*_* *_*
25
1403/05/08

مکان استفاده از عطر

سلام  دوستان  

نظرتون  در مورد استفاده  عطر توی  مترو و  اتوبوس  چیه؟

موافقید یا مخالف؟

سلام و درود 

یعنی داخل اتوبوس و مترو به خودمون ادکلن بزنیم من نمی‌پسندم امروز سر کلاسی بود یکی از دوستان کنار من نشسته بود یهو وسط کلاس یه اسپری در آورد زد به خودش ،بوی شیرین افتضاحی پیچید تو بینیم کلاس هم گرم واقعا اذیت شدم 

اگر ادکلن اصل بود بازم اذیت میشدم چون اون لحظه انفجار بو موقع اسپری آدمو اذیت می‌کنه اگر ادکلن مورد علاقه ی من نباشه 

سلام شکیبا جان  من که خودم کلا برای خوابیدنم هم عطر استفاده میکنم ولی برای مترو و اتوبوس  نمیشه گفت عطر بزنیم یا نه چون ما به هدف اینکه بریم مترو یا اتوبوس بیرون نمیریم یه مکانی میخواهیم بریم که اونجا مهمه که بزنیم ولی به نظرم اگر خیلی با مترو اتوبوس رفت آمد دارید سعی کنید عطر سنگین نزنید  چون ممکنه برای خیلی ها آزار دهنده باشه یا مثلاً  می تونید یه عطر مینی همراهتون داشته باشید رسیدید به مقصد باهاش دوش بگیرید 😂

ولی من کاملا موافقم کلا هیچ بوی عطری برام آزار دهنده نبوده تابحال که مثلاً سر درد بگیرم یا خیلی اذیت بشم ولی خب برای همه این طوری نیست 

[EDITED] 1403/05/09 10:57
شهرزاد شهرزاد
1403/05/08

من همیشه کسایی که تو مترو عطری زدن که پخش بوی خوب داره رو دعا میکنم. اینکه وسط اون بوی مهوع عرق عطر خوشی به مشام آدم برسه حقیقتا آرامش بخشه. 

Farnaz Farnaz
1403/05/08

سلام

به نظرم در مکان هایی مثل وسایل نقلیه ی عمومی، کلاس درس و ... که فضای بسته با جمعیت زیادی دارند همین که شخص بوی بدی نده کافیه چون به جز بحث علاقه بعضی افراد آلرژی یا میگرن دارند که به شخصه دوست ندارم عطرم باعث آزار کسی بشه مگر عطری لایت با پخش بوی کم.

Khadijeh Khadijeh
1403/05/08

سلام

موافق به شرطی که عطر ملایم باشه وباعث آزار بقیه نشه 

اینکه یه آدم خوشبو باشه واقعا به طرف مقابل حس خوبی میده

*_* *_*
1403/05/09
در پاسخ به Khadijeh :

سلام

موافق به شرطی که عطر ملایم باشه وباعث آزار بقیه نشه 

اینکه یه آدم خوشبو باشه واقعا به طرف مقابل حس خوبی میده

سلام عزیزم.اره دقیقا . 

*_* *_*
1403/05/09
در پاسخ به شهرزاد :

من همیشه کسایی که تو مترو عطری زدن که پخش بوی خوب داره رو دعا میکنم. اینکه وسط اون بوی مهوع عرق عطر خوشی به مشام آدم برسه حقیقتا آرامش بخشه. 

سلام شهرزاد .منم  با عطر زدن  آنچنان مشکل ندارم  .مگر اینکه   طرف طبع رایحه رو رعایت نکنه.

*_* *_*
1403/05/09
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام و درود 

یعنی داخل اتوبوس و مترو به خودمون ادکلن بزنیم من نمی‌پسندم امروز سر کلاسی بود یکی از دوستان کنار من نشسته بود یهو وسط کلاس یه اسپری در آورد زد به خودش ،بوی شیرین افتضاحی پیچید تو بینیم کلاس هم گرم واقعا اذیت شدم 

اگر ادکلن اصل بود بازم اذیت میشدم چون اون لحظه انفجار بو موقع اسپری آدمو اذیت می‌کنه اگر ادکلن مورد علاقه ی من نباشه 

سلام سورنا. 

من تقریبا این طوری ام   ولی  شرطش اینه که  عطر طرف  سبک باشه.

یه بار توی اتوبوس بودم. یه اقایی  یه عطری زده بود  که آبزی بود.  و خیلی رایحه آشنای داشت. من مگاماره  تست نکردم ولی  گمونم  یه چنین چیزی بود.خیلی از عطرهای  آبزی برای من بوی الکل میدن. 

خلاصه اون  سه ساعت  گاهی  بوش  میومد و  من  هم اصلا دوس نداشتم. 

*_* *_*
1403/05/09
در پاسخ به فاطی 🤍 :

سلام شکیبا جان  من که خودم کلا برای خوابیدنم هم عطر استفاده میکنم ولی برای مترو و اتوبوس  نمیشه گفت عطر بزنیم یا نه چون ما به هدف اینکه بریم مترو یا اتوبوس بیرون نمیریم یه مکانی میخواهیم بریم که اونجا مهمه که بزنیم ولی به نظرم اگر خیلی با مترو اتوبوس رفت آمد دارید سعی کنید عطر سنگین نزنید  چون ممکنه برای خیلی ها آزار دهنده باشه یا مثلاً  می تونید یه عطر مینی همراهتون داشته باشید رسیدید به مقصد باهاش دوش بگیرید 😂

ولی من کاملا موافقم کلا هیچ بوی عطری برام آزار دهنده نبوده تابحال که مثلاً سر درد بگیرم یا خیلی اذیت بشم ولی خب برای همه این طوری نیست 

سلام فاطی عزیزم

درسته ولی خدانکنه عطرشون اسانس  یا  تند یا  چیزی  باشه که   مناسب مکان بسته نباشه.  اسانسیا رو که اصن  قبول ندارم. 

یه بار مترو وارد شدم.  احساس کردم  رفتم توی اتاقی  که  توش    کلی  عطر  ارزون قیمت  زدن.  چند نفر هم   روسریشونو  جلوی بینی  گرفته بودن.  آخه   خواهر من برادر من  توی هوای گرم و فضای بسته این چیه زدی😂

*_* *_*
1403/05/09
در پاسخ به Farnaz :

سلام

به نظرم در مکان هایی مثل وسایل نقلیه ی عمومی، کلاس درس و ... که فضای بسته با جمعیت زیادی دارند همین که شخص بوی بدی نده کافیه چون به جز بحث علاقه بعضی افراد آلرژی یا میگرن دارند که به شخصه دوست ندارم عطرم باعث آزار کسی بشه مگر عطری لایت با پخش بوی کم.

سلام  اره  هم  نظریم😘

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟