*_* *_*
25
1403/05/08

مکان استفاده از عطر

سلام  دوستان  

نظرتون  در مورد استفاده  عطر توی  مترو و  اتوبوس  چیه؟

موافقید یا مخالف؟

*_* *_*
1403/05/11
در پاسخ به پویا :

تا حدودی موافقم ولی خب دکانت و سمپل برای تست رایحه و همچنین بنظرم گرفتنش بهتر از استفاده از عطرهای فیک و های کپی و اسانسی البته بشرطی که تقلبیش نکنند این فرهنگ جا بیوفته کم کم انتخاب دامنه عطرها گسترش پیدا میکنه

از طرفی افزایش قیمت و ریفورموله شدن عطرها هم چاره ای نذاشته

در کل بهترین گزینه برای تست

سلام بله  .من  دیروز  یک عطر  گرن بالو از   اسکلاره  رو تست کردم.حتی  ادای   اصلشم نتونسته بود  دربیاره. فقط اصل عطرها خوبن

کارون کارون
1403/05/11

عطری که توی اتوبوس ومترو کسی رواذیت کنه توی فضای بسته دیگه هم اذیت میکنه،من عطرمیزنم ،همه جا ولی به اندازه ومناسب فصل.جالبه که خیلیادرفضای مجازی دنبال عطری باپخش وماندگاری بالا وبازخورد خوب میگردن که! شماسوالات همینجاروببین،خیلیاش درهمین موارده حالامستقیم یاغیرمستقیم.اتوبوس ومترو فرقش باباشگاه وپاساژ ومغازه واداره ومدرسه ودانشگاه وتاکسی وآرایشگاه وسوپرمارکت ومهمونی و....چیه؟خب هرجایی ممکنه بابوی عطربه کسی آزاربرسه.یادِحجاب افتادم🤣

کارون کارون
1403/05/11
در پاسخ به شهرزاد :

من همیشه کسایی که تو مترو عطری زدن که پخش بوی خوب داره رو دعا میکنم. اینکه وسط اون بوی مهوع عرق عطر خوشی به مشام آدم برسه حقیقتا آرامش بخشه. 

کاملاموافقم

*_* *_*
1403/05/12
در پاسخ به کارون :

عطری که توی اتوبوس ومترو کسی رواذیت کنه توی فضای بسته دیگه هم اذیت میکنه،من عطرمیزنم ،همه جا ولی به اندازه ومناسب فصل.جالبه که خیلیادرفضای مجازی دنبال عطری باپخش وماندگاری بالا وبازخورد خوب میگردن که! شماسوالات همینجاروببین،خیلیاش درهمین موارده حالامستقیم یاغیرمستقیم.اتوبوس ومترو فرقش باباشگاه وپاساژ ومغازه واداره ومدرسه ودانشگاه وتاکسی وآرایشگاه وسوپرمارکت ومهمونی و....چیه؟خب هرجایی ممکنه بابوی عطربه کسی آزاربرسه.یادِحجاب افتادم🤣

سلام   موافقم   من خودم دنبال  عطر برای پیاده روی بودم  که  کسی از بعلم رد شه  حسش کنه. فهمیدم که  یا  باید معتدل بزنم  یا اماراتی .عطرهای  خنکی هم هستن  که پخش بالا دارن ولی با  تعداد اسپری بالا. اکستریت پرفیوم و پرفیوم هم  عالیه.

و واسه  محیط بسته  همین ادوتویلت های  خنک خوبن

Amir Amir
1403/05/23

سلام و درود

بنظرم تو مترو و اتوبوس باید عطری بزنید که ملایم،

همه پسند و بی آزار باشه.

مثلا برای شما ورساچه صورتی،جادور،چنس تندر مناسبه.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟