توصیفات کمک کننده یا گمراه کننده؟

در طول مدتی که در دنیای روایح در رفت و آمد و زیست هستیم. بارها در ریویو ها با دیدگاه های متفاوت روبرو شدیم.بعضی از عزیزان و بزرگواران قصه گون توصیفاتی نظیر :قدم زدن در جنگل...ناگهان از روزنه درختان تابش آفتاب...کنده ای در حال سوختن...ناگهان تیر میخوریم و بوی خون....و خرس قهوه ای از راه میرسد...و غیره بعضی عزیزان دیگر واقعی تر مینویسند برای 20 دقیقه بوی لیمو و فلفل و بعد تونکا و وتیور و بعد از یکساعت فضا چرمی دودی میشود و تا 2 ساعت پخش و 4ساعت ماندکاری دارد.

این حقیقت که دنیای عطور و روایح دنیای هنر هست و با ادبیات و هنری نوشتن پیوند خوشایندی میتوان برقرار کرد کاملا بدیهی است.ولی بنظر شما چقدر میتواند گمراه کننده باشد و چقدر کمک کننده؟

Ali Asghar Ali Asghar
1403/05/10

سلام دوست عزیز

حقیقتا حرف شما درسته که میگید بعضیا واقعی تر مینویسند. یه توصیف خیلی ساده و درست که همه اعضا متوجه میشن ولی توصیفاتی که شعرگون هستش، یکی مثل من متوجه‌ش نمیشم.

نمیگم شعر اشتباهه بالاخره بعضی از دوستان به توصیفات شعری علاقه بیشتری دارن و بعضیا هم به توصیف ساده. در کل برای کسی که متوجه شعر و کلمات سخت میشه، میتونه خوب باشه.

در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

حقیقتا حرف شما درسته که میگید بعضیا واقعی تر مینویسند. یه توصیف خیلی ساده و درست که همه اعضا متوجه میشن ولی توصیفاتی که شعرگون هستش، یکی مثل من متوجه‌ش نمیشم.

نمیگم شعر اشتباهه بالاخره بعضی از دوستان به توصیفات شعری علاقه بیشتری دارن و بعضیا هم به توصیف ساده. در کل برای کسی که متوجه شعر و کلمات سخت میشه، میتونه خوب باشه.

ارادت علی آقا البته بنده از جفتش لذت میبرم. سعی میکنم از همه نظرات استفده کنم ولی در نهایت بعد از مدت طولانی برایند نظرات دوستان از بین هر دو دسته قابل درک هست. اما اوایل کار سخت میشه تصمیم گرفت.ولی دوست داشتم دیدگاه بقیه رو بدونیم در این مورد.

اوقاتی هست که ما برای انتخاب لیست خرید به اینجا میایم و اوقات دیگری هم برای همنشینی و زلال شدن روح در محضر دوستان هنرمندو هنردوست معطر و باسواد عزیز در این جمع .طبیعتا هر بار بخش مشخصی از کامنت ها رو مورد بررسی قرار میدیم.

خوش بو و خوش حال باشین...

دانیال دانیال
1403/05/11

واقعگرایی بهتره بنظرم ولی توصیفات هم در شیرینی و جذابیت متن تاثیر داره ولی بعضی وقت ها این شیرینی بیش از حد گلو رو میزنه! 

سلام و درود

به نظرم هر دو خوبه چون قرار نیست ما آدما شبیه هم باشیم اتفاقا اینجوری یکنواخت نخواهد بود اگر همه ی نظرات شبیه به هم باشند خیلی حوصله سر بر میشه این دنیا به همین متفاوت بودن هاش قشنگه 

شما اگر خواستید واقعا توصیف رایحه رو بخونید مسلما تو نظرات پیدا میشه

Amirreza Amirreza
1403/05/11

من همیشه از خوندن توصیفات هنری دوستان در این سایت لذت میبرم و خودم هم دوست دارم ولی استعدادشو ندارم
توصیفات واقعی بهتره برای شناختن عطر ولی تا حد خیلی کم.نظرات در مورد پرفورمنس یا شباهت رایحه به عطرای معروف خیلی بیشتر از نظرات در مورد خود اون رایحه کمک کنندست

با یکبار مراجعه و تست حضوری در فروشگاهی که دکانت میفروخت بیش از نیمی از عطرایی که هایپ بودم براشون از ویش لیستم حذف شدن :))

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟