هنوز اول راهیم و با گذر زمان بازار و مصرف کننده باید با هم به تعادل برسند. امیدوارم روزی ادکلن های تولید داخل با عطار و کیفیت عالی با قیمت خوب استفاده کنیم.
خوشحال میشم شما هم نظرات و تجربیاتتون رو بفرمایید و با هم اشتراک بزاریم.
سلام وقت بخیر
بنده برند ادکلن ایرانی خریداری نمیکنم تا زمانی که کلی کارای خفن اروپایی هنوز تست نکردم شاید ده دوازده سال دیگه اگر زنده بودم و اگر دیگه دیدم بیشتر کارهای اروپایی امتحان کردم و بخوام یک امتحان ریزی بکنم یک برند ایرانی انتخاب میکنم چون خاطره و تجربه ی خوبی از استفاده از برند های ایرانی در هیچ محصولی ندارم
سلام دوست عزیز
فارغ از این و مکان و عطار و ... یک ادکلن ، مهم این است که آیا حال خوب به شما میدهد یا خیر . بوی خوشی دارد یا خیر؟
حالا میخواهد تولید آلمان باشد یا آمریکا یا فرانسه یا ایران یا هر کجا
و یا فلانی ساخته یا فلانی یا فلانی
نهایتا و نهایتا مکان و شرکت و فرد سازنده عطر مقداری اعتبار بدهند به محصول و نه اینکه قطعا اگر هر ۳ شرکت و مکان و سازنده عطر خوب بودند ، پس همان است که من میخواهم و حالم را خوب میکند .
این از این
و اما
توی ایران هم قطعا کارهای خوبی تولید میشه و بنده امیدوارم تقریبا. کارهای عط.سرا اگرچه بازگردان نمونه های اصلی است اما واقعا خوب است و ....
برند عطر کاظمیان بد کار نکرده... ولی بنظرم کلیت بازار عطر ایرانی به اون شایستگی و پختگی مطلوب هنوز نرسیده